Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν ένας παγκόσμια γνωστός ηγέτης, σημερινός ή πρώην, εκδηλώνει πίστη στα ΑΤΙΑ, τότε το κοινό αντανακλά τη λογική του σχετικά με το τι πραγματικά μπορεί να γνωρίζει για αυτά τα άγνωστα αντικείμενα. Όταν αυτός ο ηγέτης προειδοποιεί επίσης για, ενδεχομένως, καταστροφικές εξωγήινες εισβολές, τα αυτιά μας ανοίγουν και οι κεραίες της αντίληψής μας ορθώνονται περισσότερο. Αυτό συνέβη στην Πολωνία την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου 2019, όταν ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Walesa μίλησε για τα UFOs, τους εξωγήινους και το ρόλο τους στην πιθανή διάλυση της Γης όπως την ξέρουμε.

«Υπάρχουν τρία επίπεδα πνευματικής ανάπτυξης σε άλλους γαλαξίες. Εμείς είμαστε το χαμηλότερο. Και οι ανώτεροι πολιτισμοί έρχονται μέσω των UFOs και βλέπουν τι κάνουμε. Εάν απειλούμε να αποσταθεροποιήσουμε τον τόπο, με τον Μακρόν εδώ, τον Πούτιν εκεί, θα μας σταματήσουν, θα μας «κόψουν στο μισό» και η Γη θα καταρρεύσει, όλοι θα καταστραφούν και θα μας κρατήσουν έτσι για πέντε χιλιάδες χρόνια. Θα στείλουν τον Αδάμ και την Εύα και θα φτιάξουν τον κόσμο ξανά».

Όλοι έμειναν άφωνοι να παρακολουθούν, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκδηλώσει δημόσια ενδιαφέρον για το θέμα, ενώ δεν βρισκόταν εκεί να μιλήσει για UFOs, ο Λεχ Βαλέσα αποκλίνει από το αρχικό σενάριο και εισαγάγει τα UFOs και τους “υψηλότερους πολιτισμούς” στη συζήτηση.

Επίσης, φαίνεται να έχει την εντύπωση ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη κάνει παρέμβαση στον ανθρώπινο πολιτισμό από πολύ παλιά, όπως αποδεικνύεται από την πεποίθησή του ότι είχαν το πάνω χέρι στην οικοδόμηση των πυραμίδων. “Οι άνθρωποι βρίσκουν πράγματα, σκάβουν σε πέτρες, αυτές οι πυραμίδες… καμία απάντηση, από πού προέρχονται;” αναρωτήθηκε…

Πολλαπλά πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτή την ομιλία του σε ένα κλαμπ πολιτών στο Krosno, μια πόλη στη νοτιοδυτική Πολωνία. Ενώ είναι εύκολο να απορρίψουμε τα σχόλιά του ως ανοησίες, ορισμένοι πρότειναν ότι μπορεί να γνωρίζει κάτι, ή ότι έμαθε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος το οποίο είχε κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα. Και πάλι, αυτά θα μπορούσαν απλώς να είναι οι δικές του προσωπικές απόψεις και θεωρίες.

Το πιο γνωστό συμβάν με εξωγήινους, το αποκαλούμενο “Περιστατικό Emilcin”, συνέβη το 1978, όταν ένας αγρότης από την ανατολική αυτή πόλη υποτίθεται ότι συναντήθηκε με εξωγήινους που τον πήραν στο διαστημόπλοιό τους. Ο Πολωνός ερευνητής UFO και συγγραφέας Piotr Cielebiaś λέει ότι υπήρξαν πολλές αναφορές για συναντήσεις εξωγήινων με πιλότους από το στρατό μέχρι η Πολωνία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ το 1999. Ο Βαλέσα ήταν πρόεδρος από τον Δεκέμβριο του 1990 έως τον Δεκέμβριο του 1995, οπότε, χωρίς αμφιβολία, γνώριζε αυτές τις αναφορές.

Γιατί ο Λεχ Βαλέσα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τα UFO και την εξωγήινη εισβολή τώρα; Τι γνωρίζει πραγματικά; Αν γνωρίζετε πολωνικά, μπορείτε να δείτε την πλήρη ομιλία του παρακάτω. Τα σχετικά περί εξωγήινων αρχίζουν από το 1:04:56 στο βίντεο με τίτλο: Krosno24.pl – Lech Wałęsa w Krośnie – spotkanie z mieszkańcami (24.03.2019)

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.