Η απόκοσμη χρονοπύλη που άνοιξε στην Ανταρκτική το 2012

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο σταθμός Neumayer III, στην Ανταρκτική, που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του γεωφυσικού Georg von Neumayer, είναι ένας Γερμανικός ερευνητικός σταθμός του Ινστιτούτου Alfred-Wegener.

Είναι εγκατεστημένος στο φύλλο πάγου Ekström, το οποίο είναι πάχους περίπου 200 μέτρων, και βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα νότια του σταθμού Neumayer II, όπου η συναρμολόγησή του έγινε στις αρχές Νοεμβρίου του 2007, σύμφωνα με την wikipedia.org.

Οι έρευνες που γίνονται εκεί, εκτείνονται από την μετεωρολογία και την ατμοσφαιρική χημεία, έως την θαλάσσια ακουστική, ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί στις 30/11/2012 καταγράφηκε κάτι πολύ περίεργο και παράδοξο στον ουρανό του σταθμού Neumayer III, το οποίο οι ενθουσιώδεις και λάτρεις μεταφυσικών και παραφυσικών εξηγήσεων, το απέδωσαν σε μία τεράστια χρονοπύλη που άνοιξε.

Το 2012 έχει χαρακτηριστεί από πολλούς συνωμοσιογράφους και απλούς καθημερινούς ανθρώπους, ως μία χρονιά ορόσημο που θα επηρεάσει με πολλούς τρόπους τόσο τη Γη όσο και την ανθρωπότητα, σύμφωνα με ερμηνείες στα Ημερολόγια των Μάγια, τις οποίες πολλοί δεν αποδέχονται.

Άραγε, θα μπορούσε αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί να είναι πραγματικά μία Αστροπύλη, Χρονοπύλη, Stargare, Πύλη, Δίαυλος -ή όπως όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε- από και προς κάπου αλλού;

Time Portal Opens Over Antarctica Station? 2012 HD

diadrastika / Image by Karin Henseler from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.