Κοσμικές προφητείες της Baba Vanga. Πόλεμος στον Άρη και η καταστροφή της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με προφητείες, θα έχουν ακούσει για την τυφλή Baba Vanga, γνωστή και ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» η οποία στα οράματά της ταξίδευε στο μέλλον ή ακόμα και πέρα από το θάνατο και έκανε προβλέψεις. Το στοιχείο που αγνοεί ο περισσότερος κόσμος είναι πως “ταξίδευε” πέρα από την Γη, μακριά, στο διάστημα.

Η σοφή γυναίκα, όπως πολλοί την ονομάζουν, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι η Γη δεν είναι ο μόνος κατοικημένος πλανήτης στο Σύμπαν και ότι μια μέρα η ανθρωπότητα θα συναντήσει τους εξωγήινους από άλλους κόσμους.

Εδώ είναι αυτό που είπε κατά γράμμα:

“Ένα ξένο μυαλό θα πετάξει στη Γη από τον πλανήτη Wamfim”.

Ο πλανήτης Wambim είναι ένας παντελώς άγνωστος στους σύγχρονους αστρονόμους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Στις προφητείες της, η Μπάμπα Βάνγκα συχνά αναφερόταν σε άγνωστους χώρους και τόπους, εκπλήσσοντας με τις απροσδόκητες γνώσεις της για το Σύμπαν.

Διαβάστε επίσης: Το Φαινόμενο Simpsons και οι Προβλέψεις τους

Έτσι, σύμφωνα με τη συγγραφέα Svetlana Savitskaya, η οποία έχει μελετήσει τις προβλέψεις της Vanga για μεγάλο χρονικό διάστημα, ισχυρίζεται ότι, με βάση αυτές, μόλις η ανθρωπότητα θα κατακτήσει τον Άρη, οι συνέπειες θα είναι τρομερές για τον πλανήτη μας, καθώς μία αποικία ανθρώπων στον Άρη θα εξεγερθεί και θα απαιτήσει ανεξαρτησία από τη Γη. Αυτό θα οδηγήσει σε διαστημικούς πολέμους ανάμεσα στους «ανθρώπους του Άρη» και τους «Γήινους».

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες προβλέψεις της, θα γίνουν τρομεροί κατακλυσμοί από τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Η Savitskaya  αναφέρει ότι “η πρόβλεψη πως «ο Ήλιος θα βγει έξω» και ότι «τότε θα φωτίσουμε τον δεύτερο Ήλιο» είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι, επίσης, πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι κάποιο περίεργο κοσμικό σώμα θα καταρρεύσει στη Σελήνη και η Σελήνη θα εξαπλωθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις»”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Μπάμπα Βάνγκα, φέρεται να προέβλεψε, επίσης, ότι η ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να κατακτήσει τους ωκεανούς και ακόμη ότι θα χτίσει μια τεράστια πόλη στο κατώτατο σημείο του, όπου κάτω από τον ωκεανό, θα υπάρξουν τόσοι άνθρωποι όσοι επάνω στη Γη.

Διαβάστε επίσης: Προφητεία Ντένωφ: Η Γη θα σαρωθεί από ασυνήθιστα κοσμικά υπερκύματα

Οι περίεργες αυτές προφητείες δεν φαίνεται να είναι καθόλου οι προβλέψεις μιας γιαγιάς του χωριού. Είναι αυτονόητο ότι η Vanga ποτέ δεν διάβαζε πράγματα που έχουν σχέση με την φαντασία, πόσο μάλλον μυθιστοριογραφία, ούτε παρακολουθούσε κινηματογράφο, ώστε να υποθέσει κάποιος ότι είχε κάποια ερεθίσματα από αυτά.

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι εκπληκτικές εικόνες στο μυαλό της; Πως μπορούσε να έχει κάποιες σχετικές γνώσεις; Με τον θάνατό της, το 1996, πήρε αυτό το μυστικό μαζί της στον “επόμενο”, ίσως, κόσμο.

Война за Марс и уничтожение Луны: космические пророчества Ванги

diadrastika / Image by Julius H. from Pixabay