Σημαντικές Πληροφορίες για για την Αναβάθμιση του DNA που Μπορεί να Περνάτε

[22/04/2019 - 16:38]

Σημαντικές Πληροφορίες για για την Αναβάθμιση του DNA που Μπορεί να Περνάτε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει ή εξακολουθούν να βιώνουν αναβάθμιση του DNA. Αυτή είναι πραγματικά μια εποχή για μια παγκόσμια αλλαγή στην πνευματικότητα και την ανάληψη.

Η αναβάθμιση του DNA σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι τελικά σε θέση να ξεκλειδώσουν τα 10 σκέλη του αιθερικού DNA που τελικά τους δίνει ένα πλήρως ενεργοποιημένο DNA 12 κλώνων.

Αυτά τα επιπλέον 10 σκέλη του DNA, για τα οποία δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, ήταν πάντα παρόντα από τη σύλληψη της ανθρωπότητας. Αλλά ήταν σε αδρανή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΤΡΙΤΗ ΕΛΙΚΑ στο DNA του

Η ενεργοποίηση αυτών των αιθέριων κλώνων είναι μια πολύ ισχυρή διαδικασία και μπορεί να επιφέρει πολλές αλλαγές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτό μπορεί να μας δώσει ικανότητες που ανόμοιες με οτιδήποτε μπορεί να είχε οποιοσδήποτε άνθρωπος πριν.

Αυτές οι σχεδόν υπεράνθρωπες ή σούπερ δυνάμεις μπορεί να σας ενθουσιάσουν και ίσως μάλλον να φαίνονται απίστευτες στην αρχή, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν η μαγεία του ίδιου του Σύμπαντος ενεργοποιείται μέσα σας.

Μερικές από αυτές τις δυνατότητες είναι:

Η δύναμη να εκδηλώνεσαι στα όνειρα των άλλων και να έχεις την ικανότητα να επηρεάζεις τη δράση αυτών των ονείρων.

Η ικανότητα να ελέγχεις την εμπειρία στο εξωτερικό σώμα σου.

Το IQ εκτοξεύεται μαζί με τη νοημοσύνη, παράλληλα ενισχύονται οι κοινωνικές και συναισθηματικές μας εμπειρίες.

Η ικανότητά μας να εκμεταλλευτούμε την πνευματικότητα μας θα μας επιτρέψει να έχουμε συζητήσεις καθαρά στο επίπεδο της σκέψης.

Η ικανότητα ελέγχου των εσωτερικών λειτουργιών του σώματος ή της βιολογίας μας. Αυτή η διαδικασία σημαίνει επίσης ότι η διαδικασία γήρανσης θα επηρεαστεί σοβαρά αν δεν σταματήσει τελείως.

Ψυχικές ή διδακτικές ικανότητες.

Βελτιωμένη αντοχή θεραπείας.

Ενσυναίσθηση, όχι μόνο για την κατανόηση του τι κάνουν οι άνθρωποι στο παρόν, αλλά και για το πώς αισθάνθηκαν σε μια εποχή έξω από το παρόν.

Η διαδικασία επίτευξης αυτών:

Αυτές οι ικανότητες έρχονται ως φυσικό μέρος του πνευματικού μας διαφωτισμού. Αλλά, όπως όλα, πέρα από την ουρανοκατέβατη εμπειρία πρέπει να συνεχίσετε να ασκείστε πρακτικά προς αυτή την κατεύθυνση, την ανάληψη, με τη βοήθεια ενός μέντορα ή μιας δίδυμης ψυχής. Αυτό είναι το επόμενο λογικό βήμα στο ταξίδι μας για να εξελιχθούμε σε 100% πνευματικά όντα.

soultravelrules.com Απόδοση: diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ