Σημαντικές Πληροφορίες για για την Αναβάθμιση του DNA που Μπορεί να Περνάτε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν αναβάθμιση του DNA. Αυτή είναι πραγματικά μια εποχή για μια παγκόσμια αλλαγή στην πνευματικότητα και την ανάληψη. Η αναβάθμιση του DNA σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι τελικά σε θέση να ξεκλειδώσουν τα 10 σκέλη του αιθερικού DNA που τελικά τους δίνει ένα πλήρως ενεργοποιημένο DNA 12 κλώνων.

Αυτά τα επιπλέον 10 σκέλη του DNA, για τα οποία δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, ήταν πάντα παρόντα από τη σύλληψη της ανθρωπότητας. Αλλά ήταν σε αδρανή κατάσταση. Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος με τρίτη έλικα στο DNA του.

Η ενεργοποίηση αυτών των αιθέριων κλώνων είναι μια πολύ ισχυρή διαδικασία και μπορεί να επιφέρει πολλές αλλαγές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτό μπορεί να μας δώσει ικανότητες που ανόμοιες με οτιδήποτε μπορεί να είχε οποιοσδήποτε άνθρωπος πριν.

Αυτές οι σχεδόν υπεράνθρωπες ή σούπερ δυνάμεις μπορεί να σας ενθουσιάσουν και ίσως μάλλον να φαίνονται απίστευτες στην αρχή, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν η μαγεία του ίδιου του Σύμπαντος ενεργοποιείται μέσα σας.

Μερικές από αυτές τις δυνατότητες είναι:

Η δύναμη να εκδηλώνεσαι στα όνειρα των άλλων και να έχεις την ικανότητα να επηρεάζεις τη δράση αυτών των ονείρων. Η ικανότητα να ελέγχεις την εμπειρία στο εξωτερικό σώμα σου. Το IQ εκτοξεύεται μαζί με τη νοημοσύνη, παράλληλα ενισχύονται οι κοινωνικές και συναισθηματικές μας εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης: Αναβάθμιση DNA. Ξυπνώντας Αδρανή Τμήματά του

Η ικανότητά μας να εκμεταλλευτούμε την πνευματικότητα μας θα μας επιτρέψει να έχουμε συζητήσεις καθαρά στο επίπεδο της σκέψης. Η ικανότητα ελέγχου των εσωτερικών λειτουργιών του σώματος ή της βιολογίας μας. Αυτή η διαδικασία σημαίνει επίσης ότι η διαδικασία γήρανσης θα επηρεαστεί σοβαρά αν δεν σταματήσει τελείως.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ψυχικές ή διδακτικές ικανότητες. Βελτιωμένη αντοχή θεραπείας. Ενσυναίσθηση, όχι μόνο για την κατανόηση του τι κάνουν οι άνθρωποι στο παρόν, αλλά και για το πώς αισθάνθηκαν σε μια εποχή έξω από το παρόν.

Η διαδικασία επίτευξης αυτών:

Αυτές οι ικανότητες έρχονται ως φυσικό μέρος του πνευματικού μας διαφωτισμού. Αλλά, όπως όλα, πέρα από την ουρανοκατέβατη εμπειρία πρέπει να συνεχίσετε να ασκείστε πρακτικά προς αυτή την κατεύθυνση, την ανάληψη, με τη βοήθεια ενός μέντορα ή μιας δίδυμης ψυχής. Αυτό είναι το επόμενο λογικό βήμα στο ταξίδι μας για να εξελιχθούμε σε 100% πνευματικά όντα.

soultravelrules.com Απόδοση: diadrastika.com