Η επιλογή ενός χεριού φανερώνει ένα μήνυμα που στέλνει το σύμπαν

Ta Hamsas ή τα Χέρια της Φατιμά είναι σύμβολα με τη μορφή ενός χεριού και θεωρούνται ως ένα ισχυρό φυλαχτό στο Αραβικό κόσμο.

Επίσης, χρησιμοποιούνται συνήθως για την προστασία των ανθρώπων από τις κακοτυχίες και τις αρνητικές σκέψεις.

θα πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας Hamsa και να ανακαλύψετε ένα καταπληκτικό μήνυμα που έχει για εσάς:

1: Είστε πρόθυμος, ενεργός, δημιουργικός και ανήσυχος άνθρωπος που αγαπάει τη διερεύνηση από τη φύση του. Πάντα προσπαθείτε να διατηρήσετε μια καλή ζωή και σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα στη ζωή σας, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι, μια νέα δουλειά ή για να συμμετέχετε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων.

Μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ χρόνο σκεπτώμενοι για το μέλλον. Για τον λόγο αυτό, μπορεί να γίνετε λίγο ανυπόμονοι και ανήσυχοι μερικές φορές. Ο κύριος στόχος σας είναι να ελέγχετε τόσο την  ζωής σας όσο και τις σκέψεις σας.

Μια πιο ήρεμη ζωή και πιο εστιασμένη σχετικά με το τι συμβαίνει εδώ και τώρα, είναι, αναμφίβολα, μια πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Μελλοντικά: Στο μέλλον θα κάνετε καινούργια πράγματα, ίσως έρθει μια νέα αγάπη στη ζωή σας όπως επίσης μπορεί να αλλάξετε περιβάλλον εργασίας. Φροντίστε να κάνετε ένα όμορφα ταξίδι!

2: Είστε ένας αγαπητός, καλός και πνευματικός άνθρωπος και έχετε μια μεγάλη αίσθηση δέσμευσης και ευθύνης. Όταν ασχολείστε με κάτι, κάνετε το καλύτερό σας για να κρατήσετε την υπόσχεσή σας, δεν έχει σημασία τι πρέπει να κάνετε για να το επιτύχετε.

Είστε πολύ ευγενικό και ιδεαλιστικό πρόσωπο και η πραγματικότητα σας »ρίχνει» μερικές φορές. Η κύρια πρόκλησή σας είναι να μπορέσετε να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, δεδομένου ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια και το ταλέντο σας για να βελτιώσετε τον κόσμο σας και τις σχέσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μελλοντικά: Θα ασχοληθείτε με μια τέχνη, θα είστε περισσότερο δημιουργικοί. Θα προσελκύσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς και νέα δεδομένα όσον αφορά στο τρόπο που δουλεύετε. Θα έχετε έναν υποστηρικτικό περίγυρο. Οι άνεργοι θα βρείτε δουλειά με τη βοήθεια φίλων.

3: Έχετε μια πολύ ανεπτυγμένη ευαισθησία που σας επιτρέπει να παρατηρείτε τα πάντα στον περίγυρο σας. Επίσης, είστε σε θέση να κατανοήσετε εντελώς τους άλλους. Η προσωπική σας πινελιά βρίσκεται σε ό, τι κάνετε.

Με τον ίδιο τρόπο, μερικές φορές, η ευαισθησία και η ειλικρίνεια σας μπορεί να λειτουργήσουν ως μπουμερανγκ και  να σας κάνει να αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας εκτιμούν. Η κύρια πρόκλησή σας είναι να μάθετε να αποδεχεστε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας έτσι όπως ακριβώς είστε, αφού είστε ένας θαυμάσιος άνθρωπος και πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί να μην σας καταλάβαίνουν.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα παρατηρήσετε μια βελτίωση στη σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους, αφού θα έχετε γίνει ένα πρόσωπο που εμπνέει ευτυχία και ευεξία.

Μελλοντικά: Αφού αγαπήσετε και αναγνωρίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, θα λάμψετε! θα έχετε εναν ξεχωριστό μαγνητισμό και πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Έχετε άστρο!

4: Είσαι ένα άτομο με μεγάλη αίσθηση αποφασιστικότητας. Όταν θέλετε κάτι στη ζωή σας, θα βρείτε πάντα έναν τρόπο να φτάσετε σε αυτό και δεν υπάρχει κανένας ή τίποτα που να μπορεί να σας εμποδίσει από το στόχο σας, ούτε καν εσείς.ζείτε τη ζωή σας έντονα και μερικές φορές οι άνθρωποι μπορεί να σας αντιμετωπίσουν ως αγενή ή ακόμη και απειλητικό.

Η κύρια πρόκληση σας είναι να μάθετε να αναζητάτε στιγμές γαλήνης και σιωπής για να ανανεώσετε την ψυχή σας. Ωστόσο, ισως σας ειναι δύσκολο να καθίσετε και να διαλογιστείτε. Για το λόγο αυτό, μια καλή επιλογή για σας θα ήταν να μάθετε να σας ηρεμείτε στη σιωπή, αφού με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε το άγχος σας και θα έχετε περισσότερες στιγμές ηρεμίας.

Μελλοντικά: Με λιγότερο άγχος και περισσότερη διαχείρηση, θα πετύχετε! Θα επιτύχετε αρκετά απο αυτά που έχετε σχεδιάσει και χρήματα θα έρθουν προς τα εσάς..

5: Είσαι ήρεμος, τρυφερός και ευγενικός άνθρωπος με μια μεγάλη αίσθηση της αγάπης για την οικογένεια και τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Μερικές φορές, ίσως να νομίζετε ότι ζείτε σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμος και θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον γαλήνης και ηρεμίας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λόγω της δικής σας φύσης, μπορεί να είστε πολύ ευχάριστοι και υποχωριτικοί με τους άλλους και υπό αυτή την έννοια, η κύρια πρόκλησή σας είναι να μπορέσετε να πείτε όχι.

Είναι λογικό το γεγονός ότι η πρόθεσή σας δεν απογοητεύει άλλους ανθρώπους, αλλά αν σας προτείνουν κάτι που δεν αισθάνεστε άνετα, τότε είναι πιο ενδεδειγμένο να διατυπώσετε την άποψή σας αμέσως παρά να δεχθείτε κάτι που σας αρέσει και μετά να το μετανιώσετε.

Μελλοντικά: Να γίνεται πιο δυναμικοί!Το όχι ειναι καλό να μπεί στο λεξιλόγιό σας..Επίσης μια σχέση ή ακόμη και μια επισημοποίηση σχέσης είναι πιο κοντά από ποτέ..

6: Είστε τελειομανής και οργανωτικοί, δεσμεύεστε στην ιδέα του να κάνετε τα πράγματα σωστά από την αρχή. Σκεφτεστε ότι εάν θέλετε μια δουλειά, να γίνει σωστά τότε είναι καλύτερα να το κάνετε μόνοι σας. Επίσης, ο κομφορμισμός των άλλων μπορεί να σας απογοητεύσει.

Η κύρια πρόκληση είναι να γνωρίζετε ότι έχετε την τάση να λειτουργείτε πέρα από τα όρια σας. Είναι προφανές ότι τα έργα σας είναι σημαντικά, αλλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε αποτελεσματικά αν δεν ξεκουραστείτε ή ανανεώσετε την ενέργειά σας.

Μελλοντικά: Η προαγωγή και η καταξίωση είναι στα σχέδια σας και είναι πολύ πιθανό να τα κατακτήσετε, όμως είναι καλό να ρίξετε τους τόνους και να πέρνετε πολύτιμες ανάσες!

Επιμέλεια κειμένου: healingeffect.gr