Βρέθηκε Μυστηριώδες Μήνυμα στον Άρη. Η NASA λέει Δεν Έχει Ιδέα πως Δημιουργήθηκε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι η ανθρωπότητα πραγματικά προετοιμασμένη για μια Μεγάλη Αποκάλυψη σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής; Μήπως η ίδια ύπαρξη ενός μυστικού, τελικά, έχει γίνει τρόπος για να κρυφτούμε πίσω από αυτό;

Πολλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι αρχαίοι δημιουργοί μας, ή έστω οι αρχαίοι επισκέπτες, άφησαν ένα μήνυμα στον Άρη, σαν ένα «κώδικα του Μορς». Το “μήνυμα” είναι σχηματισμένο με κουκίδες και παύλες.

Το πως έγιναν και το τι ακριβώς είναι στ αλήθεια, έχει προβληματίσει πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και των αρμόδιων της NASA.

Μία θεωρία είναι πως δημιουργήθηκαν από τον άνεμο, όπως περίπου ανασχηματίζονται οι αμμόλοφοι, αλλά μπερδεύεται πολύ το πράγμα, καθώς ο “άνεμος” που τα δημιούργησε φαίνεται να είχε μία τσαχπίνικη και ιδιόμορφη κατεύθυνση.

Έτσι, οι “παύλες” μοιάζουν να είναι γραμμικοί αμμόλοφοι που σχηματίστηκαν από αμφίδρομους ανέμους, οι οποίοι όμως δεν κινούνται παράλληλα με τον αμμόλοφο.

Οι “κουκίδες” εμφανίζονται σαν να υπάρχει κάποια “διακοπή” στην πορεία του ανέμου που σχηματίζει αυτούς τους γραμμικούς αμμόλοφους, δηλαδή τις “παύλες”.

Αυτή η διαδικασία δεν είναι καλά κατανοητή, αναφέρει η NASA.

Έτσι, στο “κενό” αυτό, εισχωρούν διάφορες θεωρίες που μιλούν για ένα μήνυμα που άφησαν κάποτε κάποιοι, όπως κάποιοι άλλοι στη Γη άφησαν πίσω τους τεράστιες γραμμές που σχηματίζουν ζώα και πουλιά: οι γραμμές Nazca.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το βίντεο “Morse code spotted on Mars?” που ακολουθεί για να δείτε αυτόν τον ιδιόμορφο “κώδικα Μορς από αμμόλοφους”:

Πηγές: mirror.co.uk, businessinsider.com,

diadrastika / Image by WikiImages from Pixabay