Το Curiosity Φωτογραφίζει Μυστηριώδη «Τεχνητά» Αντικείμενα στον Κόκκινο Πλανήτη

[19/03/2019 - 11:10]

Το Curiosity Φωτογραφίζει Μυστηριώδη «Τεχνητά» Αντικείμενα στον Κόκκινο Πλανήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί το Curiosity Rover να “χάθηκε” αλλά μια σειρά φωτογραφιών που λήφθηκαν από αυτό, παρέμειναν και δείχνουν μια σειρά αντικειμένων που φαίνεται να έχουν τεχνητή προέλευση.

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από την απρόσιτη περιοχή που βρίσκεται στο κέντρο του κρατήρα Gale ή στο Mount Sharp και αλλού.

Από τις φωτογραφίες που αναλύθηκαν από το κανάλι Paranormal Crucible του YouTube, βλέπουμε εκπληκτικά πράγματα που θεωρητικά δεν μπορεί να αποτελούν αντικείμενα από το φυσικό περιβάλλον της επιφάνειας του Άρη.

Μοιάζουν περισσότερο με θέματα που έχουν κατασκευαστεί από κάποια όντα και σκορπίστηκαν ύστερα από κάποια καταστροφή εκεί.

Θα μπορούσαν επίσης να αποτελούν αντικείμενα από “ιχνηλάτες” άλλων πολιτισμών ή από “εξερευνητές” που στάλθηκαν εκεί, από έναν προηγούμενο κύκλο ανθρώπων – όπως ακριβώς, μεταγενέστερες γενιές θα βρουν εκεί το Curiosity rover.

Τι μπορεί να είναι αυτά που βλέπουμε; Πως βρέθηκαν εκεί;

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να τα δείτε:

The Greatest Mars Anomalies Part Two

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ