Ανακάλυψε Δομή Εξωγήινης Βάσης στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης

[06/02/2019 - 08:32]


Ανακάλυψε Δομή Εξωγήινης Βάσης σε Κρατήρα της Σελήνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Για μία ακόμα φορά ο γνωστός ουφολόγος Scott C. Waring έκανε μία εκπληκτική ανακάλυψη μίας εξωγήινης βάσης, όπως υποστηρίζει, σε έναν κρατήρα στην Σελήνη.

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο από υποτιθέμενες εξωγήινες βάσεις στο φεγγάρι και οι απανταχού συνωμοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι είναι αληθινές και, μάλιστα, ότι τις κατασκεύασαν νοήμονα όντα που ζούσαν -ή που εξακολουθούν να ζουν- εκεί, τα οποία δεν είναι ανθρώπινα όντα.

Σε πρόσφατη φωτογραφία από μία πανοραμική του κρατήρα Von Kármán που βρίσκεται στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης, υπάρχει ο ισχυρισμός πως μέσα στο κέντρο ενός μικρότερου βρίσκεται μία από τις πιο χαρακτηριστικές δομές που αποδεικνύουν όλα όσα, μέχρι τώρα, υποστηρίζονται περί εξωγήινων βάσεων.

Ανακάλυψε Δομή Εξωγήινης Βάσης στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης
Ο κρατήρας Von Kármán στην αθέατη πλευρά της Σελήνης

Όπως σχολιάζει ο ουφολόγος Scott C. Waring στην ιστοσελίδα του«Βρήκα αυτή τη δομή στο κέντρο ενός κρατήρα στο φεγγάρι. Η δομή μοιάζει πολύ με ένα εκείνο από την ταινία Transformers. Το πλοίο έχει τριγωνικό σχήμα, αλλά με πολλές περίεργες εξογκώσεις. Το αντικείμενο είναι πολύ φωτεινό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη γύρω περιοχή, το οποίο μου λέει ότι είναι μεταλλικό “.

Από την πλευρά της η NASA, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk προειδοποιεί ότι πρόκειται για μία κλασική παρειδωλία, κατά την οποία οι άνθρωποι βλέπουν εκείνο που θέλουν να δουν το οποίο, όμως, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Ανακάλυψε Δομή Εξωγήινης Βάσης στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης

Την αυθεντική εικόνα μπορείτε να εντοπίσετε στον επίσημο σύνδεσμο εδώ: Lunar Reconnaissance Orbiter, ή να εξερευνήσετε μόνοι σας την περιοχή στις συντεταγμένες: 76.2°E, 44.5°S

Εσείς, τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αυτό το αντικείμενο;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ