δάση από ρίζες δέντρων

Παράξενα Πράγματα που Βρέθηκαν στα Δάση κατά καιρούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ζούγκλες και τα δάση της Γης, κατά καιρούς, έχουν τρομάξει την ανθρώπινη φυλή εδώ και δεκαετίες. Πάντα βρίσκεται κάτι που υπάρχει εκεί και αναστατώνει εκείνους που το ανακαλύπτουν αλλά και πολύ περισσότερο κόσμο όταν αυτό διαδίδεται.

Τυχαίες ανακαλύψεις από τυχαίους ανθρώπους αλλά και από εξερευνητές που ψάχνουν για χαμένες πόλεις και κρυμμένους θησαυρούς αρκετές φορές φέρνουν στο φως ευρήματα που δεν περίμεναν.

Θα έλεγε κανείς πως υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν βαθιά μέσα στο δάσος και βρίσκουν ανατριχιαστικά ή ανεξήγητα αξιοθέατα και ευρήματα.

Είναι απολύτως φυσιολογικό για ένα κτίριο να έχει σκάλες που οδηγούν στους επάνω ή τους κάτω ορόφους και τα υπόγεια. Όταν, όμως, εντοπίζονται σκάλες μέσα σε ένα δάσος που οδηγούν προς το πουθενά για κανέναν προφανή λόγο, τότε θα πρέπει να υποθέσουμε πως είτε κάτι υπήρχε εκεί ή ξεκίνησε να γίνει κάτι το οποίο δεν τελείωσε ποτέ.

Εκατοντάδες πέτρινες σφαίρας σε διάφορα σημεία του κόσμου, όπως στην Βοσνία ή την Κόστα Ρίκα, δεν είναι εύκολο να γίνουν κατανοητές και συνεχώς πυροδοτούν διάφορες υποθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας, ειδικά αν κάποιες από αυτές είναι τεράστιες και μερικές ζυγίζουν πάνω από 30 τόνους και έχουν πλάτος μεταξύ 2,4 και 3 μέτρων. Αποτελούν, άραγε, ένδειξη προηγμένων αρχαίων πολιτισμών; Είναι βολίδες από τεράστια κανόνια; Είναι απλά ένα περίεργο γεωλογικό φαινόμενο;

Παράξενες φυλές με ανατριχιαστικά δεδομένα κουλτούρας, παράξενη γλώσσα, με απίστευτες σωματικές παραμορφώσεις, χωρίς πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό που επιβιώνουν σε εντελώς αντίξοες συνθήκες, είναι ένα γεγονός που τραβάει την προσοχή και δημιουργεί αλλόκοτα συναισθήματα.

Μυστηριώδεις παγίδες που δημιουργήθηκαν για να εγκλωβίζουν τους παρείσακτους και να απομακρύνουν τα αδιάκριτα μάτια προκειμένου να προστατεύσουν μονοπάτια που κανείς πλέον δεν θέλει να εξερευνήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Σε ένα δάσος της βόρειας Γερμανίας δύο φίλοι παρατήρησαν αρκετούς μεγάλους σωλήνες που προεξείχαν από το έδαφος με ένα περίεργο τρόπο. Όταν αποφάσισαν να διερευνήσουν περαιτέρω, ανακάλυψαν μια πόρτα κρυμμένη ανάμεσα σε αρκετούς θάμνους που καλύπτονταν από ένα μεγάλο ξύλινο κάλυμμα, Η πόρτα οδηγούσε σε ένα τεράστιο αποστακτήριο του στρατού, με αρκετές σήραγγες προς διαφορετικές κατευθύνσεις και διασταυρώνονταν σε ένα μεγάλο κεντρικό διάδρομο. Η όλη εγκατάσταση φαίνεται να εγκαταλείφθηκε βιαστικά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν περπατούσαμε στο δάσος κοντά στο Dubna και συναντούσατε μια τεράστια μυστηριώδη μπάλα στη μέση του πουθενά τι νομίζετε ότι θα ήταν οι πρώτες υποθέσεις που θα κάνατε, ειδικότερα αν διαπιστώνατε ότι η μπάλα έχει ασυνήθιστες ακουστικές ιδιότητες; Εξωγήινο απομεινάρι; ένα παλιό ραντάρ τύπου σφαίρας που εγκαταλείφθηκε τουλάχιστον από το 1980;

Αυτά, είναι μόνο ελάχιστα από τα πιο παράξενα πράγματα που βρέθηκαν σε δάση κατά καιρούς. Δείτε στη συνέχεια το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

10 Mysterious Things Found In Forests

diadrastika / Image by 12019 from Pixabay