Η Επιστροφή της Θεάς, της Ουράνιας Μητέρας

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι, μία υπέροχη περίοδος έχει έρθει, μία περίοδος που περιμέναμε πολύ. Ναι, κι εσείς περιμένατε τον ερχομό αυτού του ευλογημένου γεγονότος παρότι δεν ξέρατε τι ήταν.

Για πολλές χιλιάδες χρόνια εστιάζατε στον Θεό σαν Πατέρα, και ψάχνατε να ενσωματώσετε τις κυρίαρχες αρετές και χαρακτηριστικά του: δύναμη, θέληση, σοφία, αλήθεια και γενναιότητα. Τώρα ήρθε η ώρα για την Θεά, την Μητέρα Θεό σας, να ακτινοβολήσει την πληρότητα της αγάπης, της ευσπλαχνίας, της δημιουργικότητας και της σοφίας της σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν. Κάθε Πτυχή της Δημιουργίας αγγίζεται και επηρεάζεται από αυτό το φοβερό δώρο.

Όπως σίγουρα βγήκατε σ’ αυτόν τον κόσμο από την ζεστασιά της μήτρας της μητέρας σας, έτσι κι εμείς όλοι ξεχυθήκαμε σαν Πνεύμα από την μήτρα της Θεϊκής μας Μητέρας Θεό. Από την Θεϊκή Ουσία του Νου του Πατέρα Θεού μας προήλθαν οι Ατομικοί Σπόροι Λευκής Φωτιάς της δημιουργίας, που ακτινοβολούσαν στο κέντρο/πυρήνα της καρδιάς – η Κοσμική Μήτρα – της Μητέρας Θεού μας. Μετά μέσω της ενοποιημένης τους επιθυμίας, ακτινοβολήσαμε σε εξατομικευμένη συνειδητότητα – πνευματικές εκφράσεις τόσο μεγάλης και περίπλοκης ποικιλίας που είναι πέραν κατανόησης.

Σας έχουμε εξηγήσει, όλα αυτά τα χρόνια, πώς οι Ακτίνες της κοσμικής συνειδητότητας έχουν αλλάξει χρώματα και συχνότητες κατά την διάρκεια κάθε ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ-ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ – πώς αυξήθηκαν ή ελαττώθηκαν σε δύναμη με βάση το νέο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα, τι χρειάστηκε εκείνη την περίοδο, ή τι επρόκειτο να βιωθεί και να ενσωματωθεί μέσα σε μία συγκεκριμένη εποχή της διέλευσης της ανθρωπότητας μέσα από τις πολλές Εποχές.

Έχετε ακούσει επίσης για την Χρυσή Ακτίνα, η οποία αντιπροσωπεύει και μεταφέρει την ακτινοβολία, τις αρετές και τα χαρακτηριστικά του Πατέρα Θεού μας, και της Ασημένιας Ακτίνας, που ακτινοβολεί τις αντίστοιχες αρετές της Μητέρας Θεού μας. Θα σας πούμε τώρα ότι αυτή η Ασημένια Ακτίνα είναι απλώς μία μικροσκοπική Πτυχή της φοβερής δύναμης και ακτινοβολίας της. Η νέα ενέργεια που ξεχύνεται τώρα πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα ονομάζεται Πλατινένια Ακτίνα, Διαμαντένια Ακτίνα, και Κρυστάλλινη Ακτίνα, αλλά όπως και να την ονομάσετε, δεν μπορεί να περιγράψει το μεγαλείο αυτού του υπέροχου δώρου που δίνεται σε όλη την Δημιουργία.

Είναι η μνήμη της τέλειας αγάπης της Μητέρας Θεού σας, η οποία περιγράφεται από τους αρχαίους ως το «Άγιο Πνεύμα», που λαχταρούσατε και ψάχνατε σε όλες τις πολλές και πολύτιμες εποχές. Ένα μέρος του κέντρου της καρδιάς σας έχει πονέσει, ένα μέρος που δεν μπορούσε να γεμίσει από τίποτα και από κανέναν στην φυσική έκφραση. Ήρθε η ώρα να γεμίσει εκείνο το μέρος και να ξεχειλίσει με την άνευ όρων αγάπη, ευσπλαχνία, δύναμη και αγνότητα της. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε την μόνωση γύρω από τον θάλαμο της καρδιάς/Ψυχής σας – της Ιερής Καρδιάς σας – και να αφήσετε να μπει η ακτινοβολία της.

Ακούω τους ψιθύρους στο νου σας, αγαπημένοι, «Αλλά είμαι άξιος;» Λέμε στον καθένα και σε όλους σας, ναι, είστε άξιοι – χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς εξαιρέσεις. Ναι, οι Συμπαντικοί Νόμοι επιβάλλονται εδώ όπως με όλα, νόμοι που θα αποφασίσουν μέσω των δονητικών συχνοτήτων σας πόσο πολλή από αυτή την ενέργεια θα μπορέσετε να ενσωματώσετε. Αλλά χωρίς εξαίρεση, είναι διαθέσιμη σε όλους, και τελικά, ένας Ατομικός Σπόρος Λευκής Φωτιάς αυτού του σπάνιου φίλτρου αγάπης θα ανάψει μέσα σε κάθε καρδιά, και σε κάθε γωνιά και Πτυχή της Δημιουργίας. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, διότι υπήρχε πάντα εκεί. Ωστόσο, ελαττωνόταν σε ακτινοβολία κάθε φορά που βυθιζόσασταν πιο βαθιά στην πυκνότητα των υλικών πεδίων της συνειδητότητας.

Βλέπετε, ήρθε η ώρα για επανένωση σε όλα τα επίπεδα, από το ύψιστο στο χαμηλότερο. Γι αυτό, τα χαρακτηριστικά, πτυχές και οι αρετές της Μητέρας Δημιουργού θα είναι η κυρίαρχη δύναμη σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν μέχρι να επιτευχθεί για άλλη μία φορά μία ισορροπία ανάμεσα στην Θεϊκή αρσενική και θηλυκή σας Φύση. Το DNAσας είναι κωδικοποιημένο με Θεϊκή αγάπη, ευσπλαχνία και δημιουργικότητα, καθώς και με την δύναμη, την ισχύ και την θέληση να δημιουργεί, τα οποία περάστηκαν σε όλα τα νοήμονα Όντα μέσω των πνευματικών γονιών μας. Αυτό είναι ένα ζωτικό στοιχείο για να αποκτήσετε Συνείδηση Ενότητας για άλλη μία φορά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχουμε εστιαστεί και δοκιμάσει να εξηγήσουμε γιατί τόσοι πολλοί από εσάς βιώνετε αγωνία, δυσφορία και αβεβαιότητα, και ακόμα, άλλες φορές μία αίσθηση μεγάλης χαράς, θαυμασμού και προσδοκίας μέχρι πάνω από μέσα. Κάποιοι αυτό το ονομάζουν το σύνδρομο των Εργατών του Φωτός, και είναι ένας κατάλληλος τίτλος. Εδώ ξανά, δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να κατανοείτε τι συμβαίνει σ’ εσάς και στη Γη σας, καθώς επίσης σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν και σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μεταλλάσσεστε καθώς οι έλικες του DNA σας είναι αδεσμοποίητες και ενεργοποιούνται, και ο εγκέφαλος σας εκλεπτύνεται αργά και αναβαθμίζεται. Επανασυνδέεστε επίσης με την κοσμική γενεαλογία καθώς κινούνται κατά μήκος του χείλους του χρόνου, πίσω στην εποχή που χωριστήκατε από την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας, και αρχίσατε το ταξίδι σας στην πυκνότητα των βασιλείων της ύλης της Τέταρτης και Τρίτης Διάστασης.

Οραματιστήτε την στήλη Φωτός που έχει γίνει η στήλη του νωτιαίου μυελού σας, ή γίνεται τώρα, και δείτε την να κινείται προς τα κάτω στον κρυσταλλικό πυρήνα της Γης. Μετά παρατηρήστε την επεκτεινόμενη αίσθηση που νιώθετε καθώς βγαίνει έξω από το τσάκρα του στέμματος μέχρι να συνδεθεί με την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας. Τώρα οραματιστείτε άλλες μικρότερες ακτίνες που προβάλλονται οριζόντια προς τα έξω από την στήλη Φωτός σας καθώς αγγίζουν και συγχωνεύονται με ατομικές Ψυχές στην φυσική ενσάρκωση – η Ψυχική/Αστρική Οικογένεια σας εδώ στη Γη μαζί σας. Αυτές οι ενεργειακές προβολές δεν είναι ίδιες μ’ εκείνες που επεκτείνατε στους άλλους, στο παρελθόν, στην Τριτοδιάστατη έκφραση. Εκείνες οι προβολές ήταν συνημμένα που είχαν σκοπό να ελέγχουν, να κατέχουν την ενέργεια. Οι Ακτίνες Φωτός που προβάλλετε τώρα φέρουν τις αρετές της άνευ όρων αγάπης και της ενότητας.

Παρατηρήστε τις Ακτίνες της ενέργειας που έχετε προβάλλει, οι οποίες είναι μέρος εσάς και της ακτινοβολίας που ανακτάτε, καθώς συνδέονται με την Ψυχική σας οικογένεια στα ανώτερα βασίλεια, καθώς επίσης με τους δασκάλους, τα αγγελικά Όντα, κι εκείνους με τους οποίους έχετε μεγάλη συγγένεια. Ναι, δείτε την ακτίνα Φωτός σας να συνδέεται και να συγχωνεύεται με την ενέργεια μου, και με εκείνη των άλλων αγαπημένων αρχαγγέλων, καθώς και με κάθε μεγάλο Όν που ξέρετε και αναγνωρίζετε, και με κάποιους που δεν θυμάστε καν. Θα έρθει η ώρα που θα είστε έτοιμοι να συγχωνευτείτε, με πλήρη συνειδητότητα, στο κέντρο της καρδιάς του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Αυτό θα γίνει στο πολύ μακρινό μέλλον, αλλά σας βεβαιώνουμε ότι θα γίνει. Για τώρα αφήστε τον εαυτό σας να συνηθίσει στην ιδέα ότι γίνεστε πολυδιάστατα Όντα Φωτός.

Προβάλλετε την ουσία σας, η μοναδική Ύπαρξη που έχετε γίνει, στα βασίλεια των ανώτερων εσωτερικών διαστάσεων και έξω στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία. Ακολουθείτε το προσωπικό σας μονοπάτι για το σπίτι – ταξιδεύοντας πίσω μέσω του παρελθόντος προς το λαμπρό μέλλον σας.

Αγαπημένοι, όταν κάποιοι μιλάνε για ένα επερχόμενο ή προβλέψιμο γεγονός με αρνητικό τρόπο, γιατί δεν τους δίνετε μία άλλη άποψη, μία άλλη δυνατότητα ή ένα πιθανό μέλλον; Ζητήστε τους να μας βοηθήσουν να εκδηλώσουμε το ύψιστο αποτέλεσμα για να μπορέσετε να βιώσετε αυτή την μετάβαση στο Φως με χαρά, άνεση και χάρη. Είναι μία περίοδος χρυσών ευκαιριών – μη χάσετε τα δώρα που σας προσφέρονται. Μάθετε ότι είμαι μαζί σας καθώς επεκτείνεστε στο Φως και ανακτάτε την σωστή σας θέση ως ένα αγαπημένο παιδί της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna – Δεκέμβριος 2019

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr / Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article, I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. http://www.StarQuestMastery.com