Αρχαιολογικές ανακαλύψεις που οι Ιστορικοί προσπερνούν

Αρχαιολογικές ανακαλύψεις που οι Ιστορικοί προσπερνούν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε όλη την αλήθεια για την ανθρώπινη προέλευση. Αλλά γίνεται δραματικότερο, όταν στο γεγονός αυτό υπάρχουν συμβολές ανθρώπων που κρύβουν όση αλήθεια έχει απομείνει.

Διάφοροι ερευνητές και συνωμοσιογράφοι, με την ελεύθερη σκέψη τους, χωρίς περιορισμούς, διατυπώνουν μερικές εκπληκτικές και περίεργες αξιώσεις σχετικά με το παρελθόν, οι οποίες συνοδεύονται από αποδεικτικά στοιχεία, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Για παράδειγμα: Η Ατλαντίδα βυθίστηκε. Τι απέγιναν οι Άτλαντες; Πνίγηκαν όλοι; Κι αν υπήρχαν επιζώντες της Ατλαντίδας που εμφανίστηκαν στην Αίγυπτο και βοήθησαν στην οικοδόμηση ενός τεράστιου και προηγμένου πολιτισμού;

Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί, όπως οι Σουμέριοι, ο Ντόγκον και οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ πολλών, άφησαν μαρτυρίες αρχαίων ανθρωπόμορφων θεοτήτων, αλλά και ιστοριών μίας χαμένης ηπείρου, μίας μεγάλης πλημμύρας, μίλησαν για γίγαντες, για μικρόσωμους ανθρώπους.

Πως γίνεται, να υπάρχουν τόσα κοινά σημεία, στις μυθολογίες και τις παραδόσεις τους, όπως στην αρχιτεκτονική τους, ενώ βρίσκονται σε εντελώς απομακρυσμένα και αποκομμένα γεωγραφικά σημεία, χωρίς επαφές; Πως συνδέονταν διαφορετικές ήπειροι και τα διάσπαρτα νησιά με έναν κοινό πολιτισμό;

Αναφέρθηκαν επίσης σε όντα με έξι δάχτυλα και έφτιαξαν σχετικά αγάλματα ή αναθήματα.

Περίεργο δεν είναι; Ανδρογόνοι δημιουργοί θεοί, με 6 δάχτυλα, παράξενα όντα με τσάντες, πέτρες κομμένες με ακρίβεια, εντυπωσιακά παρόμοια έργα τέχνης και το πιο εκπληκτικό μέρος είναι ότι όλες οι πηγές, έχουν εξαιρετικά πολλά κοινά που συναντούμε στον Πλάτωνα, στον Edgar Cayce, στους Rosicrucian. Όλοι αναφέρονται στην ίδια πραγματικότητα – πέρα από τα ίδια τα μνημεία τέχνης και λόγου που επέζησαν.

Σύμφωνα με τους σύγχρονους μελετητές δεν αξίζει να διερευνηθεί το παρελθόν. Γιατί;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πολλοί άλλοι ερευνητές συναρμολογούν πολλά κομμάτια αυτού του αρχαίου παζλ, για χρόνια τώρα, και πιθανότατα ήρθε η ώρα να μας το παρουσιάσουν και να απαντήσουμε σύμφωνα με τις κριτικές μας ικανότητες.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε που ταιριάζουν και που όχι τα κομμάτια αυτά και ποιά μπορεί να είναι η αληθινή εικόνα που μας δείχνουν:

Archaeology Discoveries That Mainstream Historians Hope You NEVER Get To See

https://youtu.be/WETl6Xgb5Sk

diadrastika.com