Το Σχέδιο των Πλειάδιων για την “Εκδήλωση της Ανάληψης”

[27/03/2019 - 09:47]

Το Σχέδιο των Πλειάδιων για την “Εκδήλωση της Ανάληψης”

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Πλειάδιοι είναι μια πολύ εξελιγμένη φυλή όντων που υπάρχουν στα υψηλότερα επίπεδα. Όσοι είναι ευθυγραμμισμένοι μαζί τους, συνδέονται με τις διδασκαλίες τους και καταλαβαίνουν τον κόσμο τους.

Είναι πάνω απ’ όλα δάσκαλοι. Τα μηνύματά τους περιλαμβάνουν τους φωτεινούς κώδικες και τους τρόπους για να βοηθήσουν και να ξυπνήσουν τα χαμηλότερα από αυτούς όντα, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Υπάρχει ένα μεγάλο κοσμικό δράμα που παίζει εκεί έξω το οποίο φτάνει στο τέλος του. Κακόβουλα όντα χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για τα δικά τους συμφέροντα. Πολλοί άνθρωποι, κυρίως, μέσα από διάφορες κυβερνήσεις έχουν συντονιστεί μαζί τους και συμπαρασύρουν και εμάς στο μεγάλο παιχνίδι τους.

Οι ευσυνείδητοι απλοί άνθρωποι, αν και δεν έχουν και δεν διαθέτουν τα μέσα να αλλάξουν εύκολα αυτή την κατάσταση, πχ, έναν πόλεμο, είναι συνετό να εστιάσουν την προσοχή τους στην εξέλιξή τους, αυτή τη στιγμή, παράλληλα με τον εύκολο ή δύσκολο βιοπορισμό τους.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι οι Πλειάδιοι, οι οποίοι ανησυχούν για όλα αυτά, μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τόνους χαμηλής δόνησης ενέργειας και προετοιμάζουν το έδαφος για την “Εκδήλωση της Ανάληψης” η οποία πρόκειται να σημειωθεί πολύ γρήγορα και απότομα.

Οι Πλειάδες γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, γι ‘αυτό και προσπαθούν να κάνουν αυτή τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Μετατοπίζουν μεγάλες ποσότητες αρνητικής ενέργειας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν περισσότερες πιθανότητες να μπορέσουν να κατανοήσουν και να συμμετέχουν.

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι νιώθουν αυτές τις αλλαγές να τους συμβαίνουν. Νιώθουν πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι, πιο εξυψωμένοι.

Αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι και να μην περιμένουμε την βοήθεια “εξ ουρανού” αδρανείς. Ένα από αυτά είναι να συγχρονιστούμε με την Αντήχηση Schumann, τη συχνότητα της Γης.

Διαβάστε επίσης: Νιώθεις Παράξενα; Συγχρονίσου με την Αντήχηση Schumann

Μένει, λοιπόν, σε εμάς να ασχοληθούμε με την εξέλιξή μας, να ανοίξουμε το μυαλό μας και να εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας στην ανέλιξή του, προκειμένου να στρώσουμε το δρόμο που επιθυμεί η καρδιά και η ψυχή μας, μακριά από τα σκοτεινά μονοπάτια που οι κακόβουλοι μας οδηγούν σαν τα πρόβατα.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ