Η προσευχή για να έρθουν έσοδα στη ζωή μας

Αυτή είμαι η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι παραπονούνται στις μέρες μας ότι είναι οικονομικά στριμωγμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η βοήθεια είναι δίπλα μας αλλά εμείς την αγνοούμε. Η σωστή προσευχή προς τον σωστό Άγγελο και το όποιο πρόβλημα σας απασχολεί αρχίζει να λύνεται.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία πανίσχυρη προσευχή η οποία δεν είναι για πλουτισμό, αλλά σας βοηθάει στην άμεση επίλυση των οικονομικών σας θεμάτων από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάγγνωσης της. Απευθύνεστε στον Αρχάγγελο Σαχιήλ.

Τον επικαλείστε για προσφορά οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής υπόληψης.

Η προσευχή

“Θεέ μου,

Ομολογώ ότι έχω κάνει λάθη!

Ότι έχω συσσωρεύσει πολύ μεγάλα χρέη, και τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η υπέρβαση μπορεί να γίνει χωρίς την βοήθεια σου!!!

Σε παρακαλώ, σε ικετεύω Κύριε, να μεσολαβήσουν για λογαριασμό μου για να μου παράσχουν τα οικονομικά μέσα έτσι ώστε να είμαι σε θέση να αναπνεύσω ξανά!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σε παρακαλώ Κύριε συγχώρησε τις αμαρτίες μου! Περπάτησε μαζί μου και βοήθησε με να πάρω σωστές αποφάσεις στην διάρκεια της δικής μου ζωής!

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Α. Πνεύματος ,επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Σαχιήλ για να έρθεις τώρα εδώ και να διακυβερνήσεις και να επιλύσεις όλα τα θέματα που σχετίζονται με υλικό πλούτο, κοινωνική υπεροχή-είσοδο σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ότι καλύτερο μπορεί να γίνει για την αλλαγή του δικού μου prestige, Πολιτική εξουσία, μεγάλες επιχειρήσεις ,τυχερά παιγνίδια, καινούριες σημαντικές φιλίες και όλα τα νομικά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα πως να επιλυθούν με ανώδυνο τρόπο!

Εσύ είσαι αυτός στον οποίο μπορεί να γίνει επίκληση για οικονομική βοήθεια σε όλα τα οικονομικά μου θέματα!!!

Ξέρω ότι με ακούς και ότι είσαι εδώ για μένα. Αμήν!”

youweekly.gr / Image by Pexels from Pixabay