Ένιωσε ότι Κάτι την Παρακολουθούσε. Γύρισε και Κοίταξε τον Ουρανό. Τότε...

Ένιωσε ότι Κάτι την Παρακολουθούσε. Γύρισε και Κοίταξε τον Ουρανό. Τότε…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ντανιέλα στεκόταν στην μπροστινή της βεράντα και ένιωσε σαν να τη παρακολουθεί κάτι απροσδιόριστο.

Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι ήταν, κοίταξε προς τα σύννεφα τα οποία σκέφτηκε ότι φαίνονταν κάπως διαφορετικά από το συνηθισμένο, έτσι άρχισε να τραβάει φωτογραφίες του ουρανού.

Δεν έβλεπε τίποτα περίεργο, αλλά όταν αργότερα άρχισε να κοιτάζει καλύτερα, στάθηκε σε μία που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και την έστειλε στο κανάλι MrMBB333 του YouTube που μπορούσε να την περιεργαστεί καλύτερα.

Το κανάλι την επεξεργάστηκε και μας παρουσιάζει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα από μία φωτογραφία η οποία λήφθηκε στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, την οποία έλαβε στις 25 Μαρτίου 2019, από την Daniela.

Το αποτέλεσμα ήταν η “εμφάνιση” ενός αντικειμένου στον ουρανό κρυμμένο πίσω από τα σύννεφα. Ενδεχομένως, όταν η Ντανιέλα είπε ότι αισθάνθηκε πως κάτι την παρακολουθούσε να ήταν αυτό, καθώς μερικές φορές το ένστικτο ή κάποιο είδος 6ης αίσθησης λειτουργούν με ένα άγνωστο ακόμα τρόπο για την επιστήμη.

Το αντικείμενο της φωτογραφίας φαινόταν να είναι ένα είδος έξυπνα σχεδιασμένου σκάφους που “κρέμεται” ακριβώς εκεί στα σύννεφα. Έμοιαζε να διαθέτει ένα πραγματικά ενδιαφέρον φως, τρία με τέσσερα παράθυρα, από την όψη που το βλέπουμε, συμμετρικά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Μία ευδιάκριτη γραμμή στο μέσον χωρίζει το πάνω από το κάτω μέρος του αντικειμένου, όπου το πάνω είναι επίσης συμμετρικό με το κάτω.

Σίγουρα δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα σύννεφα και προς το παρόν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για το εξηγήσουμε.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στη συνέχεια του βίντεο μας δείχνει μερικά ακόμα που πραγματικά μαγνητίζουν με περίεργο τρόπο το βλέμμα και προβληματίζουν παράδοξα το μυαλό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

She said she felt as if SOMETHING was watching her!

diadrastika.com