Μήνυμα των Αγγέλων προς τους Εργάτες του Φωτός

[22/04/2019 - 10:11]

Μήνυμα των Αγγέλων προς τους Εργάτες του Φωτός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εργάτες του Φωτός, βρίσκεται γραμμένο στο εσωτερικό σας πρόγραμμα ότι κάθε φορά που δέχεστε ψυχική επίθεση από σκοτεινές δυνάμεις, θα μπορείτε να ανταπεξέρχεστε εξαπολύοντας τη κρυφή σας δύναμη.

Ποια είναι αυτή; Μέσα στον σχεδιασμό σας υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε μια αντίδραση αγάπης μέσω των ίδιων ακριβώς καναλιών και αγωγών από τα οποία σας έγινε η επίθεση.

Κατά τον τρόπο αυτό, οποιαδήποτε επίθεση εναντίον σας θα επιστρέψει ως μπούμερανγκ υψηλής φορτισμένης φωτεινής ενέργειας πίσω στην πηγή της επίθεσης, όπου η σκοτεινή ενέργεια θα μετατραπεί σε φωτεινή ή θα διαλυθεί από αυτήν.

Οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια στέλνεται προς εσάς μπορείτε πάντοτε να την στείλετε πίσω μέσω του ίδιου κυκλώματος, εμπλουτισμένη και ιδιαίτερα φορτισμένη ως “αγάπη-φως”, το οποίο μπορεί να ληφθεί ως επιθετική θεραπεία! Έτσι θα καταφέρετε το παλιό σκοτεινό Μάτριξ, να καταρρεύσει κομμάτι-κομμάτι με ειρηνικό τρόπο.

Εσείς οι Εργάτες του φωτός είστε το antivirus, δηλαδή, είστε κατά κάποιο τρόπο το αντιβιοτικό για τον ιό που μαστίζει την ανθρωπότητα!

Το δικό σας Φως, μπορεί να εμποδίζει απόπειρες επίθεσης εναντίον σας. Επιπλέον, αυτές οι επιθέσεις είναι μάταιες γιατί με την αντιμετώπιση που προαναφέρθηκε, αυξάνετε ακόμα περισσότερο την δική σας λάμψη και την κάνετε ακόμα πιο πολύ φωτεινή, κάθε φορά που δέχεστε επίθεση από σκοτεινές ενέργειες ενώ παράλληλα εξουδετερώνετε τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ουσιαστικά, δηλαδή, οι επιθέσεις των κακόβουλων ενεργειών οδηγούν στην δική τους καταστροφή ή θεραπεία.

Δεν έχετε λοιπόν τίποτα να φοβηθείτε, επειδή η εξουσία σας υπάρχει από την ίδια τη φύση της ύπαρξής σας και την ενεργειακή συμπεριφορά της ύπαρξής σας.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιείσετε ότι Είστε μια Φυσική Δύναμη μόνο από την παρουσία σας εδώ, αυτή τη στιγμή.

Σας ευχαριστώ για τη δύναμη και το θάρρος σας να εμφανίζεστε και να είστε ο Φωτεινός Πολεμιστή που είστε!

Με το να είσαι και να υπάρχετε σε αυτόν τον κόσμο βοηθάτε να τον μεταμορφώσετε.

Λάμψτε – Καλημερούδια

Βασισμένο στον Elise Cantrell –in5d.com μέσωdiadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ