Ρέζους Αρνητικό. Το αίμα των Ανουνάκι Ερπετοειδών;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίχθηκε από τα πιθηκοειδή πρωτεύοντα. Έχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν τις θεωρίες τους. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες αναλύσεις αίματος και συγκριτικές μελέτες μεταξύ σύγχρονου ανθρώπου και ανθρωποειδών, όπως ο χιμπατζής και ο πίθηκος Ρέζους (Rhesus). Ο παράγοντας Rh-αρνητικό οδηγεί σε παράδοξα συμπεράσματα.

Έχει αποδειχθεί ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων (85%) έχει συντελεστή αίματος κοινό με τον πίθηκο Ρέζους. Αυτό ονομάζεται Ρέζους θετικό (Rh+). Ο παράγοντας αυτός είναι εντελώς ανεξάρτητος από τις ομάδες αίματος που μπορεί να έχει ο καθένας. Το Rh περιγράφει αν έχετε ή όχι μια πρωτεΐνη στην επιφάνεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Αν την έχετε, είστε ρέζους θετικός. Αν δεν έχετε, τότε είστε ρέζους αρνητικός.

Σύμφωνα με μία αρκετά κατατοπιστική έρευνα, στη μελέτη της γενετικής, διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να κληρονομήσουμε μόνο ό,τι είχαν οι πρόγονοί μας, εκτός από την περίπτωση της μετάλλαξης. Μπορούμε να έχουμε οποιονδήποτε από τους πολυάριθμους συνδυασμούς των κληρονομικών χαρακτηριστικών των προγόνων μας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ως εκ τούτου, εάν ο άνθρωπος και ο πίθηκος εξελίχθηκαν από έναν κοινό πρόγονο, το αίμα τους θα έχει εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο. Οι παράγοντες που μεταδίδονται με το αίμα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό.

Διαβάστε επίσης: Ανουνάκι. Μύθος ή Ξεχασμένη Πραγματικότητα;

Φαίνεται ότι ο σύγχρονος άνθρωπος και ο πίθηκος Ρέζους μπορεί να είχαν ένα κοινό πρόγονο κάποτε στο αρχαίο παρελθόν. Όλα τα άλλα γήινα πρωτεύοντα έχουν επίσης αυτόν τον παράγοντα Rh. Αλλά αυτό αφήνει απ΄έξω τους ανθρώπους που έχουν αίμα ρέζους αρνητικό (Rh-). Αν όλη η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από τον ίδιο κοινό πρόγονο, τότε το αίμα θα ήταν συμβατό.

Από πού προέρχεται το ρέζους αρνητικό; Αν όχι από τους απόγονους του προϊστορικού ανθρώπου, θα μπορούσε να προέρχεται από τους απόγονους των αρχαίων αστροναυτών;

Όλα τα ζώα και τα άλλα έμβια όντα που είναι γνωστά στον άνθρωπο μπορούν να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε άλλο του είδους τους. Το μέγεθος και το χρώμα δεν παίζει ρόλο. Γιατί, λοιπόν, η αιμολυτική νόσος του βρέφους συμβαίνει μόνο στους ανθρώπους, εάν όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο είδος;

Η αιμολυτική νόσος είναι η αλλεργική αντίδραση η οποία συμβαίνει όταν μια μητέρα αρνητικού ρέζους εγγυμονεί ένα θετικού ρέζους παιδί. Το αίμα της παράγει αντισώματα για να καταστρέψει μία ξένη ουσία (ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε σε έναν ιό), καταστρέφοντας έτσι το βρέφος. Γιατί το σώμα της μητέρας απορρίπτει τον ίδο της τον απόγονο;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Βάσκοι της Ισπανίας και της Γαλλίας έχουν το υψηλότερο ποσοστό ρέζους αρνητικό αίμα. Περίπου το 30% έχουν (rr) ρέζους αρνητικό και περίπου το 60% φέρουν ένα (r) αρνητικό γονίδιο. Ο μέσος όρος μεταξύ των περισσότερων ανθρώπων είναι μόνο 15% αρνητικό. Οι ανατολικοί Εβραίοι του Ισραήλ, έχουν επίσης ένα υψηλό ποσοστό ρέζους αρνητικό, αν και οι περισσότεροι άλλοι της ανατολής έχουν μόνο περίπου 1% ρέζους αρνητικό. Οι Σαμαρείτες και οι Μαύροι Cochin Εβραίοι έχουν επίσης ένα υψηλό ποσοστό του αίματος ρέζους αρνητικό, ενώ το ρέζους αρνητικό είναι πολύ σπάνιο μεταξύ των περισσότερων μαύρων.

Η καταγωγή των Βάσκων είναι άγνωστη. Η γλώσσα τους, είναι εντελώς διαφορεική από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι Βάσκοι ήταν η αρχική γλώσσα του βιβλίου της Γένεσης. Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν η αρχική γλώσσα του κόσμου και, ενδεχομένως, του Δημιουργού.

Έχω ψάξει, μάταια, για την επιστημονική απόδειξη ότι το ρέζους αρνητικό έχει μια φυσική γήινη προέλευση. Αντ ‘αυτού έχω βρει αποδείξεις ότι το Rh- δεν έχει εξελιχθεί στη γη, στη φυσική πορεία των πραγμάτων.

Μια πολύ καλή συγκριτική μελέτη ανάμεσα στον άνθρωπο και τα πρωτεύοντα θηλαστικά μπορείτε να βρείτε στους δύο τόμους του Max Flindt «Η ανθρωπότητα, Παιδί των Άστρων». Σε αυτά τεκμηριώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχουμε λάβει από τους κοσμικούς προγόνους μας. Στοιχειοθετεί αρκετά πειστικά ότι η ανθρωπότητα είναι ένα υβρίδιο μεταξύ των κοσμικών και των γήινων προγόνων μας.

Αν συμβαίνει αυτό, θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να εμπεριέχουν και τις “δυνάμεις” αυτών των προγόνων; Θα μπορούσε, ας πούμε, ο κοιμώμενος προφήτης Edgar Cayce, ή οποιοδήποτε άλλος, ή ο Χριστός να είναι χρισμένοι με αυτές τις δυνάμεις των αρχαίων αστροναυτών;

Η έρευνa έχει δείξει ότι η πλειοψηφία των ατόμων με ψυχικές δυνάμεις έχουν επίσης ρέζους αρνητικό αίμα. Οι περισσότεροι πνευματιστές, μέντιουμ και θεραπευτές έχουν επίσης αυτό το αίμα. Παραδόξως, πολλοί από αυτούς που κάνουν έρευνα στην θεωρία των αρχαίων αστροναυτών και άλλων φαινομένων έχουν επίσης αίμα ρέζους αρνητικό, όπως για παράδειγμα ο παγκόσμια γνωστός Erich von Daniken -ανάμεσα σε μία μεγάλη λίστα

Χαρακτηριστικά Rh-

Όπως προείπαμε το Rh περιγράφει αν κάποιος έχει ή όχι μια πρωτεΐνη στην επιφάνεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Αν την έχει θεωρείται με αίμα ρέζους θετικό. Αν όχι, τότε εχει αίμα ρέζους αρνητικό. Έχει ενδιαφέρον να δούμε μερικά χαρακτηριστικά του Rh-

Οι Rh- γυναίκες και άνδρες έχουν πολλά «ασυνήθιστα χαρακτηριστικά” που οι Rh+ δεν έχουν. Μερικοί αποκαλούν αυτά τα χαρακτηριστικά “ερπετικά χαρακτηριστικά”.

  • Έχουν ένα επιπλέον σπόνδυλο. Κάποια γεννιούνται με ουρά.
  • Έχουν χαμηλότερη από την κανονική θερμοκρασία του σώματος
  • Έχουν χαμηλότερη από την κανονική πίεση του αίματος
  • Έχουν ανώτερες νοητικές αναλυτικές ικανότητες.
  • Έχουν υψηλότερη θωράκιση αρνητικών ιόντων γύρω από το σώμα.
  • Έχουν υψηλή ευαισθησία στο EM και τα πεδία ELF.
  • Βλέπουν οράματα και έχουν επιπλέον “άλλες” αισθήσεις.

Το Ρέζους αρνητικό (ανεξάρτητα αν ανήκει στις ομάδες O, Α, Β ή ΑΒ) βρίσκεται μόνο στο 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αν και το 15% είναι μικρό ποσοστό, σχετικά, ορισμένοι από αυτούς που το έχουν φαίνεται να βρίσκονται σε ισχυρά κέντρα εξουσίας:

Πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ

Αιζενχάουερ, ομάδα O αρνητικό
J. F. Κένετυ, ομάδα ΑΒ αρνητικό
Ρίτσαρντ Νίξον, ομάδα O αρνητικό
Μπιλ Κλίντον, ομάδα AB αρνητικό
Τζορτζ W. Μπους (πατέρας), ομάδα A αρνητικό

Μονάρχες

Φαραώ Ραμσής ΙΙ, ομάδα Β αρνητικό
Σινδόνη του Τορίνο, ομάδα AB αρνητικό (δεν είναι επιβεβαιωμένο)
Πρίγκιπας Κάρολος, ομάδα Ο αρνητικό (καθώς και η γιαγιά του)
Βασίλισσα Ελισάβετ, ομάδα Ο αρνητικό

Να είναι σύμπτωση που οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται ως Ερπετοειδή;

Ανουνάκι και ερπετοειδή

Είναι λίγο-πολύ γνωστή η θεωρία που θέλει τους ανθρώπους να αποτελούν γενετικό αποτέλεσμα των Ανουνάκι, μέσα από κείμενα που το υποδηλώνουν, όπως για παράδειγμα ότι τα αδέρφια της Π.Δ. Κάιν και Άβελ είναι απόγονοι των Ανουνάκι. Επίσης, γνωστή είναι και η θεωρία που θέλει τα ερπετοειδή να κυβερνούν και να ελέγχουν τον πλανήτη. Τι μπορεί να συμβαίνει από όλα αυτά; Τι ήταν ο αρχικός πρόγονος; Αρχαίος αστροναύτης; Εξωγήινος; Συμβαίνει κάτι άλλο;

Επιστημονικές αποδείξεις δεν υπάρχουν (ή αποκρύπτονται), σχετικά με την προέλευση του Ρέζους Αρνητικό. Αντίθετα, οι περισσότερες ενδείξεις στοιχειοθετούν αυτό το πράγμα: ότι το Ρέζους Αρνητικό δεν είναι γήινης προέλευσης.

diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay