Είδε φως να βγαίνει από το σώμα της. Ήταν ανεξήγητο και υπέροχο. Θα μπορούσε να είναι η άνωθεν αλλαγή που πολλοί περιμένουν να συμβεί

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

H Rosie Neal είχε μία παράξενη αλλά όμορφη εμπειρία και θεώρησε ότι έπρεπε να την μοιραστεί με όλους μας.

Αυτό που μας περιγράφει της συνέβη την επόμενη μέρα από μία εβδομάδα με πόνους στο ισχίο και στους μυς. Ήταν μια υπέροχη μέρα καθώς είχε βγει στην αυλή με τον άντρα της. Τότε συνέβη κάτι απίστευτο.

Παρατήρησε με την περιφερειακή της όραση ότι ένα φως έβγαινε από το σώμα της . Εξεπλάγην και στη συνέχεια πήγε και κάθισε στον ήλιο και παρακολούθησε τι συνέβαινε. Ένα χρυσό φως αναδυόταν από το σώμα της παντού, μήκους έως περίπου τριάντα εκατοστά.

Παρατήρησε επίσης πολλές χρυσές λάμψεις φωτός γύρω του, να λυγίζουν και να αναβοσβήνουν το χρυσό φως καθώς δέχονταν και αντανακλούσαν το ηλιακό φως.

Καθώς συνέβαινε όλο αυτό, έχασε την αίσθηση του χρόνου. Κάποια στιγμή, θυμάται να περπατάει στο σπίτι για να πάρει ένα ποτό και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό.

Κοιμήθηκε νωρίς το βράδυ, για πολλές ώρες, και την άλλη μέρα που ξύπνησε ένιωσε ότι έπρεπε να μοιραστεί όλα αυτά, παρέα με ένα παράξενο μήνυμα, το οποίο βγήκε από μέσα της, χωρίς η ίδια να ξέρει πως.

Ξεχάσατε τον εαυτό σας, αλλά συνεχίζετε να θυμάστε. Το φως σας δίνει πρόσβαση σε εσάς με την πιο αληθινή και καθαρότερη μορφή σας. Το ανθρώπινο μυαλό “μαθαίνει” και η ψυχή θυμάται ως ένα ενεργητικό σώμα συνείδησης. Αυτά, επίσης, βρίσκονται σε άμεση αντίθεση το ένα με το άλλο, αλλά υπάρχει ένα σημείο όπου το άπειρο συναντάται τη μέση.

Όταν κάποιος μπορεί να δει αληθινά όλους τους διαχωρισμούς μέσα του, θα θυμηθεί ότι ποτέ δεν ήταν ξεχωριστά. Το ανθρώπινο μυαλό δημιουργεί διαχωρισμό μέσα στον εαυτό του, από τον εαυτό του και εκπέμπει σε μια εξωτερική πραγματικότητα που θεωρείται ως η φυσική εκδήλωση στην υλοποίηση όλων των πραγμάτων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η “μνήμη” είναι μια κατάσταση ύπαρξης ως ενεργειακού εαυτού κάποιου. Είναι μια κατάσταση συνείδησης. Θεωρείται ότι ξεπερνά τη φυσική πραγματικότητα, τα σώματα, και υπάρχει ως ένα ενιαίο σώμα συνείδησης. Χρειάζεται όμως ένα σώμα έως τη στιγμή της δημιουργίας ή ακόμα και πριν.

Για να μπορέσετε να συγχωνευθείτε σε ένα σώμα συνείδησης σαν μια ενέργεια, αφήστε το φυσικό σας σώμα και παρατηρήστε όλη την ανθρωπότητα από το σημείο “Πριν από τη δημιουργία”.

Τα πάντα και το τίποτα συνυπάρχουν όλα σε μια στιγμή, σε ένα χώρο. Η απεραντοσύνη και η απλότητα είναι σχεδόν αμοιβαία σε σύγκρουση σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει αντίφαση όταν περιγράφεται με λέξεις που δεν υπάρχουν για να δώσουν μια έκφραση εξήγησης.

Χάνουμε πυκνότητα και γινόμαστε φως. Θα υπάρχει ένα ενοποιημένο πεδίο σαν ανεξάρτητη νοημοσύνη με πολλά σημεία επιλογής ως μοναδικότητα μέσα στο ενοποιημένο συλλογικό πεδίο.

Ένα παράξενο μήνυμα που μοιάζει να επισημαίνει ότι μια μουσική νότα μπορεί να συμμετέχει με άλλες και όλες μαζί να γίνουν μια συμφωνία. 

Ίσως, αυτό το φως που ένιωσε η Rosie να βγαίνει από μέσα της, να είναι κάτι που σε πολλούς ανθρώπους έχει συμβεί, αλλά δεν ξέρουν τι ήταν και, πιθανότατα, να τους τρόμαξε.

Ίσως, συγκαταλέγεται σε διάφορες μυστηριακές και με μεταφυσικές αλλαγές που διάφοροι επαφικοί και ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν αρχίσει να συμβαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Το Σχέδιο των Πλειάδιων για την “Εκδήλωση της Ανάληψης”

Εσείς τι νομίζετε; Έχετε νιώσει και ζήσει κάτι παρόμοιο;

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay