Οι Έκπτωτοι Άγγελοι Φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και Είναι Ακόμα Ζωντανοί

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον Μάρτιο του 2017 η Israeli News Live, όπως λέγεται, δημοσίευσε μια προκλητική ιστορία με τίτλο «Οι έκπτωτοι άγγελοι φυλακίστηκαν στην Ανταρκτική και είναι ακόμα ζωντανοί.»

Όπως μαθαίνουμε, ο σχολιαστής Steven Ben-Nun, ανέλυσε το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, το οποίο περιγράφει τις εμπειρίες του Ενώχ, μία προκατακλυσμιαία βιβλική φιγούρα, που αναφέρεται σε μια μεγάλη ουράνια σύγκρουση.

Ο Ένωχ έγινε ο κύριος διαμεσολαβητής μεταξύ των δύο πλευρών της σύγκρουσης, δηλαδή, μεταξύ των «Έκπτωτων Αγγέλων» και των «Δίκαιων Αγγέλων» οι οποίοι υπηρετούν μια θεότητα που ο καθένας αναφέρεται ως «ο Κύριος».

Υπήρχαν πολλαπλά προβλήματα στη σύγκρουση, καθώς η διέλευση των έκπτωτων αγγέλων περιελάμβανε και τη διεξαγωγή γενετικών πειραμάτων με την ανθρωπότητα, με τη μεταφορά κάποιου είδους γνώσης αλλά και την ανάπτυξη τεχνολογιών. 

Το βιβλίο του Enoch ξεκινά με την άφιξη 200 Έκπτωτων Αγγέλων, στην περιοχή του Όρους Hermon, που συνορεύει με τον σημερινό Λίβανο και τη Συρία. Στην πορεία τους, αυτοί οι άγγελοι άρχισαν να τροποποιούν γενετικά τους κατοίκους της περιοχής.

Ενώ οι Έκπτωτοι είχαν δημιουργήσει ένα φυλάκιο στο όρος Ερμών, έφτασαν και στην Ανταρκτική όπου, τελικά, κάτι συνέβη αφού είχαν χάσει την ουράνια μάχη με τους Δίκαιους Αγγέλους, σύμφωνα με την ανάλυση του Ben-Nun, από το Βιβλίου του Ενώχ.

Παραθέτει, λοιπόν, αποσπάσματα από το βιβλίο του Ενώχ, τα οποία είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά ως προς το θέμα της Ανταρκτικής και του τι είδε ο Ενώχ: 

Και είδα τους ανέμους στη γη που κατέχουν τα σύννεφα, και είδα τις διαδρομές των Αγγέλων. Τα είδα στο τέλος της γης. Το στερέωμα του ουρανού παραπάνω. Και πήγα νότια και έκαψα μέρα και νύχτα, όπου υπήρχαν επτά βουνά από πολύτιμους λίθους, τρία ανατολικά και τρία νότια. Και το ένα στη μέση έφτανε στον Ουρανό. Βιβλίο του Ενώχ 18: 5-8

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στο προηγούμενο χωρίο είναι ότι ο Enoch αναφέρεται σε ένα μέρος που «έκαψε μέρα και νύχτα». Ο Ben-Nun πιστεύει ότι αυτό ταιριάζει με την περιγραφή της Ανταρκτικής κατά τη θερινή περίοδο στο νότιο ημισφαίριο, όταν υπάρχει ηλιακό φως 24 ώρες το 204ωρο. 

Αυτό το φαινόμενο, γνωστό ως Aurora Australis ή Southern Lights, δηλαδή Νότιο Σέλας, μπορεί να είναι ορατό από τα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη του νότου στην Ανταρκτική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Χιλή και την Αργεντινή.

Όσον αφορά τα επτά βουνά, αυτό φαίνεται να αναφέρεται στο βουνό Vinson στην περιοχή Sentinel της Ανταρκτικής, σύμφωνα με τον Ben-Nun.  Αναφέρεται επίσης σε έξι κοντινά βουνά στην περιοχή που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα βουνά που περιγράφονται στο βιβλίο του Enoch. 

Το Mount Vinson είναι το ψηλότερο βουνό της Ανταρκτικής και είναι προς το κέντρο της σειράς Sentinel. Θα είχε ξεχωρίσει τόσο θεαματικά με τις χιονισμένες κορυφές της στην αρχαιότητα, όπως συμβαίνει σήμερα. 

Άραγε, αυτή η περιοχή θα μπορούσε να ήταν εκείνη που “προκάλεσε” την εκδήλωση των καταστροφικών πλημμυρών, η οποία συνέπεσε με την αλλαγή του άξονα περιστροφής της Γης, σύμφωνα και με τις εικασίες του Ben-Nun;

Αυτό το παράδοξο συμπέρασμα, φαίνεται να αντιστοιχεί στην έρευνα που πραγματοποίησε ο Sir Charles Hapgood, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι μετατοπίσεις των πόλων υπήρξαν τακτικό φαινόμενο στην ιστορία της Γης. Στο βιβλίο του “Ο μεταβαλλόμενος φλοιός της Γης” του 1958, ο Hapgood προτείνει ότι είχε συμβεί μια μετατόπιση του πόλου, στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, γύρω στο 11.000 π.Χ.

Η εικασία του Ben-Nun είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όπως βλέπετε στον χάρτη που υπάρχει στο βίντεο πιο κάτω, δείχνει την περιοχή Sentinel όπου βρίσκεται το Mount Vinson. Υπάρχουν πολλά ακόμα βουνά στην περιοχή. 

Η εικασία του Ben-Nun δεν είναι καθοριστική, όπως τονίζει ο ίδιος. Παρόλα αυτά, μας δίνει μια πιθανή τοποθεσία όπου οι Έκπτωτοι Άγγελοι, εξολοθρεύτηκαν, πέθαναν, εγκλωβίστηκαν ή φυλακίστηκαν, εκεί.

Το να φυλακίστηκαν, στην Ανταρκτική, είναι μία πιθανότερη εκδοχή, καθώς σύμφωνα με το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, υπάρχει μία ιδιαίτερη πληροφορία, όπου περιγράφει ένα μέλλον, κατά το “Έτος του Μυστηρίου”, όπου οι Έκπτωτοι θα απελευθερωθούν. 

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσαμε να τα λάβουμε όλα αυτά σοβαρά; Είναι μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας; Είναι σκέψεις οι οποίες δείχνουν να έχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις, σε συνδυασμό και με πολλές άλλες πληροφορίες που κυκλοφορούν γύρω από το θέμα του “τι υπάρχει και κρύβεται στην Ανταρκτική και γιατί έχουν μαζευτεί εκεί τόσες επιστημονικές ομάδες”;

Los Ángeles Caídos del Libro de Enoc fueron encarcelados en la Antártida

diadrastika / prison-Image by Nicola Giordano from Pixabay