Τρεις τεράστιους δακτυλιοειδείς δίσκους είδαν ραντάρ στις ΗΠΑ. Μητρικά σκάφη ή μετεωρολογικές ανωμαλίες;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 2 Νοεμβρίου 2019, καταγράφηκαν τρεις τεράστιοι “δίσκοι” σε διάφορες πόλεις του Τέξας. Αρκετοί ουφολόγοι επιμένουν ότι επρόκειτο για γιγαντιαία UFOs, δηλαδή για μητρικά σκάφη που στάθηκαν για λίγο στον ουρανό.

Αυτές οι ανωμαλίες εμφανίστηκαν στα μετεωρολογικά ραντάρ τα οποία κατέγραψαν μυστηριώδη ομόκεντρα κύματα με διάμετρο λίγων μιλίων στο Τέξας αργά το βράδυ γύρω στις 21: 45 και 22: 30.

Τα περίεργα “αντικείμενα” ήταν τόσο μεγάλα που το ραντάρ “αναπήδησε” σε κάθε ένα από αυτά… προκαλώντας μια σειρά δαχτυλίδια γύρω από το καθένα. Κάθε μία από αυτές τις ανωμαλίες είχε γύρω της έξι πυκνά διαθλασμένα δαχτυλίδια, που προκλήθηκαν από την αναπήδηση του ραντάρ. 

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά το Twitter, κατακλείστηκαν από μηνύματα και κείμενα που αναφέρονταν σε εισβολή εξωγήινων. Γενικά υπήρξε μεγάλη ανησυχία για τα δαχτυλίδια που εμφανίστηκαν πάνω από τις πόλεις του Waco, του Austin και πολλές άλλες.

Στις ειδήσεις του WFFA προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους ότι έχουν την απάντηση σε αυτό το φαινόμενο. Σύμφωνα με τους ειδικούς των καιρικών συνθηκών, οι οποίοι είναι προφανές ότι δεν γνωρίζουν πώς να δικαιολογήσουν αυτές τις ανωμαλίες, δήλωσαν ότι ήταν μια υπερβολική διάθλαση.

Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε αυτήν την εκδοχή, καθώς παράλληλα με το γεγονός των τριών ανωμαλιών, σημειώθηκαν εκατοντάδες αναφορές για UFOs εκείνο το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, και για πολλούς δεν αποτελεί έκπληξη όταν αυτοί οι μυστηριώδεις δακτυλιοειδείς δίσκοι ή ανωμαλίες, εμφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τον Scott Waring, γνωστό κυνηγό UFOs, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτό είναι μια 100% απόδειξη ότι διάφορα τεράστια UFOs ήταν στο Τέξας εκείνη την εβδομάδα.

Είναι αρκετά μεγάλα για να καλύψουν ολόκληρη την πολιτεία. Τα μητρικά UFOs πρέπει να παρέμειναν στη θέση τους για 15 λεπτά επιτρέποντας να γίνουν ορατά στο ραντάρ. Πιστεύω ότι προέρχονταν από τον Κόλπο του Μεξικού, από μια υποβρύχια εξωγήινη βάση. Πιστεύω επίσης ότι δοκιμάζουν τις συσκευές κάλυψή τους ενάντια στην ανθρώπινη τεχνολογία μας για να δουν αν θα παρατηρηθούν, και ναι, η τεχνολογία μας τους φτάνει γρήγορα. Το ραντάρ Doppler καθιστά ορατά τα μεγαλύτερα σκάφη. Πού πήγαν έπειτα; Πιθανώς ευθεία και έξω από την ατμόσφαιρά μας” είπε ο Scott Waring.

Ιστορία Φαντασίας: Ο Κυκλώνας ήταν Εξωγήινο Διαστημόπλοιο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: ALIENS!? Just what exactly was on the weather radar Saturday night? / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika