Το Σχέδιο των Πλειάδιων για την Εκδήλωση της Ανάνηψης

Το Σχέδιο των Πλειάδιων για την Εκδήλωση της Ανάνηψης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Πλειάδιοι είναι μια πολύ εξελιγμένη φυλή όντων που υπάρχουν στα υψηλότερα επίπεδα. Όσοι είναι ευθυγραμμισμένοι μαζί τους, συνδέονται με τις διδασκαλίες τους και καταλαβαίνουν τον κόσμο τους. Είναι πάνω απ’ όλα δάσκαλοι. Τα μηνύματά τους περιλαμβάνουν τους φωτεινούς κώδικες και τους τρόπους για να βοηθήσουν και να ξυπνήσουν τα χαμηλότερα από αυτούς όντα, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Υπάρχει ένα μεγάλο κοσμικό δράμα που παίζει εκεί έξω το οποίο φτάνει στο τέλος του. Κακόβουλα όντα χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για τα δικά τους συμφέροντα. Πολλοί άνθρωποι, κυρίως, μέσα από διάφορες κυβερνήσεις έχουν συντονιστεί μαζί τους και συμπαρασύρουν και εμάς στο μεγάλο παιχνίδι τους. Οι ευσυνείδητοι απλοί άνθρωποι, αν και δεν έχουν και δεν διαθέτουν τα μέσα να αλλάξουν εύκολα αυτή την κατάσταση, πχ, έναν πόλεμο, είναι συνετό να εστιάσουν την προσοχή τους στην εξέλιξή τους, αυτή τη στιγμή, παράλληλα με τον εύκολο ή δύσκολο βιοπορισμό τους.

Θρυλείται, λοιπόν, ότι οι Πλειάδιοι, οι οποίοι ανησυχούν για όλα αυτά, μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τόνους χαμηλής δόνησης ενέργειας και προετοιμάζουν το έδαφος για την “Εκδήλωση της Ανάνηψης” η οποία πρόκειται να σημειωθεί πολύ γρήγορα και απότομα. Θεωρούν, δηλαδή, πως οι άνθρωποι έχουν πέσει σε ένα είδος νάρκωσης και ότι η ανάκτηση όλων των αισθήσεων θα πρέπει να συμβεί τεχνητά. Όμως, επειδή γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, γι ‘αυτό και προσπαθούν να κάνουν αυτή τη μετάβαση όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Μετατοπίζουν μεγάλες ποσότητες αρνητικής ενέργειας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν περισσότερες πιθανότητες να μπορέσουν να κατανοήσουν και να συμμετέχουν.

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι νιώθουν αυτές τις αλλαγές να τους συμβαίνουν. Νιώθουν πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι, πιο εξυψωμένοι. Αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι και να μην περιμένουμε την βοήθεια “εξ ουρανού” αδρανείς. Ένα από αυτά είναι να συγχρονιστούμε με την Αντήχηση Schumann, τη συχνότητα της Γης. (Διαβάστε επίσης: Νιώθεις Παράξενα; Συγχρονίσου με την Αντήχηση Schumann)

Μένει, λοιπόν, σε εμάς να ασχοληθούμε με την εξέλιξή μας, να ανοίξουμε το μυαλό μας και να εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας στην ανέλιξή του, προκειμένου να στρώσουμε το δρόμο που επιθυμεί η καρδιά και η ψυχή μας, μακριά από τα σκοτεινά μονοπάτια που οι κακόβουλοι μας οδηγούν σαν τα πρόβατα.

diadrastika / Image by Rondell Melling from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.