Τρίτο Μάτι και Έβλεπε Πράγματα που Άλλοι Δεν Μπορούν

Έβλεπε Πράγματα που Άλλοι Δεν Μπορούν
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια φορά κι έναν καιρό στη μικρή πόλη της Δαρείας ζούσε μια νεαρή κοπέλα που την έλεγαν Αγνή. Διέθετε εξαιρετικές ψυχικές ικανότητες που την ξεχώριζαν από όλους τους άλλους. Η Αγνή έβλεπε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούσαν, ένιωθε τα συναισθήματα των άλλων και ήξερε πράγματα από το πουθενά. Το δώρο της τη γοήτευε, την κέντριζε, αλλά μερικές φορές την τρόμαζε.

Η ικανότητα της Αγνής ότι έβλεπε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούσαν να δουν ήταν η πιο μπερδεμένη. Μπορούσε να αντιληφθεί αιθέρια όντα που περπατούσαν ανάμεσα σε καθημερινούς ανθρώπους, αόρατα σε όλους τους άλλους.

Διαβάστε επίσης: Οι Δώδεκα Έλικες στο DNA του

Αυτά τα όντα, γνωστά ως Φασματικοί Φύλακες, ήταν προστάτες της ισορροπίας μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού πεδίου. Η σύνδεση της Αγνής μαζί τους ήταν πέρα ​​από την κατανόησή της, ωστόσο ήταν ευγνώμων για την παρουσία τους.

Ένα αόρατο ξέφωτο

Μια μέρα, η Αγνή εξερευνούσε το δάσος κοντά στο σπίτι της. Τότε είδε ένα αόρατο ξέφωτο που δεν είχε προσέξει άλλοτε. Καθώς μπήκε, ένα ξαφνικό κύμα συναισθημάτων την πλημμύρισε. Ένιωσε λύπη, μεγάλη στεναχώρια και μια αίσθηση απώλειας που διαπέρασε την ίδια της την ψυχή. Η περιέργεια φούντωσε μέσα της, ωθώντας την να αποκαλύψει την πηγή αυτής της συντριπτικής θλίψης.

Με οδηγό το ένστικτό της, η Αγνή ακολούθησε ένα αόρατο μονοπάτι. Αυτό την οδήγησε την σε ένα ερειπωμένο εξοχικό σπίτι. Ο αέρας ήταν βαρύς από αρνητική ενέργεια και η Αγνή ένιωσε ότι κάποιος μέσα έκλεβε τη δύναμη της ζωής άλλων. Ήξερε ότι έπρεπε να είναι προσεκτική, γιατί εκείνοι που εξαντλούσαν την ενέργεια των άλλων ήταν επικίνδυνοι.

Καθώς πλησίασε το εξοχικό σπίτι, η Αγνή παρατήρησε ένα περίεργο σύμβολο χαραγμένο στην πόρτα. Ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι, που έδειχνε ότι ο κάτοικος είχε σκοτεινές προθέσεις. Αγνοώντας τον έμφυτο φόβο της, έσπρωξε την πόρτα να ανοίξει αργά, αποκαλύπτοντας ένα αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης: Οι Μαχητές του Φωτός και τα Σημάδια τους

Παρά το μισοσκόταδο εξακολουθούσε και έβλεπε πράγματα. Μπορούσε να βλέπει και πράγματα που ήταν αόρατα, ακόμα και σε εκείνους που είχαν τις δικές της ικανότητες και μπορούσαν να βλέπουν σαν και την Αγνή.

Κλέφτης ενέργειας

Εκεί, καθισμένη στο κέντρο, ήταν μια γυναίκα με μακριά, απεριποίητα μαλλιά και άδεια μάτια. Εξέπεμπε μια αύρα μοχθηρίας που προκάλεσε ρίγη στη σπονδυλική στήλη της Αγνή. Η Αγνή συνειδητοποίησε ότι αυτή η γυναίκα ήταν κλέφτης ενέργειας και η καρδιά της πονούσε για τα αθώα θύματα που επηρεάστηκαν από τις πράξεις της.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συγκεντρώνοντας τις ψυχικές της ικανότητες, η Αγνή εστίασε την ενέργειά της και πρόβαλλε μια ασπίδα γύρω της, προστατεύοντάς την από την απαίσια σύλληψη της γυναίκας. Με κάθε βήμα που έκανε, η Αγνή ένιωθε την παρουσία των Φασματικών Φυλάκων να δυναμώνει, δίνοντάς της τη δύναμή τους.

Καθώς αντιμετώπισε τον κλέφτη ενέργειας, η Αγνή διακήρυξε: “Η βασιλεία σου στο σκοτάδι τελειώνει σήμερα!”

Ξαφνιασμένη, η γυναίκα σκοτεινής ενέργειας γύρισε προς τη Αγνή, με τα μάτια της να ανοίγουν από δυσπιστία. Ποτέ δεν είχε συναντήσει κάποιον που έβλεπε πράγματα μέσα από την κακόβουλη όψη της. Ακολούθησε μια μάχη θελήσεων, αλλά η αποφασιστικότητα της Αγνής, ενισχυμένη από τις ψυχικές της ικανότητες, ξεπέρασε τις απαίσιες δυνάμεις της κακόβουλης ύπαρξης.

Διαβάστε επίσης: Πυροσβέστης Άναβε τη Σπίθα Ψυχικών Ικανοτήτων

Με ένα τελευταίο κύμα ενέργειας, η Αγνή έδιωξε το σκοτάδι της γυναίκας, απελευθερώνοντας τις κλεμμένες δυνάμεις της ζωής που είχαν παγιδευτεί μέσα της. Οι Φασματικοί Φύλακες, ορατοί μόνο στη Αγνή, την περικύκλωσαν, εκπέμποντας ευγνωμοσύνη και θαυμασμό.

Σε έναν απαγορευμένο κόσμο

Από εκείνη την ημέρα και μετά, οι ψυχικές ικανότητες της Αγνής έγιναν πιο δυνατές. Έβλεπε πράγματα ακόμα περισσότερα από πριν. Είχε ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση σε έναν απαγορευμένο κόσμο. Χρησιμοποίησε το δώρο της για να βοηθήσει άλλους, προσφέροντας καθοδήγηση και ενσυναίσθηση σε όσους ζητούσαν τη βοήθειά της.

Η είδηση ​​για τις ψυχικές ικανότητες της Αγνής εξαπλώθηκε σε όλη την πόλη και οι άνθρωποι ταξίδευαν από μακριά για να ζητήσουν τη συμβουλή της. Έγινε σύμβολο έμπνευσης, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι όλοι έχουμε μοναδικά ταλέντα και ικανότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ο Καθρέφτης που Αντανακλά τα Αόρατα Όνειρα

Το ταξίδι της Αγνής μόλις ξεκινούσε και ήξερε ότι με τα εξαιρετικά χαρίσματά της, είχε τη δύναμη να φέρει φως στις πιο σκοτεινές γωνιές της Δαρείας και όχι μόνο. Όμως, σε έναν απαγορευμένο κόσμο, το να αποκαλύπτεις πράγματα που δεν μπορούν να δουν και να κατανοήσουν οι περισσότεροι, μπορεί να σε κάνει απόκληρο της κοινωνίας.

diadrastika