Το Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πριν αναφερθούμε στο Περιστατικό πριν το Roswell, θα κάνουμε μία σύντομη ανασκόπηση στην πασίγνωστη αλλά αμφιλεγόμενη υπόθεση που έχει ταράξει τα ήρεμα νερά της διεθνούς κοινότητας, το Περιστατικό του Ρόσγουελ. Αφορά την υποτιθέμενη ανάκτηση υλικού, απόρρητου ή εξωγήινου, κοντά στην περιοχή του Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό, των ΗΠΑ, τηv 7η Ιουλίου 1947. Επίσημα, ο στρατός των ΗΠΑ αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη. Για τους υποστηρικτές των UFOs, ήταν συντρίμμια που ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή.

Περίπου δύο χρόνια, στις 16 Αυγούστου 1945, 20 μίλια νοτιοανατολικά του Σαν Αντόνιο, στο Νέο Μεξικό, δύο μικρά παιδιά, σκόνταψαν στα συντρίμμια ενός αντικειμένου που εκείνα θεώρησαν ως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο. Ο προσωπικός τους απολογισμός για την υπόθεση παρουσιάζει πολλά από τα βασικά συστατικά μιας συντριβής ενός UFO όπως δίνονται στο βιβλίο Born on the Edge of Ground Zero: Living in the Shadow of Area 51, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην amazon.com. Σε αυτό περιγράφεται λεπτομερώς η περιπέτεια των παιδιών Jose Padilla και Reme Baca για το τι συνέβη, τι είδαν και τι έζησαν, από την συντριβή και τις εμφανίσεις των πλασμάτων, έως την εμφάνιση του στρατού, την εκκένωση της περιοχής και πολλά άλλα. 

Το βιβλίο που εκδόθηκε στις 8 Ιουνίου 2011, με τίτλο: “Γεννήθηκα στην άκρη του Ground Zero: Ζώντας στη Σκιά της Περιοχής 51”, δίνει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον Αύγουστο του 1945, τότε που ο Jose Padilla 9 ετών και ο Reme Baca 7 ετών, δήλωσαν ότι είχαν σταλεί με άλογο από τον πατέρα τους να τσεκάρουν τις αγελάδες στο ράντσο τους. Αυτό που τους έστειλε να κάνουν τους έφερε σε επαφή με μία πραγματικότητα που δεν είχαν βιώσει ποτέ ξανά εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα, το οποίο θα τους στοίχειωνε για τις επόμενες μέρες και, ενδεχομένως, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μια υπόθεση που εύκολα θα μπορούσε να ονομαστεί ως περιστατικό πριν το Roswell.

Όπως πήγαιναν, άκουσαν μία ισχυρή έκρηξη στον ουρανό, σαν ήχο από κεραυνό, μία βροντή, οπότε στη συνέχεια “κάτι” έπεσε στο ράντσο τους. Τρομαγμένα, αλλά με μεγάλη περιέργεια, τα παιδιά προσέγγισαν τη θέση της υποτιθέμενης συντριβής από απόσταση, για να δουν, όπως ισχυρίζονται, ένα σκάφος κολλημένο και μισοθαμμένο στα βράχια και το χώμα. Ένα μυστηριώδες σαν κέλυφος μεγάλο σκάφος, να έχει μετατραπεί σε συντρίμμια και τέφρα.

Χρησιμοποίησαν τα κιάλια που είχαν μαζί τους οπότε διέκριναν παράξενα πλάσματα αλλά και στρατιωτική δραστηριότητα που κατέφθασε σχεδόν άμεσα και πολύ σύντομα απέκλεισαν την περιοχή. Δεν άφηναν κανέναν άγνωστο να περάσει, είτε αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης, ένας γείτονας, ή ένας περαστικός. Ο σκοπός τους, φυσικά, ήταν να μην μαθευτεί το υποτιθέμενο περιστατικό και παράλληλα να μαζέψουν τα συντρίμμια και τα πλάσματα, προκειμένου να τα μεταφέρουν αλλού, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους που θα αποδείκνυες τι συνέβη στο υποτιθέμενο περιστατικό πριν το Roswell

Αυτοί οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί, που έγιναν από τα παιδιά Jose Padilla και Reme Baca, έχουν ερευνηθεί και καταγραφεί από την συγγραφέα και ερευνήτρια Paola Harris από το Ντένβερ, η οποία σε συνεννόηση με την ZlandCommunications, περιγράφει και αναλύει πώς αυτά τα δύο νεαρά παιδιά είδαν τουλάχιστον τρία πλάσματα σε ένα ασυνήθιστο σκάφος σχήματος οβάλ, μέσα στο οποίο, μερικές μέρες αργότερα μπήκαν κρυφά στο εσωτερικό του και πήραν κομμάτια από τα συντρίμμια. Κάποια από τα τεμάχια που απέσπασαν κρυφά έμοιαζαν με “μαλλιά αγγέλου” όπως περιγράφουν, κάποια ήταν λαμπερά μέταλλα και θα μπορούσαν να συγκριθούν με εκείνα που βρέθηκαν στο Περιστατικό Roswell, μόλις 67 μίλια από εκεί.

Δεν είναι πάντα εύκολο να πιστέψεις παιδιά τόσο μικρής ηλικίας που εύκολα μπορούν να πλάσουν φανταστικές ιστορίες. Άραγε, λοιπόν, θα μπορούσαν όλα όσα περιγράφουν τα παιδιά για το λεγόμενο περιστατικό πριν το Roswell, να περιέχουν αλήθειες ή, έστω, ψήγματα αλήθειας;

diadrastika / Image by kalhh from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.