Ανέκδοτο: Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο

Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για να κάνουν το ψιλό τους.Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. Αν και Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να βρουν ένα ήσυχο και σκοτεινό μέρος για να κάνουν κάνου τη “δουλειά” τους.

Στην πρώτη όμως, το εσώρουχο πιάστηκε σε ένα αναρριχόμενο φυτό και σκίστηκε. Κατά συνέπεια το πέταξε. Η δεύτερη ευτυχώς ήταν πιο τυχερή, αλλά κατά λάθος και χωρίς να το καταλάβει, όταν το ανέβασε στο λάστιχο είχε πιαστεί μία κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών.

Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο: “Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ”, είπε ο ένας και συμπλήρωσε: “Η δικιά μου γύρισε χωρίς εσώρουχο.”

“Εσύ, τυχερός είσαι,” του είπε ο άλλος και συνέχισε: “Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον πισινό της που έγραφε: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

fanpage.gr / Image by StockSnap from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.