Όλη η Αλήθεια για τη Λεμουρία και τη Σχέση με τους Μινωίτες! Έρευνες Καθηγητών που Ποτέ Πριν Δεν Ακούσατε!

[19/01/2019 - 14:45]

Όλη η Αλήθεια για τη Λεμουρία και τη Σχέση με τους Μινωίτες! Έρευνες Καθηγητών που Ποτέ Πριν Δεν Ακούσατε!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Λεμουρία είναι ένας τόπος που μετά την Ατλαντίδα, κρατάει τα μυστικά σκήπτρα ενός πανάρχαιου κόσμου που, επίσης, έχει τα «χαρτιά» της κλειστά.

Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις υποτίθεται ότι βρισκόταν κάπου μεταξύ της σημερινής Ινδίας και της Μαδαγασκάρης.

Η Λεμουρία, που το όνομά της έλαβε το 1864 από τον γεωλόγο Φίλιπ Σκλάτερ, έχει υποστηριχτεί από αρκετούς, όπως τον βιολόγο Ερνστ Χέκελ και τον γεωλόγο Μελχιόρ Νόιμαϊρ, ότι αποτελούσε κάποτε ένα μεγάλο μέρος ξηράς μεταξύ της Νότιας Αφρικής και της Ινδίας που, ενδεχομένως, ένωνε τις δύο αυτές ηπείρους.

Η θεωρία αυτή, όμως, φαίνεται να «έπεσε στο κενό» καθώς οι σύγχρονες μελέτες των γεωτεκτονικών πλακών, δεν την υποστηρίζουν.

Αλλά, ας παρακολουθήσουμε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι «Εξόνιο» του YouTube για να μάθουμε περισσότερα και ποια σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στην Λεμουρία και τους Μινωίτες:

Όλη η αλήθεια για τη Λεμουρία !Έρευνες καθηγητών που ποτέ πριν δεν ακούσατε!

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ