Την Παλαιότερη Αυθεντική Φωτογραφία Εξωγήινου Όντος ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ερευνητής

[07/06/2019 - 11:09]

Την Παλαιότερη Αυθεντική Φωτογραφία Εξωγήινου Όντος ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα ιστορικό ντοκουμέντο, την φωτογραφία ενός εξωγήινου, τραβηγμένη στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αλάσκα.

Η οντότητα πρωτοεμφανίστηκε ένας άντρας που βρισκόταν σε μία αραιοκατηκημένη περιοχή, είδε στο δρόμο του μία μυστηριώδη φιγούρα κοντά σε μια λίμνη, την πλησίασε όσο μπορούσε μέχρι που κατάφερε να την τραβήξει μια φωτογραφία.

Ο άντρας πέθανε την επόμενη μέρα, ωστόσο είχε προλάβει να δώσει την φωτογραφία σε έναν συγγενή του. Υποτίθεται ότι τόσο η φωτογραφία όσο και το περιστατικό είναι αληθινά και αυθεντικά. Ο άνθρωπος που έδωσε την φωτογραφία κράτησε την ανωνυμία του.

Ο Scott C. Waring περιέλαβε την φωτογραφία και άρχισε να την εξετάζει, προκειμένου να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, το πλάσμα είναι περίπου 1 μέτρο ψηλό και διακρίνονται ολοκάθαρα τα μάτια του. Δεν φαίνεται να είναι χωρίς ρούχα, αντίθετα παρατηρεί κάτι που θα μπορούσε να είναι μία ολόσωμη στολή.

Κατά τη γνώμη του είναι η παλαιότερη γνωστή και αυθεντική φωτογραφία ενός -πιθανότατα – εξωγήινου όντος όπου, μετά την ανάκτησή της, ο μάρτυρας πέθανε αμέσως την επόμενη μέρα, ωστόσο, χωρίς να διευκρινίζονται τα αίτια θανάτου του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε την φωτογραφία και κοντινά πλάνα του υποτιθέμενου εξωγήινου, καθώς και όλες τις αναλύσεις και το σκεπτικό του Scott C. Waring:

Διαβάστε επίσης: Η Φωτογραφία του Εξωγήινου που Όλοι Νομίζουν ότι Είναι Ψεύτικη Αλλά Είναι 100% Αληθινή

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien captured on film in 1930’s Alaska, eyewitness killed, UFO Sighing News.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ