10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε

10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πως η αρνητική ενέργεια ρέει γύρω τους και τους καταστρέφει την ζωή. Η αρνητική ενέργεια έχει την ικανότητα να τρυπώνει στη ζωή όλων των ανθρώπων. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα συντριπτική σε περίπτωση που επιτρέπετε στους αρνητικούς ανθρώπους να έχουν θέση στην ζωή σας. Εάν έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια, οι πιθανότητες είναι ότι γενικά δεν θα αισθάνεστε πολύ καλά. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι η αρνητική ενέργεια καταστρέφει την ζωή τους. Αν όμως παρατηρήσετε τα σημάδια της, δεν θα γίνετε θύμα της.

10 σημάδια ότι έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια:

Νιώθετε συνεχώς εξαντλημένοι. Όλη η αρνητική ενέργεια γύρω σας πραγματικά σας αποστραγγίζει. Συνέχεια νιώθετε εξαντλημένοι και τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Η αρνητική ενέργεια σας εξουθενώνει.

Διαβάστε επίσης: Είδη Ψυχικών Επιθέσεων. 7 Συμβουλές για να Προστατέψετε τον Εαυτό σας

Δεν απολαμβάνετε πράγματα που σας ευχαριστούσαν. Απλώς δεν βρίσκετε την χαρά που σας προκαλούσαν συγκεκριμένα πράγματα. Είναι σαν να έχει φύγει από μέσα σας όλη η θετική ενέργεια. Δεν μπορείτε να βρείτε με τίποτα κάτι που σας κάνει χαρούμενους.

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε. Ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο να ανησυχείτε και να αγχώνεστε παρά στον ύπνο. Όσο πιο πολύ επιτρέπετε στις αρνητικές ενέργειες να σας ελέγχουν τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθείτε. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τον ύπνο όταν τους καταπιέζει η αρνητικότητα.

Πάντα ανησυχείτε. Απλώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε. Είναι σαν τα πάντα να κατευθύνονται προς την χειρότερη κατεύθυνση και εσείς αγωνίζεστε να αποσπάσετε με κάτι το μυαλό σας. Έχετε παρατηρήσει ότι είστε πιο αγχωμένοι από ότι συνήθως;

Αφήνετε τους άλλους να σας πουν τι να κάνετε. Το να αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε έχει πραγματικά αρνητική επίδραση πάνω σας. Πρέπει να αρχίσετε να ζείτε την ζωή σας όπως θέλετε. Αν επιτρέπετε στους άλλους να σας ελέγχουν τότε δεν θα είστε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

Παίρνετε την κριτική πολύ προσωπικά. Θα υπάρξουν στιγμές που πολλοί άνθρωποι θα σας κριτικάρουν αλλά όχι με κακή πρόθεση. Πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε την κριτική τόσο στα σοβαρά.

Δεν βγαίνετε από την ζώνη ασφαλείας σας. Εστιάζετε πάντα στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων και ενδίδετε στον φόβο του να σας κρίνουν. Πρέπει να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καλό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να προσέχετε τις κακές ιδιότητες που έχετε και να ζηλεύετε τους άλλους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είστε τέλειοι έτσι όπως είστε.

Είστε πολύ αγχωμένοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί όλα πάνε χάλια. Ανησυχείτε πολύ για το γεγονός πως η θετική πλευρά της ζωής απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, κάντε το.

Είστε πολύ συναισθηματικοί. Νιώθετε καταπιεσμένοι από τα συναισθήματα και τα αφήνετε να σας κατακλύζουν. Αυτό είναι φυσιολογικό κατά καιρούς αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να γνωρίζετε τα συναισθήματα σας ώστε να μην σας ελέγχουν.

Στις στιγμές που αντιμετωπίζετε την αρνητική ενέργεια, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε και να ανακαλύψετε προς τα πού θέλετε να κατευθυνθείτε. Καταλάβετε ότι είστε μια χαρά έτσι όπως είστε. Αν κάποιο άτομο στην ζωή σας είναι αρνητικό απλώς απομακρύνετε το. Πρέπει να κοιτάτε την θετική πλευρά της ζωής. Την επόμενη φορά που θα σκέφτεστε αρνητικά, υπενθυμίστε στον εαυτό σας τα καλά πράγματα της ζωής. Μαγεία Τ. – awakengr.com

Πως αναχαιτίζουμε την αρνητική ενέργεια από πάνω μας

Η απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας από το σώμα, το μυαλό και την αύρα σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία σας. Υπάρχουν πολλές εύκολες μέθοδοι για να το καταφέρετε και να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την πνευματική υγεία σας. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

Κάντε μπάνιο Ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερώσετε την ένταση, το άγχος και την αρνητικότητα. Η ζέστη θα χαλαρώσει τους μύες και θα απαλύνει τον πόνο. Το νερό θα σας κάνει να νιώσετε σωματικά καθαροί και ανανεωμένοι. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και καταπονημένοι, δοκιμάστε να προσθέσετε άλατα Epsom ή αιθέρια έλαια στο νερό.

Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία για την προώθηση των διαλογιστικών καταστάσεων καθώς και για την υγεία και την ευεξία. Υπάρχουν πολλά αιθέρια έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της θετικής ενέργειας. Το έλαιο λεβάντας, για παράδειγμα, προτείνεται ότι ηρεμεί το νευρικό σύστημα και να μειώνει το άγχος, ενώ το έλαιο μέντας προάγει τη διανοητική διαύγεια και δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας.όμως μπορείτε να αναζητήσετε τα αιθέρια εκείνα που σας ταιριάζουν καλύτερα ώστε να ανυψώσετε τη διάθεσή σας και να καθαρίσετε την αρνητικότητα.

Περάστε χρόνο στη φύση Το να περνάτε χρόνο στη φύση βοηθά να νιώθετε προσγειωμένοι και ήρεμοι, κάτι που με τη σειρά του διευκολύνει τη χαλάρωση και την απαλλαγή από το άγχος. Εάν ζείτε κοντά σε πάρκο ή δάσος, κάντε μια βόλτα κάθε μέρα για να απορροφήσετε τις θετικές ενέργειες της φύσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε κάποιο μέρος στην αυλή σας ή κοντά όπου μπορείτε να καθίσετε έξω και να απολαύσετε το τοπίο.

Καθαρίστε την αύρα σας χρησιμοποιώντας οραματισμό Η αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο γύρω από τα φυσικά μας σώματα και αντιπροσωπεύει το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας στο σύμπαν. Μπορεί να επηρεαστεί από προηγούμενες σχέσεις, συνήθειες ή τρόπο ζωής. Ο καθαρισμός της αύρας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας. Αν και ο καθαρισμός της αύρας σας δεν εγγυάται ότι δεν θα αντιμετωπίσετε μελλοντικά προβλήματα, μπορεί να δώσει ώθηση στην αυτοεκτίμησή σας. Για να καθαρίσετε την αύρα σας, καθίστε ήσυχα και εστιάστε στην αναπνοή σας. Καθώς εισπνέετε, οραματιστείτε ένα λευκό φως να γεμίζει κάθε μέρος ολόκληρου του σώματός σας. Οραματιστείτε αυτό το φως ως καθαρή, ειρηνική ενέργεια που γεμίζει κάθε εκατοστό του χώρου που σας περιβάλλει. Καθώς εκπνέετε, φανταστείτε μαύρο καπνό να φεύγει από το σώμα και το ενεργειακό σας πεδίο. Οραματιστείτε τον καπνό να ρέει και να διαλύεται στη γη ή στον ουρανό. Οραματιστείτε αυτό το λευκό φως να ρέει μέσα από κάθε κύτταρο μέχρι να νιώσετε εντελώς καθαρισμένοι. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση μέχρι να νιώσετε πιο ανάλαφροι μέσα σας.

Ο διαλογισμός, οι βαθιές ανάσες, η αλλαγή της ενεργειακής ροής του σώματος, η σωματική άσκηση, το να χαμογελάτε και να παρακολουθείτε ξεκαρδιστικές κωμωδίες, βοηθούν στο ξεφόρτωμα της όποιας σκοτεινής, τοξικής ή αρνητικής ενέργειας σας έχει καταβάλει.