Πως θα Γίνει η Πρώτη Συνάντηση με Εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι λίγο πολύ εξοικειωμένη με το τι εικόνα και μορφή θα μπορούσαν να έχουν οι εξωγήινοι, κυρίως, μέσα από ανάλογες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ο θεωρητικός φυσικός Δρ Michio Kaku, πιστεύει ότι οι παραδοσιακές ιδέες για τους εξωγήινους μπορεί να μην είναι αυτό που η ανθρωπότητα τελικά νομίζει.

Ο Δρ Kaku λέει ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι μοιάζουν με τυπικά ανθρωποειδή, με “Γκρίζους”, αγνοώντας την τεράστια τεχνολογική τους πρόοδο.

Ως εκ τούτου, οι εξωγήινοι με τους οποίους θα θα έρθουμε “κάποια μέρα” σε επαφή, θα είναι cyborgs, δηλαδή θα αποτελούνται από ένα βιολογικό μέρος, και ένα τμήμα μηχανής, όπως περίπου σε κάποιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα, για να το σκεφτούμε όλο αυτό, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πολύ περισσότερη φαντασία.

«Νομίζω ότι μια μέρα, όταν θα συναντήσουμε εξωγήινους από το διάστημα, δεν θα είναι απολύτως βιολογικοί, αφού πιθανότατα θα είναι cyborg, εν μέρει βιολογικοί», μας λέει ο Δρ Michio Kaku και συνεχίζει:

«Παραμελούμε το γεγονός ότι, αν είναι τόσο προχωρημένοι, συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν περιορισμοί σε ένα βιολογικό σώμα. Μπορούν να είναι ένα κυβερνητικό κομμάτι και όχι εντελώς βιολογικά όντα».

Κάπου εδώ ερχόμαστε να θυμηθούμε τους ισχυρισμούς του Emery Smith, ενός πληροφοριοδότη που αποκαλύπτει πολλά μυστικά στον κόσμο, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει εργαστεί με εξωγήινους, οι οποίοι είναι περίπου όπως τους περιγράφει ο Δρ Michio Kaku με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ποιο είναι αυτό; Μας λέει ότι οι εξωγήινοι “συνδέονται” με το σκάφος τους, σαν να είναι ένα ενιαίο πράγμα. Τα σκάφη τους είναι οργανικά -σαν ζωντανοί οργανισμοί- και κατασκευασμένα με το DNA της φυλής που τα ελέγχει και τα κατασκευάζει. Είναι φτιαγμένα από την ίδια γενετική συχνότητα με εκείνη του χειριστή τους.

Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά; Ο θεωρητικός φυσικός Δρ Michio Kaku αναφέρει την εκδοχή του, ενώ ο -για πολλούς- αμφιλεγόμενος Emery Smith, έχει κάνει την εκδοχή πραγματικότητα. Αλλά, όπως και να έχει…

Άραγε, όταν έρθει η ώρα της συνάντησης, μπορεί η ανθρωπότητα να βρεθεί αντιμέτωπη με τεχνολογικά όντα αντί για βιολογικά ή, ίσως, με κάποιον συνδυασμό τους;

Παρακολουθήστε και το παρακάτω βίντεο για να να έχετε μία πιο πλήρη εικόνα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Michio Kaku Asegura que Pronto Contactaremos con EXTRATERRESTRES

diadrastika / Image by Noupload from Pixabay