ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη. Θα Πέσετε Κάτω!!!

[21/03/2019 - 13:59]

Τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κατά καιρούς εντοπίζονται περίεργα αντικείμενα ή δομές στην επιφάνεια της Σελήνης που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι τα πράγματα εκεί, δεν είναι έτσι όπως τα μάθαμε.

Αυτή τη φορά μία παράξενη κυκλική δομή που παραπέμπει κατευθείαν σε θόλο γίνεται το αντικείμενο μελέτης και ιδιαίτερα για αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό της.

Όπως ισχυρίζεται ο Scott C. Waring στη σελίδα του, έχει βρει πολλές δομές εξωγήινων στο φεγγάρι, στον χάρτη Clementine της NASA. Αυτός ο χάρτης δημιουργήθηκε το 1994.

ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει από μακριά, να μοιάζει με έναν ακόμα κρατήρα, αλλά από κοντά, το σκούρο γυαλιστερό ημιδιαφανές υλικό της αφήνει μόνο λίγα για να δούμε.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτά είναι αρκετά για καταλάβουμε τι υπάρχει εκεί μέσα. Μια γιγαντιαία πόλη μέσα σε ένα θόλο, σε έναν κρατήρα.

ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει εντόπισε μέσα στον θόλο μια δομή ενός μαύρου τριγώνου με τρισδιάστατους τοίχους που, φυσικά είναι αδύνατο να προκλήθηκε από την πτώση ενός μετεωρίτη.

ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Στη συνέχεια υπάρχουν κάτι που θα μπορούσαν να αποτελούν κτίρια ή συγκρότημα κτιρίων ή εγκαταστάσεων σε μεγάλο σχήμα L με μήκος περίπου 20 μιλίων.

ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Δείτε καλύτερα:

ΔΕΙΤΕ τι Κρύβει Μέσα του Αυτός ο Θόλος στη Σελήνη

Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμη μικρότεροι θόλοι ορατοί, ένας πράσινος και ένας μαύρος.

Σύμφωνα, όμως, με την βρετανική express.co.uk, οι σκεπτικιστές και η NASA θα έλεγαν ότι το αντικείμενο και άλλα παρόμοια ευρήματα είναι μόνο τα αποτελέσματα παρειδωλίας, δηλαδή μία ψευδαίσθηση, μία οφθαλμαπάτη.

Αυτό σημαίνει ότι οι «θόλοι» αυτοί είναι πιθανόν μόνο βράχοι που αντανακλούν το φως από τον ήλιο, οπότε μοιάζουν να εμφανίζονται ως γυάλινοι στα μάτια μας.

Τον χάρτη μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Προσοχή, το αρχείο κατεβαίνει στον υπολογιστή σας:

Άραγε, ποιος έχει δίκιο; Η NASA και οι σκεπτικιστές ή ο Scott C. Waring; Τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ