Ανέκδοτο. Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα

Ανέκδοτο. Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι όλα είναι υπέροχα και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναίκα από το κινητό του. Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει, σε άγνωστοι παραλήπτη, χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.

Ο παραλήπτης ήταν μια χήρα στο Χιούστον, η οποία είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς.

Μόλις διαβάζει το email που της ήρθε κατά λάθος, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του. Αυτό έγραφε:

ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.

ΘΕΜΑ: Έφτασα!!

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Αλλά μόλις έφτασα και μπήκα μέσα, ενθουσιάστηκα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να είχες το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα. Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!

tilestwra.com και newsbomb.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.