Οι Ανουνάκι του Σείριου και οι Ψηλοί Λευκοί

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν επιστήμονες. αστροφυσικοί, κβαντικοί φυσικοί και αρκετοί με άλλες ειδικότητες που έχουν συγκεντρώσει τις έρευνές τους σε μια ομάδα που ονομάζεται LPG-C (Life Physics Group California).

Ισχυρίζονται ότι έχουν συναντήσεις με εξωγήινους σε τακτική βάση. Ο τρόπος που επικοινωνούν μπορεί να είναι τηλεπαθητικός, από μυαλό σε μυαλό, αλλά και μέσω νευροαπεικόνισης.

Εφόσον εμπιστευτούμε αυτού του είδους τις επικοινωνίες και το περιεχόμενό τους, τότε αποκτούμε πάρα πολλές πληροφορίες για τους εξωγήινους πολιτισμούς που αφορούν την παρουσία τους, τόσο στο μακρινό όσο και στο πρόσφατο παρελθόν, έως σήμερα.

Άλλοι, όπως ο  George LoBuono, ο οποίος έγραψε το “Alien Mind”, χρησιμοποιούν επίσης τη νευρική αίσθηση για να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν με τα εξωγήινα όντα.

Πολλοί παραμένουν σκεπτικιστές ως προς όλα αυτά, ωστόσο το υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι εκπληκτικό και βοηθάει να συνδέσουμε τις κουκκίδες που συνθέτουν την μεγαλύτερη εικόνα.

Η ακόλουθη ιστορία για το πώς δημιουργήθηκαν κάποια πράγματα έρχεται από τον Δρ A.R Bordon της Life Physics Group California.

Πριν από περίπου 4,2-4,5 χρόνια έως 6 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, η ζωή σπάρθηκε σε έναν πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από τον Σείριο C. Ήταν ένα φωτεινό, ζεστό, μπλε αστέρι, πιθανώς φασματικής κατηγορίας Β.

Διαβάστε επίσης: Ανουνάκι. Μύθος ή Ξεχασμένη Πραγματικότητα;

Αυτός ο πλανήτης είναι ο ίδιος που σήμερα αποκαλούμε Νιμπίρου. Περιβαλλόταν από 11-12 φεγγάρια και ο ίδιος ο πλανήτης είναι περίπου 6 φορές μεγαλύτερος από το μέγεθος της Γης.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχει υποστηριχτεί ότι η ζωή δεν εμφανίζεται μαγικά στο σύμπαν, αλλά σπείρεται. Ένας γνωστός διεθνής όρος για αυτή την διαδικασία είναι η λέξη “πανσπερμία”.

Ο Νιμπίρου ήταν παγιδευμένος από μια παλαιότερη φυλή που προερχόταν από ένα γειτονικό σύστημα αστέρων.

Ποιος πραγματικά το έκανε αυτό δεν είναι σαφές. Υπάρχουν θεωρίες που βασίζονται σε πληροφορίες μέσω επαφών με διαφορετικές φυλές εξωγήινων.

Η πρώτη θεωρία όπως δόθηκε από τον Δρ Bordon είναι ότι οι Νιμπιριανοί, γνωστοί και ως Ανουνάκι, δημιουργήθηκαν βάσει της πανσπερίας από μια φυλή γνωστή στους κύκλους των UFO ως «Ψηλοί Λευκοί».

Αυτή η ανθρωποειδής φυλή εξωγήινων που το ύψος τους είναι περίπου από 1,8 έως 2.7 μέτρα έχουν λευκά μαλλιά του χιονιού, αμυγδαλωτά ωοειδή μάτια και λευκό δέρμα. Βρίσκονται ακόμα στη Γη και καταλαμβάνουν μια βάση στην έρημο της Νεβάδα, κοντά στη βάση αεροπορίας Nellis (AFB).

Μία δεύτερη θεωρία αναφέρει ότι δημιουργήθηκε και γενετικά τροποποιήθηκε από τους Λύριους.

Αυτοί είναι Καυκάσιου τύπου, πολύ ψηλότεροι από τους σημερινούς ανθρώπους, ενώ οι άντρες έχουν σχεδόν πάντα μακριά μαλλιά, γένια, μερικές φορές πλεκτά.

Ενδεχομένως, τέτοιες φιγούρες έχουμε δει να απεικονίζεται σε σφηνοειδείς γραφές και αλλού, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτές να αποτελούν ένα μείγμα από περισσότερα του ενός είδους.

Μια τρίτη θεωρία είναι ότι υπάρχει μια υποομάδα των Λύριων, που αναπτύχθηκε από μόνη της, χωρίς καμία ή με ελάχιστες παρεμβάσεις. Δημιούργησαν τη δική τους πραγματικότητα και συνεργάστηκαν με όσους ήθελαν.

Εάν όλα αυτά ισχύουν, τότε οι λεγόμενοι “Ψηλοί Λευκοί” είναι οι δημιουργοί-θεοί που διοχέτευσαν κωδικοποιημένες πληροφορίες στο DNA των δημιουργημάτων τους, ώστε να επιβιώσουν και να εξαπλωθούν, ωσότου μπορέσουν να σταθεροποιηθούν, προκειμένου να ξεκλειδώσουν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στον γενετικό τους κώδικα και να μάθουν την αλήθεια.

Άραγε, θα μπορούσαν να ευσταθούν όλες αυτές οι χαοτικές πληροφορίες;

diadrastika / Image by Steve Bidmead from Pixabay