Γεωγλυφικό στον Πλανήτη Άρη Δείχνει ένα Αεροσκάφος!!! (video)

[19/03/2019 - 09:02]

Γεωγλυφικό στον Πλανήτη Άρη Δείχνει ένα Αεροσκάφος!!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει γεωγλυφικά στην επιφάνεια της Γης, και σχέδια ζωγραφισμένα που φαίνονται μόνο από ψηλά, από ένα αεροπλάνο. Τι γίνεται αν κάτι τέτοιο βρεθεί στον πλανήτη Άρη;

Η πεδιάδα της Nazca, είναι το πιο διαδεδομένο μέρος στην Γη, με σχέδια ζώων και πουλιών που φαίνονται μόνο από ορισμένο ύψος και πάνω.

Τι θα λέγατε αν κάτι παρόμοιο είχε βρεθεί στον κόκκινο πλανήτη; Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει ο ερευνητής από το κανάλι MARS ANOMALIES and BEYOND του YouTube.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ισχυρίζεται ότι το σχέδιο το οποίο εντόπισε είναι ουσιαστικά μία ζωγραφιά ενός αεροσκάφους, όπως περίπου το ξέρουμε και στην Γη. Επιπλέον, το δείχνει μπροστά στα μάτια μας!!!

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το σχέδιο θυμίζει πραγματικά ένα αεροσκάφος, με φτερά και ουρά…

Παρειδωλία, θα πουν οι σκεπτικιστές. Εσείς τι νομίζετε;

Τις επίμαχες αυθεντικές εικόνες μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε στους επίσημους συνδέσμους που ακολουθούν, ή να δείτε πρώτα το βίντεο που είναι παρακάτω:

Οι αυθεντικοί σύνδεσμοι των εικόνων:

Παρακολουθήστε ολόκληρο το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί, με το «καυτό» θέμα του γεωγλυφικού αεροσκάφους να εντοπίζεται στο 4ο λεπτό:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Must see! Petroglyph On Mars Depicting Flight !? ~ 3/18/2019

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ