Μήνυμα των Αγγέλων: Πως να αντιστρέψουμε ψυχική επίθεση από σκοτεινές δυνάμεις

Elise Cantrell απόδοση Σπύρος Μακρής

Εργάτες του Φωτός, βρίσκεται γραμμένο στο εσωτερικό σας πρόγραμμα ότι κάθε φορά που δέχεστε ψυχική επίθεση από σκοτεινές δυνάμεις, θα μπορείτε να ανταπεξέρχεστε εξαπολύοντας τη κρυφή σας δύναμη.

Ποια είναι αυτή; Μέσα στον σχεδιασμό σας υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε μια αντίδραση αγάπης μέσω των ίδιων ακριβώς καναλιών και αγωγών από τα οποία σας έγινε η επίθεση.

Κατά τον τρόπο αυτό, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον σας θα επιστρέψει ως μπούμερανγκ υψηλής φορτισμένης φωτεινής ενέργειας πίσω στην πηγή της επίθεσης, όπου η σκοτεινή ενέργεια θα μετατραπεί σε φωτεινή ή θα διαλυθεί από αυτήν.

Οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια στέλνεται προς εσάς μπορείτε πάντοτε να την στείλετε πίσω μέσω του ίδιου κυκλώματος, εμπλουτισμένη και ιδιαίτερα φορτισμένη ως “αγάπη-φως”, το οποίο μπορεί να ληφθεί ως επιθετική θεραπεία! Έτσι θα καταφέρετε το παλιό σκοτεινό Μάτριξ, να καταρρεύσει κομμάτι-κομμάτι με ειρηνικό τρόπο.

Εσείς οι Εργάτες του φωτός είστε το antivirus, δηλαδή, είστε κατά κάποιο τρόπο το αντιβιοτικό για τον ιό που μαστίζει την ανθρωπότητα!

Το δικό σας Φως, μπορεί να εμποδίζει απόπειρες επίθεσης εναντίον σας. Επιπλέον, αυτές οι επιθέσεις είναι μάταιες γιατί με την αντιμετώπιση που προαναφέρθηκε, αυξάνετε ακόμα περισσότερο την δική σας λάμψη και την κάνετε ακόμα πιο πολύ φωτεινή, κάθε φορά που δέχεστε επίθεση από σκοτεινές ενέργειες ενώ παράλληλα εξουδετερώνετε τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ουσιαστικά, δηλαδή, οι επιθέσεις των κακόβουλων ενεργειών οδηγούν στην δική τους καταστροφή ή θεραπεία.

Δεν έχετε λοιπόν τίποτα να φοβηθείτε, επειδή η εξουσία σας υπάρχει από την ίδια τη φύση της ύπαρξής σας και την ενεργειακή συμπεριφορά της ύπαρξής σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιείσετε ότι Είστε μια Φυσική Δύναμη μόνο από την παρουσία σας εδώ, αυτή τη στιγμή.

Σας ευχαριστώ για τη δύναμη και το θάρρος σας να εμφανίζεστε και να είστε ο Φωτεινός Πολεμιστή που είστε!

Με το να είσαι και να υπάρχετε σε αυτόν τον κόσμο βοηθάτε να τον μεταμορφώσετε.

diadrastika via in5d / Image by Stefan Keller from Pixabay