δύο εξωγήινοι και η Γη

Εξωγήινα διαστημόπλοια βρίσκονται σε αποστολή αναγνώρισης και χαρτογράφησης της Γης, δηλώνει Σύμβουλος Στρατιωτικών Πληροφοριών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ The Daily STAR, ο πρώην σύμβουλος στρατιωτικών πληροφοριών Christopher Mellon είπε ότι χιλιάδες παρόμοιες παρατηρήσεις UFO σε όλο τον κόσμο υποδηλώνουν ότι εξωγήινα διαστημόπλοια βρίσκονται σε μια «αποστολή αναγνώρισης, χαρτογραφώντας την επιφάνεια της Γης.

Για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο; Προς το παρόν, ακολουθώντας την λογική του Christopher Mellon, το προφανές είναι ότι θέλουν να δημιουργήσουν έναν χάρτη του σύμπαντος, τύπου Google Map, τόσο ακριβή που θα περιλαμβάνει τα πάντα από την Γη.

Ο πρώην σύμβουλος στρατιωτικών πληροφοριών, Christopher Mellon, λέει ότι χιλιάδες παρόμοιες θεάσεις σε όλο τον κόσμο υποδηλώνουν ότι τα εξωγήινα ιπτάμενα οχήματα βρίσκονται σε “αποστολή αναγνώρισης”. Ο εμπειρογνώμονας, ο οποίος υπηρέτησε υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον και του Τζορτζ Μπους, ως αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για την Πληροφορία, απελευθερώνει ένα παράδοξο δικό του συμπέρασμα στον κόσμο, σε ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ.

Και, χαρακτηρίζουμε ως “παράδοξο” το συμπέρασμα, καθώς συμβαίνει σε μια εποχή που ακόμα υποστηρίζεται επίσημα, πως δεν υπάρχουν εξωγήινες οντότητες ή εξωγήινοι ιπτάμενοι δίσκοι που να επισκέπτονται την Γη. Ένα συμπέρασμα από έναν άνθρωπο που μόνο τυχαίος δεν είναι.

Αυτή η δήλωση του Mellon, συμβαίνει την ίδια στιγμή που μια επιτροπή της Γερουσίας ψήφισε να αναγκάσει την ερευνητική μονάδα UFO του Πενταγώνου να αποχαρακτηρίσει πολλά από τα ευρήματά της το 2021 και να τα δημοσιοποιήσει. Παράλληλα, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε Ποιοι Είναι οι “Πειρατές του Διαστήματος” που Περιμένει Γερουσιαστής για τη Δημιουργία της Space Force.

Άραγε, η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της πληροφορίας για την λεγόμενη “Αποκάλυψη των UFOs”, την οποία εδώ και πολύ καιρό περιμένουν πολλές ομάδες ουφολόγων αλλά και μεγάλες μερίδες πληθυσμού στον πλανήτη μας;

Ο πρώην σύμβουλος στρατιωτικών πληροφοριών Christopher Mellon είπε: “Δεν νομίζω ότι αυτά είναι δικά μας και ελπίζω να μπορέσουμε επιτέλους να προχωρήσουμε για να ανακαλύψουμε από πού μπορούν να προέρχονται και πώς λειτουργούν.”

Ο πρώην επικεφαλής του Πενταγώνου πρόσθεσε: «Εάν δεν είναι δικά μας, έχουμε πολλά για να ανησυχούμε. Μπορούν να αντιπροσωπεύουν μια νέα και αβέβαιη απειλή για την ασφάλεια”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Christopher Mellon αποκαλύπτει την πιο πρόσφατη έρευνά του σε ένα επεισόδιο της σειράς Sky History UnidentifiedInside America UFO Investigation, όπου περιλαμβάνονται εικόνες πολλών τεράστιων αντικειμένων με τη μορφή τέλειων ισόπλευρων τριγώνων, τα οποία έχουν φώτα σε καθεμία από τις τρεις γωνίες τους ενώ φαίνεται να είναι σε θέση να περιπλανηθούν αργά στον ουρανό, αλλά και να ξεκινούν με απίστευτες εκρήξεις ταχύτητας.

Αυτά τα τριγωνικά πλοία έχουν δει σε περισσότερες από 50 στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Scott, στο Ιλινόις – ένα στρατηγικό κέντρο διοίκησης του οποίου ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός δεν κατέγραψε καν τον εισβολέα.

Ο πρώην σύμβουλος στρατιωτικών πληροφοριών Christopher Mellon είπε ότι αυτός ο τύπος UFO “δεν μοιάζει με καμία προηγμένη τεχνολογία εδάφους, όπως βομβαρδιστικά stealth ή μοντέρνα μαχητικά αεροσκάφη, αλλά ωστόσο έχουν θεαθεί σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 40 χρόνια.”

Άραγε, κατά πόσο ένας άνθρωπος σαν τον Mellon, μπορεί να πέφτει έξω, δεδομένου ό,τι γνωρίζει πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες αφήνονται να διαρρεύσουν;

Για τα παραπάνω, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο παρακάτω βίντεο:

Fox News Segment: UFOs Exist And Do Things ‘This World Is Not Capable Of’

πηγές: dailystar.co.uk

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay