Κοιμούνται οι Εξωγήινοι; Έχετε Αναρωτηθεί Ποτέ;

Κοιμούνται οι Εξωγήινοι; Έχετε Αναρωτηθεί Ποτέ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εμείς οι άνθρωποι, όπως και τα περισσότερα ζώα του πλανήτη μας, έχουμε ανάγκη από ύπνο. Αλλά, τι γίνεται με τους εξωγήινους. Έχουν την ίδια ανάγκη με εμάς;

Οι εξωγήινοι υποστηρίζεται ότι δεν κοιμούνται σαν εμάς τους ανθρώπους, παρόλα αυτά, ανανεώνουν την ενέργειά τους, αποφεύγοντας την ανάγκη για ύπνο.

Έχουν ανάγκη ξεκούρασης, αλλά δεν είναι τόσο συχνή όσο στο ανθρώπινο είδος. Ωστόσο, ξεκουράζονται κατά διαστήματα.

Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ανθρώπων που κοιμούνται και των εξωγήινων όντων που δεν το κάνουν. Φανταστείτε πώς θα ήταν χωρίς όνειρα, χωρίς τη γνωστή οριζόντια στάση και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου. 

Υποστηρίζεται ότι ξεκουράζονται για μια ώρα κάθε μέρα, αλλά δεν ξεφεύγουν από την συνειδητότητα.

Στον ύπνο μας, εμείς οι άνθρωποι, ένα μέρος της συνειδητότηττάς μας μπορεί να “φεύγει” σε υπερδιαστατικούς χώρους, με τρόπους που δεν θυμόμαστε συνειδητά, λόγω του γεγονότος ότι εισχωρούμε σε εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας μήκη κύματος εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αυτές οι συχνότητες μπορούν να διεισδύσουν παντού και να συγχωνευθούν δημιουργώντας έναν νέο κόσμο σε ένα ψυχικό κοινό, όταν κοιμόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση, ο ύπνος μπορεί να προσφέρει έναν αισθητό έλεγχο της πραγματικότητας. Ο βαθύς ύπνος μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε κάθε μέρα με μια ανανεωμένη αίσθηση δυνατότητας. Ο ύπνος, κατά την διάρκειά του, μας κάνει να ξεχνάμε πολλά θέματα που οι εξωγήινοι, ίσως, δεν θέλουν.

Η ζωή χωρίς ύπνο φαίνεται περίεργη: συνεχής και συνεχής παρουσία χωρίς αναζωογόνηση. Όμως, ο τρόπος σκέψεις των εξωγήινων σε αυτό το θέμα είναι τελείως διαφορετικός.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι άνθρωποι τείνουν να τερματίζουν σημαντικές σκέψεις και να εσωτερικεύουν ανεπίλυτες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ οι εξωγήινοι τις συνεχίζουν μέχρι την επίλυσή τους. Ο φόβος και η ψευδαίσθηση στα όνειρα αποτελούν εμπόδια στην καθαρή κατανόηση της πραγματικότητας.

Ο τρόπος που καταφέρνουν να μην κοιμούνται δεν είναι ιδιαίτερα σαφής, καθώς εξαρτάται πολύ από το DNA τους, τον εσώτερο εαυτό τους, την επικοινωνία που μπορεί να έχουν με την Ανώτερη Πηγή, την πιθανή θέωσή τους και άλλα.

Υποστηρίζεται, όμως, ότι αρκετοί πολιτισμοί το καταφέρνουν μέσω του ίδιου του οικοσυστήματος και των συνθηκών του πλανήτη τους, που μπορεί να σχετίζονται με το μαγνητικό του πεδίο, την ηλεκτροβαρύτητα ή/και την μαγνητοβαρύτητα και άλλα ακατανόητα για εμάς, ακόμα.

Όλα αυτά, μπορούν να τα μεταφέρουν στα διαστρικά διαστημόπλοιά τους, μέσω προηγμένης τεχνολογίας, δημιουργώντας στο σκάφος τους τις συνθήκες του πλανήτη τους.

Ένας ερευνητής είχε πει κάποτε: “Θεωρούν ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου. Μέσα από την τεχνολογία εξάλειψαν την ανάγκη για ύπνο, εκατομμύρια χρόνια πριν. “

diadrastika.com

AMP code