Έχετε Δει τι Συμβαίνει Πάνω από το HAARP;

[15/02/2019 - 15:33]

Έχετε Δει τι Συμβαίνει Πάνω από το HAARP;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πάρα πολύς κόσμος πιστεύει στην θεωρία συνωμοσίας για το High Frequency Active Auroral Research Program, γνωστότερο από τα αρχικά τους ως HAARP, πως ελέγχει είτε τον καιρό είτε το μυαλό μας.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, το 1993, τρία όπλα του αμερικανικού στρατού – η Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και το DARPA – μαζί με το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks, δημιούργησαν το HAARP για να μελετήσουν την ιονόσφαιρα. Το 2014, το HAARP, μεταφέρεται πλήρως στο έλεγχο του Πανεπιστημίου της Αλάσκας, οπότε ο καθένας μπορεί να το επισκεφθεί

Τι κάνει το HAARP; Με την αποστολή ραδιοσημάτων στην ανώτερη ατμόσφαιρα και την εξέταση των αντανακλάσεων, το HAARP διερευνά τη δυνατότητα χρήσης ανακλώμενων κυμάτων για επικοινωνίες και επιτήρηση. 

Κατά κάποιο τρόπο, ίσως, λόγω της συμμετοχής του στρατού, αυτή η εγκατάσταση έγινε το κέντρο μερικών από τις πιο μεγάλες θεωρίες συνωμοσίας για τον έλεγχο και χειρισμό του νου, αλλά και του καιρού, υπεύθυνο για σεισμούς σε συγκεκριμένα μέρη και πολλά άλλα.

Το αν είναι αλήθεια ή όχι όλα αυτά, είναι κάτι που δεν θα κρίνουμε εδώ, καθώς αυτό που έχουμε να δείξουμε είναι το βίντεο από την ομάδα SKYGLOW που αποκαλύπτει τον ουρανό πάνω από την εγκατάσταση.

Η νέα διοίκηση του πανεπιστημίου, ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί η αμφιλεγόμενη φήμη που έχει αποκτήσει η εγκατάσταση και ο κόσμος θα καταλάβει πως τίποτα κρυφό δεν συμβαίνει εκεί.

Ως μέρος αυτού του προγράμματος, το SKYGLOW, που είναι διάσημο για την παραγωγή βίντεο από αστέρια, σύννεφα και μετεωρίτες πάνω από διάσημα μνημεία, έφτιαξε αυτό που θα δείτε, το οποίο περιλαμβάνει εκπληκτικά θεαματικές εικόνες:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ