ο άνεμος και η ενέργεια που δέχεται ένας άνθρωπος

Ο Άνεμος που Έφτασε από τον Σείριο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποτε, σε ένα μικρό χωριό, ανάμεσα σε κυματιστούς λόφους, ζούσε μια νεαρή γυναίκα. Το όνομά της ήταν Ρέα. Η ζωή της ήταν πάντα συνηθισμένη, μέχρι που ένα μοιραίο βράδυ, ο άνεμος φύσηξε με ένα διαφορετικό τρόπο.

Δεν ήξερε γιατί και πως, όμως, ένας άνεμος, σαν πνοή από το διάστημα που ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα στο διάστημα σε ομόκεντρους κύκλους, σε κύματα που έφτασαν ως τα πέρατα του σύμπαντος, από το μακρινό αστέρι Σείριος μετέφερε μια αινιγματική ενέργεια που ψιθύριζε μυστικά στην ψυχή της.

Ο άνεμος από τον Σείριο

Η Ρέα διέθετε ένα μοναδικό χάρισμα – ήταν ευαίσθητη στην ενέργεια. Οι αισθήσεις της ήταν τέλεια συντονισμένες με τις αόρατες δυνάμεις που χόρευαν γύρω της, διαπλεκόμενες με τον φυσικό κόσμο. Καθώς ο άνεμος από τον Σείριο χάιδευε το πρόσωπό της, ένα μυρμήγκιασμα διαπέρασε το σώμα της. Ήξερε πλέον ότι κάτι εξαιρετικό επρόκειτο να ξεδιπλωθεί και να εκδηλωθεί από μέσα της.

Εκείνο το βράδυ, μια ουράνια συμφωνία έπαιζε στους ουρανούς πάνω. Τα αστέρια έλαμψαν με μια αιθέρια λάμψη, σαν να έκαναν κοσμικό χορό. Η Ρέα ένιωσε να τραβιέται στο λιβάδι λίγο πιο πέρα ​​από το σπίτι της, όπου ο άνεμος φαινόταν να ψιθυρίζει μια μυστική μελωδία που μόνο εκείνη μπορούσε να ακούσει.

Επίσης, της φάνηκε ότι διέκρινε ένα φως σα να κατευθύνθηκε από τον ουρανό και να προσγειώθηκε αρκετά μέτρα μακριά της, και να στάθηκε πάνω από το έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Το Φωτεινό Αντικείμενο στην Κοζάνη

Με κάθε βήμα, η ενέργεια εντάθηκε, τυλίγοντάς την σε μια ζεστή αγκαλιά. Καθώς έφτασε στο λιβάδι, ο αέρας έτριξε από ανυπομονησία. Ο άνεμος ψιθύρισε σε μια γλώσσα άγνωστη στη Ρέα, ωστόσο εκείνη κατάλαβε το νόημά της βαθιά μέσα στην καρδιά της.

Astra, ένας ουράνιος φύλακας

Ξαφνικά, μια φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά της, λουσμένη σε ένα λαμπερό φως. Ήταν ένα ον από τον ίδιο τον Σείριο – ένας απεσταλμένος που στάλθηκε στη Γη για να μεταδώσει σοφία και καθοδήγηση. Το ον συστήθηκε στο νου της Ρέας ως Astra, ένας ουράνιος φύλακας υπεύθυνος για τη σύνδεση των δύο κόσμων.

Η παρουσία της Astra απέπνεε μια απόκοσμη ηρεμία και η Ρέα ένιωσε μια άμεση σύνδεση. Διαισθανόμενη την ενεργειακή της ευαισθησία, η Astra αποκάλυψε ότι ο άνεμος από τον Σείριο μετέφερε τη γνώση αμέτρητων κόσμων, λαχταρώντας να γίνει κατανοητός από εκείνους που είχαν το χάρισμα της αντίληψης.

Καθώς η νύχτα προχωρούσε, η Astra μοιράστηκε ιστορίες για μακρινούς γαλαξίες, τους κατοίκους τους και τη συνυφασμένη ταπετσαρία της κοσμικής ενέργειας που τους συνέδεε όλους. Η Ρέα την άκουγε με δέος, με τα μάτια της να γυαλίζουν από απορία. Δεν μπορούσε παρά να νιώσει μια βαθιά αίσθηση σκοπού να ανακατεύεται μέσα της, σαν το πεπρωμένο της να ήταν συνυφασμένο με την ενέργεια των αστεριών.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Ρέα και η Άστρα ξεκίνησαν ένα ταξίδι μαζί, εξερευνώντας τις κρυφές γωνιές του σύμπαντος και ξετυλίγοντας τα μυστήρια του ανέμου από τον Σείριο. Συνάντησαν διάφορα όντα, το καθένα με τη δική του μοναδική ιστορία, και η Astra μετέφρασε τα μηνύματα που ψιθύριζε ο ουράνιος άνεμος.

Διαβάστε επίσης: Έβλεπε Πράγματα που Άλλοι Δεν Μπορούν

Καθώς ο δεσμός τους γινόταν ισχυρότερος, η Ρέα ανακάλυψε τις δικές της αναξιοποίητες δυνατότητες. Έμαθε να εκμεταλλεύεται την ενέργεια που πάντα ένιωθε, χρησιμοποιώντας τη για να θεραπεύσει και να φέρει αρμονία στο περιβάλλον της. Με κάθε βήμα που έκανε, ο άνεμος από τον Σείριο ψιθύριζε ενθάρρυνση, τροφοδοτώντας το θάρρος της να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που περίμενε.

Όλα συνδέονται

Η είδηση ​​του εκπληκτικού ταξιδιού της Ρέας εξαπλώθηκε παντού, τραβώντας την προσοχή μόνο ενεργειακά ευαίσθητων ατόμων σε όλο τον κόσμο. Όλοι τους είχαν νιώσει στην ψυχή τους τον διαστημικό άνεμο που έφτασε ισχυρός – αν και αρκετά εξασθενημένος.

Συνέρρευσαν στο κατώφλι της, αναζητώντας και συζητώντας για καθοδήγηση και κατανόηση. Μαζί, σχημάτισαν μια κοινότητα, την οποία ένωνε η κοινή τους σύνδεση με τον άνεμο από τον Σείριο.

Στο τέλος, το ψυχικό και ενεργειακό ταξίδι της Ρέας, έγινε κάτι περισσότερο από μια προσωπική αναζήτηση. ήταν η συνειδητοποίηση η διασύνδεση όλων των πραγμάτων. Όλα συνδέονται – ακόμα κι αν οι καλύτεροι επιστήμονες του κόσμου δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ο άνεμος από τον Σείριο συνέχισε να ψιθυρίζει τα μυστικά του, εμπνέοντας αμέτρητες ψυχές να αγκαλιάσουν τα δικά τους μοναδικά δώρα και να ξεκινήσουν τις δικές τους κοσμικές περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης: Ο Καθρέφτης που Αντανακλά τα Αόρατα Όνειρα

Και έτσι, ο άνεμος από τον Σείριο συνέχισε να φτάνει στη Γη, για πάντα αντιληπτός από ενεργειακά ευαίσθητα άτομα όπως η Ρέα, που αγκάλιασαν τους ουράνιους ψίθυρους και ξεκλείδωσαν τις άπειρες δυνατότητες που βρίσκονταν μέσα τους.

diadrastika / Image by Rudy and Peter Skitterians from Pixabay