Η γλώσσα επικοινωνίας με τους Ολύμπιους

Είναι μια αιώνια μορφή ενέργειας και μπορούν όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γλώσσα και να επικοινωνήσουν με τους Ολύμπιους του Διός.

Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

– “Με ισχυρές δέσμες επιταχυνομένων νετρίνο διεγείρουμε την ουδετέραν υπόφυση του εγκεφάλου των ανθρώπων και ξεδιπλώνουμε ολόκληρη την έκταση της μνήμης, όχι μόνον της παρούσης ζωής, αλλά και τις μνήμες προηγουμένων ενσαρκώσεων, τις οποίες μπορεί ο ίδιος να παρακολουθήσει σαν κινηματογραφική ταινία και να ενημερωθεί για ολόκληρο το παρελθόν του.

Ταυτόχρονα τοποθετούμε στην ουδετέραν υπόφυση τους κώδικες εκείνους που είναι απαραίτητοι για να ακούει και να καταλαβαίνει την “Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος”, η οποία εκπέμπεται παντού και ταυτόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου του Διός Γανυμήδη, είτε σαν ουράνια μουσική, είτε σαν απλή ομιλία παραίσθησης, είτε με σύμβολα, είτε με φως.

Είναι μια αιώνια μορφή ενέργειας και μπορούν όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γλώσσα και να επικοινωνήσουν με τους Ολύμπιους του Διός. Είναι η γλώσσα του “Μεγάλου Συμβουλίου των Διανοουμένων” της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας”..

Μηνύματα Ολυμπίων
“Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη” Γ. Καλογεράκη
Nicos Kastanias / Image by beate bachmann from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.