Ο Alex Collier έμεινε 90 ημέρες σε Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος και μας περιγράφει, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

Ενενήντα ολόκληρες ημέρες ισχυρίζεται ο Alex Collier ότι έζησε φιλοξενούμενος μέσα σε ένα Ανδρομέδιο Μητρικό Σκάφος. Ας δούμε μερικά από αυτά που είπε:

– Έφτιαξαν τουαλέτα ειδικά γι’ αυτόν οι Ανδρομέδιοι, αφού οι ίδιοι δεν έχουν τέτοιες ανάγκες!

Τρέφονται με χυμούς και κύρια από ένα φρούτο που έχει γεύση μήλου, αχλαδιού και μπανάνας μαζί, αλλά δεν έχουν ανάγκη χρήσης τουαλέτας, αφού ο οργανισμός τους αφομοιώνει πλήρως ότι προσλαμβάνει, χωρίς να αποβάλλει οτιδήποτε.

Τα μέλη του πληρώματος ζουν περίπου για χίλια χρόνια και το δέρμα τους έχει γαλαζωπή απόχρωση. Όταν ξεπεράσουν τα 750 χρόνια, γεγονός που ας πούμε τους καθιστά ηλικιωμένους, το δέρμα τους αρχίζει να παίρνει λευκή απόχρωση, που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους.

– Ο έρωτας είναι νοητός και αποδεκτός, όταν απαραίτητα υπάρχει και ψυχική επαφή μεταξύ των δύο φύλων. Αν ένα ζευγάρι θέλει να τεκνοποιήσει, περνά από διάφορα συμβούλια πρώτα. Τα παιδιά φοιτούν και διδάσκονται σε διάφορα σχολεία, επί 150 χρόνια!

Μέσα στο σκάφος, μήκους περίπου 800 χλμ, υπάρχουν λίμνες, ποταμοί, δάση, καλλιεργήσιμες εκτάσεις και ότι άλλο βάλει ο νους σας.. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει την δική του εικονική πραγματικότητα και να βλέπει αυτό που επιθυμεί να βλέπει.

Οι Ανδρομέδιοι αφού υπέδειξαν στον Collier το σημείο συνάντησης, προσγειώθηκε εκεί ένα μικρό σκάφος, το οποίο τον μετέφερε στο μητρικό.

[Ο επαφικός Alex Collier στο βιβλίο του “Letters from Andromeda”, περιγράφει λεπτομερώς τις τηλεπαθητικές συνομιλίες που είχε με εξωγήινα όντα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31). Ο Collier εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει επαφές με τους Ανδρομέδιους και να μας δίδει σε εβδομαδιαία βάση λεπτομερείς πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη μας..]

Διαβάστε επίσης: Alex Collier: ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ !!! «Συνομιλίες» που Αποκαλύπτουν όσα ΔΕΝ Θέλουν να Ξέρουμε για την Σελήνη!!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όσοι επιθυμείτε να ακούτε τον Alex Collier, μπορείτε να μπείτε στο site 
alexcollier.org που δημιούργησαν γι’ αυτόν οι φίλοι του, πληρώνοντας ένα μικρό συμβολικό ποσό με visa ή μέσω paypal. Κι’ αυτό γιατί δεν έχει άλλο πόρο ζωής. Ο ίδιος διακήρυξε πρόσφατα πως αυτό θα σταματήσει. 

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alex Collier On Other E T ‘s He’s Seen While With The Andromedans

Πηγή: Alex Collier και Nicos Kastanias / Image by prettysleepy1 from Pixabay