Ερείπια στη Ζιμπάμπουε ως μέρος από την Αυτοκρατορία των Ανουνάκι
Image by joreasonable from depositphotos

Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των Ανουνάκι στην Αφρική
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Michael Tellinger είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, τουλάχιστον. Είναι ερευνητής και εξερευνητής, ο οποίος ως άλλος Indiana Jones, κάνει πρωτοποριακές ανακαλύψεις σχετικά με προηγμένους εξαφανισμένους πολιτισμούς στο νότιο άκρο της Αφρικής. Έτσι, λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μια υποτιθέμενη Αυτοκρατορία των Ανουνάκι στην Αφρική.

Οι συνεχείς προσπάθειές του και η αναλυτική προσέγγισή του έχουν προκαλέσει εντυπωσιακές κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να μας αναγκάσουν να επανεξετάσουμε την προέλευσή μας και να ξαναγράψουμε τα βιβλία της ιστορίας μας. Ωστόσο, η επιστημονική κοινότητα στο σύνολό της αμφισβητεί το έργο του.

Θέσεις που καταρρίπτονται από κάθε ιστορικό και αρχαιολόγο

Ο διάσημος ερευνητής και συγγραφέας Michael Tellinger έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αποκάλυψη των μυστηρίων πίσω από αυτόν τον ενδιαφέροντα πολιτισμό, ρίχνοντας νέο φως στην κοινή ανθρώπινη ιστορία μας. Πριν προχωρήσουμε, όμως, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως έχει κατηγορηθεί για ψευδοαρχαιολογία, επηρεασμένος βαθιά από τον επίσης χαρακτηρισμένο ψευδοαρχαιολόγο, Ζαχαρία Σίτσιν.

Κατά συνέπεια, οτιδήποτε διαβάζετε σε αυτό το άρθρο που προέρχεται από τις έρευνές του και το έργο του, καταρρίπτονται από κάθε ιστορικό και αρχαιολόγο, παρέα με τους κυνηγούς παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων.

Ωστόσο, νομίζω ότι έχει εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον να δούμε μια εναλλακτική θεώρηση κάποιων πραγμάτων ακόμα κι αν αυτά δεν μπορεί να ισχύουν, σύμφωνα με αναγνωρισμένους επιστήμονες.

Διαβάστε επίσης: Οι Ανουνάκι στις 14 πινακίδες του Ένκι, από Σίτσιν

Παροτρύνει να κρατάμε ανοιχτό μυαλό

Ο ίδιος, στην ιστοσελίδα του, μας παροτρύνει να κρατάμε ανοιχτό μυαλό καθώς θα περιηγηθούμε στον μοναδικό κόσμο των ανακαλύψεών του. Ενώνει τις κουκίδες μεταξύ διαφόρων θεμάτων για να μας αποδείξει και να μας υπενθυμίσει πως όλα συνδέονται.

Είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι εμείς είμαστε οι παραγωγοί της δικής μας πραγματικότητας, ενώ η φύση της πραγματικότητάς μας είναι πολύ διαφορετική από αυτή που φανταζόμαστε ότι είναι. Τα πράγματα, μας λέει, δεν είναι όπως φαίνονται και πως ό,τι έχουμε διδαχτεί ως τώρα είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Είμαστε ένα είδος με αμνησία

Η ιστορία του πλανήτη μας και η προέλευσή μας ως είδος είναι πολύ διαφορετική από αυτή που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει μέσω των θρησκειών ή των επιστημών.

Είμαστε ένα είδος με αμνησία, με τις αισθήσεις μας σε μια βαθιά κατάσταση αδράνειας. Για να ανακαλύψουμε εκ νέου τη σημασία μας ως ανθρωπότητα και την κρίσιμη θέση μας σε όλη τη δημιουργία, πρέπει να αφυπνιστούμε με κάθε τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχει κομμάτια από το μεγάλο ανθρώπινο παζλ

Οι ανακαλύψεις του για τους εξαφανισμένους πολιτισμούς της Νότιας Αφρικής απέφεραν μερικά κρίσιμα κομμάτια που λείπουν από το μεγάλο ανθρώπινο παζλ, όπως ισχυρίζεται.

Ο Michael Tellinger ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τη μεγαλύτερη συλλογή από αρχαία πέτρινα ερείπια που βρέθηκαν στη Γη μέχρι σήμερα στη Νότια Αφρική και τη Ζιμπάμπουε που χρονολογούνται περισσότερο από 300.000 χρόνια.

Σε πάνω από 10 εκατομμύρια πέτρινα ερείπια και 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα επιφάνειας, έκανε σημαντικές ανακαλύψεις που θα ζήλευε ο κάθε αρχαιολόγος. Ανάμεσά τους είναι οι πέτρινοι κύκλοι και το Ημερολόγιο του Αδάμ με την αρχαία προηγμένη τεχνολογία τους.

Εργαλεία και αντικείμενα όπως πέτρινα δαχτυλίδια σαν καμπάνες που μπορεί να σχετίζονται με το ενεργειακό πλέγμα της Γης.. Υποστηρίζει ακόμα ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία αρχαίας εξόρυξης χρυσού και ότι όλα αυτά σχετίζονται με τη μεγάλη αυτοκρατορία των Ανουνάκι στην Αφρική.

Διαβάστε επίσης: Ο Χρυσός των Ανουνάκι και η Απόκτησή του

Το μυστήριο γύρω από την αυτοκρατορία των Ανουνάκι

Βαθιά μέσα στην καρδιά της Αφρικής λέγεται ότι βρίσκεται ένας θησαυρός αρχαίων μυστικών που περιμένουν να αποκαλυφθούν. Ανάμεσα σε αυτές τις αινιγματικές ιστορίες, ένα όνομα ξεχωρίζει: η Αυτοκρατορία Ανουνάκι.

Οι Anunnaki, που συχνά αναφέρονται ως «αρχαίοι θεοί», πιστεύεται ότι κατέβηκαν από τους ουρανούς για να ιδρύσουν μια τεράστια αυτοκρατορία στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια.

Η έρευνα του Tellinger στην Αφρική

Σύμφωνα με τα κείμενα των Σουμερίων σε μετάφραση Σίτσιν, ήταν εξαιρετικά προηγμένα όντα που διέθεταν ανώτερη γνώση και τεχνολογία, διαμορφώνοντας το πεπρωμένο της ανθρωπότητας. Ενώ η ύπαρξή τους έχει συζητηθεί εδώ και καιρό, η έρευνα του Tellinger στην Αφρική παρέχει πειστικά στοιχεία που υποστηρίζουν την παρουσία τους.

Η γοητεία του Tellinger με τους Ανουνάκι ξεκίνησε όταν έπεσε πάνω σε μυστηριώδεις πέτρινους κύκλους στη Νότια Αφρική. Ενδιαφερόμενος από την πολυπλοκότητα και τον τεράστιο αριθμό τους, ξεκίνησε μια αναζήτηση για να αποκαλύψει τον σκοπό και την προέλευσή τους.

Τα πρωτοποριακά ευρήματά του αμφισβήτησαν τη συμβατική αφήγηση της ανθρώπινης ιστορίας, υποδηλώνοντας ότι η Αφρική ήταν η γενέτειρα του πολιτισμού, πολύ πριν από την αρχαία Μεσοποταμία.

Οι πέτρινοι κύκλοι, απλωμένοι σε χιλιάδες μίλια στη νότια Αφρική, μοιάζουν εντυπωσιακά με τα αρχαία ερείπια των Σουμέριων, το λίκνο του πολιτισμού.

Αυτές οι περίπλοκες δομές, που πιστεύεται ότι μπορεί να είναι συσκευές παραγωγής ενέργειας, παρουσιάζουν μια προηγμένη κατανόηση της ιερής γεωμετρίας και των αρμονικών, υπονοώντας ένα εξαιρετικό επίπεδο γνώσης που κατείχαν οι δημιουργοί τους.

Τεράστιες ποσότητες ορυχείων χρυσού

Η έρευνα του Tellinger τον οδήγησε περαιτέρω να ανακαλύψει τεράστιες ποσότητες ορυχείων χρυσού στη Νότια Αφρική, που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πίσω. Αυτά τα ορυχεία, υποστηρίζει, ήταν ο πρωταρχικός λόγος για το ενδιαφέρον των Anunnaki για την περιοχή.

Τα κείμενα των Σουμερίων, σύμφωνα με τον Σίτσιν, περιγράφουν πώς οι θεοί ήρθαν στη Γη αναζητώντας χρυσό, χρησιμοποιώντας τον για να διατηρήσουν τον προηγμένο πολιτισμό τους και ίσως ακόμη και να τροποποιήσουν τη γενετική σύνθεση των πρώιμων ανθρώπων για να δημιουργήσουν εργατικό δυναμικό.

Στο βιβλίο του «Slave Species of the Gods», ο Tellinger διερευνά την ιδέα ότι η ίδια η ανθρωπότητα είναι προϊόν γενετικής μηχανικής από τους Anunnaki. Βασιζόμενος σε αρχαία κείμενα και αρχαιολογικά στοιχεία, προτείνει ότι η ύπαρξή μας είναι περίπλοκα συνδεδεμένη με αυτά τα αρχαία εξωγήινα όντα.

Αυτή η αμφιλεγόμενη θεωρία αμφισβητεί καθιερωμένες πεποιθήσεις, αναγκάζοντάς μας να αμφισβητήσουμε την προέλευσή μας και τη θέση μας στο σύμπαν.

Απορρίπτουν τα ευρήματά του

Το έργο του Tellinger δεν είναι χωρίς επικριτές, με κάποιους να απορρίπτουν τα ευρήματά του ως απλή εικασία ή ψευδοεπιστήμη.

Ωστόσο, η σχολαστική έρευνα και η αφοσίωσή του στην αποκάλυψη της αλήθειας έχουν συγκεντρώσει υποστήριξη από έναν αυξανόμενο αριθμό ενθουσιωδών και μελετητών.

Οι αποστολές του σε αρχαίες τοποθεσίες και η ικανότητά του να συνδέει τις κουκκίδες μεταξύ διαφόρων πολιτισμών έχουν ανοίξει νέους δρόμους εξερεύνησης στον τομέα της αρχαίας ιστορίας – που, όμως, δεν γίνονται δεκτοί και αποδεκτοί από ιστορικούς και αρχαιολόγους.

Τα μυστήρια για την Αυτοκρατορία των Ανουνάκι στην Αφρική, συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν τη φαντασία όσων τολμούν να αμφισβητήσουν την κυρίαρχη αφήγηση της ανθρώπινης ιστορίας.

Υπέρ ή κατά, ένα είναι σίγουρο

Οι αποδέκτες της θεωρίας του, υποστηρίζουν ότι η πρωτοποριακή έρευνα του Michael Tellinger στην Αφρική μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση του κοινού μας παρελθόντος και της βαθιάς επιρροής που μπορεί να είχαν αυτοί οι αρχαίοι θεοί στην ανάπτυξή μας ως είδος.

Είτε επιλέξετε να αποδεχτείτε τα ευρήματα του Tellinger, είτε παραμένετε δύσπιστοι, ένα είναι σίγουρο: το αίνιγμα για την Αυτοκρατορία των Ανουνάκι στην Αφρική, θα συνεχίσει να εμπνέει την περιέργεια και να τροφοδοτεί την αναζήτηση της αλήθειας.

Επίσης, θα δίνει τροφή για σκέψη που αφορά την αλήθεια, όπως ο καθένας μπορεί να την αντιλαμβάνεται, είτε ως επιστήμονας στον τομέα του, είτε ως απλός καθημερινός άνθρωπος.

Για τη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Michael Tellinger στο βίντεο που ακολουθεί, με τίτλο: Michael Tellinger: Vanished Gold-Mining Civilization of South Africa FULL LECTURE Part 1

diadrastika / Image by joreasonable from depositphotos.com