Η Κρυφή Πόλη Κάτω από τις Κορυφές του Όρους Shasta

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με τον Scott C. Waring, γνωστό “κυνηγό UFO”, για το Όρος Shasta στην Καλιφόρνια, η Wikipedia αναφέρει:

“Συχνά λέγεται ότι κρύβεται μια κρυφή πόλη κάτω από τις κορυφές της. Σε μερικές ιστορίες, η πόλη δεν κατοικείται πλέον, ενώ σε άλλες κατοικήθηκε από μια τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία ανθρώπων ή μυθικών όντων. ”

Ο Scott C. Waring συμφωνεί και θεωρεί πως αυτή η πληροφορία είναι σωστή, καθώς και πριν από 40 χρόνια, όταν ήταν ακόμα παιδί, του είχαν πει ιστορίες για όντα που ζούσαν κάτω από το όρος Shasta, ένας από τους οποίους υποτίθεται ότι είναι ο θρυλικός Saint Germain που έγινε διάσημος για την έναρξη της νέας πολιτιστικής Εποχής του Υδροχόου, που ονομάζεται επίσης Master Rakoczi.

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν και μιλούσαν μαζί του στο βουνό.

Προφανώς, πρόκειται για μια εξελιγμένη εξωγήινη φυλή η οποία είναι πνευματικής φύσης η οποία, κυρίως, “κρατάει ένα χαμηλό προφίλ” κάτω από το όρος Shasta.

Η φωτογραφία που ακολουθεί από το Όρος Shasta, κατά την άποψη του Scott C. Waring, είναι η απόδειξη ότι οι εξωγήινα νοήμονα όντα εξακολουθούν να βρίσκονται και να ζουν μέσα στο βουνό.

Η Κρυφή Πόλη Κάτω από τις Κορυφές του Όρους Shasta

Σχετικά με την φωτογραφία, ο μάρτυρας ανέφερε ότι είδε ένα μεγάλο φως στο όρος Shasta σχήματος πούρου το οποίο μετά από λίγο “πέταξε” και δεν το ξαναείδε. Πηγή: MUFON # 99821

Alien Ship Seen Leaving Mount Shasta At Night

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by David Mark from Pixabay