Η Γυναίκα που Μεταμορφώθηκε σε “Κάτι Άλλο”… Το Πρώτο Μυστικό Πείραμα της Περιοχής 51

[19/03/2019 - 08:30]

Η Γυναίκα που Μεταμορφώθηκε σε “Κάτι Άλλο”… Το Πρώτο Μυστικό Πείραμα της Περιοχής 51

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 14 Ιουλίου 2003, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα αναγνωρίσει για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός τόπου που έχει αποτελέσει αντικείμενο τόσο των ονείρων όσο και των εφιαλτών εκατομμυρίων ανθρώπων… την Περιοχή 51.

Μία εγκατάσταση που έχει δώσει τροφή για πολλές συνωμοσίες, εδώ και αρκετές δεκαετίες, όπως για ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα, για το οποίο αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι αλήθεια.

Αν πράγματι είναι αλήθεια, τότε, ίσως, πρόκειται για το πιο σημαντικό ανθρώπινο πείραμα που έγινε ποτέ στην ιστορία, το project Abigail.

Η ιστορία χρονολογείται από το 1943, υπό την ονομασία “Auxiliary Field Air Force Indian Springs”, με φήμες που αυξάνονταν σε απίστευτους ρυθμούς, για το τι συνέβαινε εκεί.

Διάφορα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να εισχωρήσουν και να τραβήξουν έστω μια εικόνα από το εσωτερικό, ωστόσο, η ασφάλεια είχε αυξηθεί και πολλαπλασιαστεί σε υπερβολικό βαθμό. Δεκάδες φορτηγά γεμάτα στρατιώτες φύλασσαν ολόκληρη την περίμετρο.

Οι εφημερίδες της εποχής προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μάθουν τι γινόταν εκεί μέσα. Ακολουθούσαν τους υπαλλήλους και τις καθαρίστριες στα σπίτια τους και πλήρωναν τεράστια ποσά για λίγες πληροφορίες.

Το αξέχαστο όνομα Abigail Weston μένει στην ιστορία με ένα παράδοξο τρόπο καθώς ήταν η όμορφη κόρη ενός από τους πιο σεβαστούς επικεφαλής επιστήμονες και διοικητές της περιοχής 51, του Albert Weston.

Εκείνη την εποχή ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν στα τελειώματα, αλλά η υπόθεση μπλέκεται με πειράματα του Χίτλερ προκειμένου, μέσω γενετικών συνθηκών, να φέρουν τους στρατιώτες τους σε νέο επίπεδο, οπότε να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο με τον Captain America στην πραγματική ζωή.

Ελάχιστοι άνδρες ήταν πρόθυμοι να γίνουν πειραματόζωα σε εργαστήρια που θα εφάρμοζαν επάνω τους σε αυτές τις νέες μεθόδους. Κάπως έτσι, και προκειμένου το πρότζεκτ να μείνει ασφαλές και ανάμεσα σε άτομα εμπιστοσύνης, ο Albert Weston αποφάσισε ότι το σωστό πρόσωπο για να εκτελέσει αυτό το έργο θα ήταν η κόρη του Abigail, η οποία είχε ήδη αρχίσει να μπερδεύεται στις υποθέσεις της Περιοχής 51.

Σύμφωνα με διάφορους ισχυρισμούς, κατά την διεξαγωγή του πειράματος, το όμορφο πρόσωπο της Abigail άρχισε να παραμορφώνεται, τα δόντια της αυξάνονταν, ο λευκός τόνος της επιδερμίδας της άλλαξε και σε γενικές γραμμές η Abigail άρχισε να μοιάζει ότι γερνάει απότομα.

Ο πατέρας της ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στο σχέδιό του γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι αν σταματούσε το πείραμα, η κόρη του θα πέθαινε αμέσως.

Οι αμφιλεγόμενες πληροφορίες που τροφοδοτούσαν τον Τύπο, έλεγαν ότι είχαν παρατηρήσει μερικές σκιές και σιλουέτες και από αυτές υπολόγιζαν ότι μέσα εκεί υπήρχε ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο δημιούργημα κλεισμένο μέσα σε ένα τεράστιο κλουβί, με σπαρακτικές κραυγές να διαπερνούν τους τοίχους.

Η Abigail είχε χάσει εντελώς το μυαλό της και το σώμα της είχε γίνει τερατώδες. Ήταν σχεδόν τρία μέτρα ψηλό και έμοιαζε με ένα άγριο ζώο.

Το πείραμα είχε αποτύχει οικτρά. Η φρικτή μετάλλαξη στην κόρη του διοικητή ήταν τεράστια και αποκρουστική.

Δύο χρόνια μετά την έναρξη του “πρότζεκτ Abigail”, ο πατέρας της αυτοκτόνησε αφήνοντας μία επιστολή που ζητούσε από τους συναδέλφους του να σώσουν την κόρη του ή τουλάχιστον να διαφυλάξουν τη ζωή της.

Όμως ο αμερικανικός στρατός δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να ξοδεύει χρήματα προσπαθώντας να επαναφέρει την Abigail στο κανονικό και θα την άφηναν να πεθάνει από την πείνα.

Αργότερα, φήμες υποστήριξαν ότι δεν πέθαινε, ότι προσπάθησε να δραπετεύσει, ότι κάποιοι την πυροβόλησαν αλλά επέζησε και πολλά άλλα.

Άραγε, υπήρξε ένα τόσο φρικτό πείραμα; Κι αν ναι, τι απέγινε το άγριο πλάσμα στο οποίο μεταμορφώθηκε η όμορφη κόρη του διοικητή; Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Secret Project Of Area 51 | The Woman Who Transformed Into A…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ