5 Σημάδια ότι Έχετε Γνωρίσει Κάποιον Από Μια Προηγούμενη Ζωή

[13/03/2019 - 12:42]

5 Σημάδια ότι Έχετε Γνωρίσει Κάποιον Από Μια Προηγούμενη Ζωή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Διάφορα φιλοσοφικά συστήματα και αρχαίες παραδόσεις, υποστηρίζουν ότι οι ψυχές μας είναι αιώνιες, ότι έχουμε ζήσει πολλές ζωές και ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε πολλές ακόμα.

Ενώ δεν θυμόμαστε τις προηγούμενες ζωές μας, ως επί το πλείστον, υπάρχουν άνθρωποι που συναντάμε και μας δίνουν την εντύπωση ότι τους γνωρίζουμε για πάντα. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό το συναίσθημα.

Η ψυχή μας αναγνωρίζει εκείνους από τις προηγούμενες ζωές μας, ακόμη κι αν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε.

Εάν εντοπίσετε κάποιο από τα παρακάτω όταν συναντάτε κάποιον τότε είναι πολύ πιθανό ότι είναι κάποιος που ήδη έχετε γνωρίσει κατά το παρελθόν μίας προηγούμενης ζωής σας.

5 Σημάδια ότι Έχετε Γνωρίσει Κάποιον Από Μια Προηγούμενη Ζωή

1. Έχετε μια ισχυρή σύνδεση ή αίσθημα άμεσης απώθησης

Αυτό συμβαίνει αν σε κάποια προηγούμενη ζωή σας, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήσασταν φίλοι και τον συμπαθούσατε, ή τον είχατε γνωρίσει αλλά δεν τρέφατε και τα καλύτερα αισθήματα γι’ αυτόν.

2. Νιώθετε σαν να τους γνωρίζετε από πάντα, ακόμα κι αν μόλις συναντηθήκατε

Είναι η πιο συνηθισμένη αίσθηση που μπορεί να έχουμε. Αυτό συμβαίνει όταν συναντάς κάποιον από την οικογένεια της ψυχής σου. Μπορεί να είχατε μία οποιουδήποτε είδους σχέση παλιά, αλλά τώρα η “σύνδεση” της ψυχής σας με την δική του, σας οδηγεί σε ένα νέο μονοπάτι ξανά μαζί.

3. Μπορείτε να τον “διαβάσετε” με ευκολία

Ακόμα και χωρίς λόγια, μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτεται ο άλλος. Γνωρίζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, χωρίς να χρειάζεται εκείνος να τα εκφράσει. Το ίδιο συμβαίνει και από εκείνος προς εσάς!

4. Η παρουσία τους “βγάζει” συναισθήματα που δεν νομίζατε ότι θα έπρεπε να αισθάνεστε γι’ αυτούς

Αισθάνεστε πολύ περίεργα που μερικές φορές σας πλημμυρίζουν σκέψεις και συναισθήματα για τέτοιους ανθρώπους, ακόμα μαντεύετε το επόμενο βήμα τους, ή σας κάνει να νιώθετε απροσδιόριστα με ένα μαγικό αλλά ισχυρό τρόπο που δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Νιώθετε μεγάλη έκπληξη όταν κι εκείνος μαντεύει πράγματα για εσάς που δεν θα έπρεπε να ξέρει.

5. Αναγνωρίζετε τα μάτια τους

Λένε ότι τα μάτια είναι οι καθρέφτες της ψυχής. Παράλληλα, κάθε άτομο έχει μοναδικά μοτίβα ίριδας και όταν τα συναντάς ξανά, τα αναγνωρίζεις γιατί σου έχουν ήδη εντυπωθεί σε μια προηγούμενη ζωή.

Η συνάντηση με κάποιον από μια προηγούμενη ζωή είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Σας υπενθυμίζει ότι ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι ο κόσμος εκείνοι που προορίζονται να επιστρέψουν σε εσάς σας έχουν βρει.

Σίγουρα, δεν είναι όλες οι επανασυνδέσεις καλές ή δεν συμβαίνουν για καλό, αλλά μπορείτε να περίπου να προσδιορίσετε που θα σας οδηγήσει.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ