Ένας Βράχος στον Πλανήτη Άρη Έχει Πόρτα και Παράθυρο! Τα Έφτιαξαν οι Τελευταίοι Επιζώντες;

[11/03/2019 - 11:49]

Ένας Βράχος στον Πλανήτη Άρη Έχει Πόρτα και Παράθυρο! Τα Έφτιαξαν οι Τελευταίοι Επιζώντες;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόκειται, μάλλον, για τα καλύτερα ευρήματα στον Άρη που, ενδεχομένως, υποδηλώνουν τι μπορεί να έκαναν κάποιοι κάτοικοί του, μετά τον τον άγνωστο, σε μας, τρόπο καταστροφής του πλανήτη.

Υποστηρίζεται, ότι κάποτε ο Αϊνστάιν είχε πει “Δεν γνωρίζω με τι είδους όπλα θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος, αλλά ο τέταρτος παγκόσμιος θα γίνει με πέτρες και ξύλα”, όπως αναφέρει το cnn.gr.

Θα αναρωτιέστε που “κολλάει” αυτό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες της NASA, από το Opportunity, σε κάποιο σημείο της επιφάνειας του Άρη.

Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένας βράχος, πάνω στον οποίο υπάρχει κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως μία ψηλή ορθογώνια πόρτα και δίπλα της, ένα τετράγωνο παράθυρο.

Βλέποντάς το, το μυαλό περιπλανιέται σε σκηνές από ταινίες τύπου “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, ή σε Νεάντερνταλ που ζούσαν σε σπηλιές. Μόνο που αυτές οι εικόνες δεν είναι επεξεργασμένες. Είναι αληθινές.

Αν η φύση του πλανήτη Άρη δεν έφτιαξε αυτά που βλέπουμε, τότε, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από το να τα δημιούργησαν κάποιοι κάτοικοι που μπροστά στην καταστροφή του πλανήτη τους, έσπευσαν σε αυτό -ή και άλλα σπήλαια- και του έδωσαν την μορφή αυτή προκειμένου να επιβιώσουν.

Άραγε, μπορεί, απλά, να πρόκειται για ένα γεωλογικό φαινόμενο, μία παρειδωλία; Εσείς τι νομίζετε;

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τις εικόνες σε μεγέθυνση που προέρχονται από φωτογραφίες της NASA / JPL-Caltech / Cornell:

Παρακολουθήστε και το βίντεο για να δείτε σε μεγεθύνσεις τις εικόνες:

👽 Mars Bunker Houses – Crater Building Ruins – Opportunity Rover – ArtAlienTV

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ