δονήσεις σε χρυσή λίμνη

Αυξήστε τις Δονήσεις σας με Συχνότητες Solfeggio

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ήχος είναι μια από τις πιο αγνές μορφές ενέργειας που υπάρχουν. Ο ήχος μας εμπνέει, μας ανεβάζει, μας βοηθά να επικοινωνούμε, να εκφράζουμε τον εαυτό μας και ακόμα και να θεραπεύουμε σε βαθύ επίπεδο.

Έχετε σταματήσει ποτέ να εξετάσετε πόσο εκπληκτικό είναι ότι τα πάντα γύρω σας βασικά συντίθενται από ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες; 

Χάρη στην επιστήμη και το BBC, γνωρίζουμε ότι όσο πιο πυκνό είναι ένα αντικείμενο, τόσο μικρότερη είναι η δόνησή του ενώ όσο πιο ελαφρύ είναι κάτι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δόνηση.

Η δόνηση αντιστοιχεί επίσης σε συναισθήματα. Όταν εντοπίζουμε συναισθήματα όπως ο θυμός, το μίσος, η ζήλια, η ενοχή, η παράνοια και η αυτοαποστροφή, τότε πρακτικά μειώνουμε πραγματικά τη δόνησή μας. 

Από την άλλη, όταν σταματάμε να αναγνωρίζουμε αυτά τα συναισθήματα και τα βλέπουμε απλώς ως ενέργεια που κυμαίνεται μέσα μας, αρχίζουμε να βιώνουμε καταστάσεις «υψηλών κραδασμών» όπως η αγάπη, η ειρήνη, η ευγνωμοσύνη, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό εδώ να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την αίσθηση κάθε είδους συναισθήματος, συμπεριλαμβανομένων των δυσάρεστων. 

Δυστυχώς, πολλοί συγγραφείς νεαρής ηλικίας χρησιμοποιούν τον όρο “χαμηλή δόνηση” για να καταδικάσουν και επομένως να τις παρακάμψουν πνευματικά. Κατά ένα ειρωνικό τρόπο, η καταδίκη αυτών των συναισθημάτων δημιουργεί στην πράξη περισσότερο φόβο και αντίσταση μέσα στην ψυχή, η οποία εδραιώνει περαιτέρω μια κατάσταση “χαμηλής δόνησης”, όπως αναφέρει το wakeup-world.com.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που βοηθούν στο να κεντράρετε την ενέργειά σας. Ένας από αυτούς τους καταλύτες είναι γνωστός ως “συχνότητες Solfeggio”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι είναι οι Συχνότητες Solfeggio;

Οι συχνότητες Solfeggio είναι μια σειρά από 6 ηλεκτρομαγνητικούς μουσικούς τόνους που οι Γρηγοριανοί μοναχοί λέγεται ότι χρησιμοποιούσαν στο διαλογισμό. Αυτές, ανακαλύφθηκαν ξανά το 1974 από τον Δρ. Joseph Puleo.

Οι Συχνότητες του Solfeggio λέγεται ότι διεισδύουν βαθιά στο συνειδητό και υποσυνείδητο, διεγείροντας την εσωτερική επούλωση. 

Ο φυσικός, ο εφευρέτης, ηλεκτρολόγος και μηχανικός Νίκολα Τέσλα είπε κάποτε: “Αν γνωρίζατε μόνο την μεγαλοπρέπεια των 3, 6 και 9, τότε θα κρατούσατε ένα κλειδί στο σύμπαν”. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτοί οι τρεις αριθμοί αποτελούν τη ριζική δόνηση των έξι Συχνοτήτων Solfeggio.

Ο Δρ Puleo οδηγήθηκε διαισθητικά να ανακαλύψει ξανά αυτές τις συχνότητες θεραπείας στο Βιβλίο των Αριθμών (ένα βιβλίο στην Εβραϊκή Βίβλο ), χρησιμοποιώντας μια αριθμητική τεχνική για να αποκρυπτογραφήσει τους έξι επαναλαμβανόμενους κώδικες που βρήκε. Το αποτέλεσμα ήταν η ανακαλύψη των συχνοτήτων Solfeggio.

Δείτε ποιές είναι οι συχνότητες Solfeggio και τι προσφέρουν:

  • UT – 396 Hz – μετατρέπει τη θλίψη σε χαρά και την ενοχή σε συγχώρεση
  • RE – 417 Hz – καθαρίζει την αρνητικότητα και απομακρύνει τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα
  • MI – 528 Hz – διεγείρει την αγάπη, αποκαθιστά την ισορροπία, επισκευάζει το DNA
  • FA – 639 Hz – ενισχύει τις σχέσεις, την οικογένεια και την ενότητα της κοινότητας
  • SOL – 741 Hz – καθαρίζει φυσικά το σώμα από όλους τους τύπους τοξινών
  • LA – 852 Hz – ξυπνάει τη διαίσθηση και σας βοηθά να επιστρέψετε στην πνευματική ισορροπία

Εκείνο που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως από τους σκεπτικιστές και την επιστημονική κοινότητα, αυτές οι συχνότητες θεωρούνται ως ψευδοεπιστήμη καθώς δεν υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη που να ενισχύει τα όσα τους αποδίδονται.

Παρόλα αυτά αρκετός κόσμος ισχυρίζεται ότι μέσα από τις Συχνότητες Solfeggio έχει βρει πνευματική ισορροπία και ηρεμία, τόσο του μυαλού, όσο και του σώματος.

Είναι, λοιπόν, στο χέρι του καθενός να αξιολογήσει και να κρίνει:

Ακούστε τις Συχνότητες Solfeggio

1. UT – 396 Hz

2. RE-417 Hz

3. ΜΙ – 528 Hz

4. FA – 639 Hz

5. SOL – 741 Hz

6. LA – 852 Hz

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay