Για όσους ρωτούν: «Τι Περιμένουν και Δεν Επεμβαίνουν οι Ολύμπιοι»

Επίμονα πολλές φορές και με πονηρή αφέλεια, ρωτούν συνεχώς “γιατί οι Ολύμπιοι ή οι λεγόμενες Φωτεινές Δυνάμεις δεν επεμβαίνουν αφού έχουν τόσο ψηλή τεχνολογία για να ελευθερώσουν τον πλανήτη και να τελειώνουμε μια κι’ έξω μ’ αυτούς;”

ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

“Οι άνθρωποι της Cabal ισχυρίζονται ότι η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα επέμβασης στην Γαία και ότι η ανθρωπότητα έχει τοδικαίωμα και μπορεί να λύσει μόνη της τα προβλήματα της. Αυτό δεν μπορεί να ισχύει.

Πολλοί πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη και η συνεχής καταπάτηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα της και χρειάζεται βοήθεια και την δική μας καθοδήγηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στην Γαία όπου δρα ασύστολα η Cabal, επιβάλλεται λογικά και ηθικά η αναπροσαρμογή των σχεδίων μας σε τολμηρότερη βάση για την διενέργεια μαζικής επέμβασης, έστω και κατά παράβαση των κανόνων της μη επιθέσεως.

– Εάν η Cabal επιχειρήσει να εφαρμόσει τα σχέδια εικονικής εισβολής για να στρέψει την ανθρωπότητα εναντίον μας ή να εφαρμόσει το σχέδιο εικονικής Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, τότε θα επέμβουμε άμεσα.

Το ίδιο θα συμβεί αν δεν σταματήσει την συκοφαντική προπαγάνδα περί κακών εξωγήινων, ή δεν σταματήσει να δημιουργεί τεράστια ψυχικά και σωματικά προβλήματα με φρικτή καταπίεση και επιθέσεις, δολοφονίες, με οικονομική καταστροφή, με διάλυση της οικογένειας, την παιδεραστία, τα ναρκωτικά, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σαρκός, την κτηνοβασία και αν δεν πάψει να πολεμά και να εμποδίζει την κοσμική σύνδεση της Γαίας.

Η Cabal είναι υπεύθυνη για την μη δημοσιοποίηση της παρουσίας μας στο ηλιακό σας σύστημα.

Υπάρχουν στην Γαία εκατομμύρια πεπειραμένοι Μαχητές του Φωτός και γήινοι συνεργάτες μας που είναι έτοιμοι να αναλάβουν αποστολή και να εγγυηθούν ότι οι ουράνιοι επισκέπτες έρχονται εδώ με καλές προθέσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία απορρίπτει τα επιχειρήματα της Cabal γιατί έχει το άνευ όρων δικαίωμα παρέμβασης σε όλες τις περιπτώσεις κατεχομένων πλανητών από ομάδες αποστατών όταν παραβιάζεται ο “Γαλαξιακός Κώδικας” και ανεξάρτητα από την τοπική νομοθεσία, πλην της περίπτωσης ρητής απαγόρευσης από τον Ιερό Άρχοντα Φωτός, του Διός”..

[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias