Το Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ

Το Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 16 Αυγούστου 1945, 20 μίλια νοτιοανατολικά του Σαν Αντόνιο, στο Νέο Μεξικό, δύο μικρά παιδιά, σκόνταψαν κυριολεκτικά στα συντρίμμια ενός αντικειμένου που θεώρησαν ως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Ο προσωπικός τους απολογισμός για την υπόθεση παρουσιάζει πολλά από τα βασικά συστατικά μιας συντριβής ενός UFO.

Σύμφωνα με το phantomsandmonsters.com και ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις 8 Ιουνίου 2011, με τίτλο: “Γεννήθηκα στην άκρη του Ground Zero: Ζώντας στη Σκιά της Περιοχής 51”, τον Αύγουστο του 1945 ο Jose Padilla 9 ετών και ο Reme Baca 7 ετών, δήλωσαν ότι είχαν σταλεί με άλογο από τον πατέρα τους να τσεκάρουν τις αγελάδες στο ράντσο τους.

Αυτό που τους έστειλε να κάνουν τους έφερε σε επαφή με μία πραγματικότητα που δεν είχαν ξαναβιώσει ποτέ, όπως ισχυρίζονται, εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα.

Όπως πήγαιναν, άκουσαν μία ισχυρή έκρηξη στον ουρανό, σαν ήχο από κεραυνό, μία βροντή οπότε στη συνέχεια “κάτι” έπεσε στο ράντσο τους.

Τρομαγμένα, αλλά με μεγάλη περιέργεια, τα παιδιά προσέγγισαν τη θέση συντριβής από απόσταση, για να δουν ένα σκάφος κολλημένο και μισοθαμμένο στα βράχια και το χώμα. Ένα μυστηριώδες μεγάλο καφασωτό σκάφος σε συντρίμια και τέφρα.

Χρησιμοποίησαν τα κιάλια που είχαν μαζί τους οπότε διέκριναν παράξενα πλάσματα αλλά και στρατιωτική δραστηριότητα που κατέφθασε άμεσα και τα οποία θα τους στοίχειωνε για τις επόμενες μέρες και, ενδεχομένως, για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

Όλα αυτά συνέβησαν δύο ολόκληρα χρόνια πριν το “αρχέτυπο” όλων των εποχών που έμεινε γνωστό στην ιστορία των UFOs, ως “Περιστατικό Roswell” στο Νέο Μεξικό, μόλις 67 μίλια από εκεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτοί οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί, που έγιναν από τα παιδιά Jose Padilla και Reme Baca, έχουν ερευνηθεί και καταγραφεί από την συγγραφέα και ερευνήτρια Paola Harris από το Ντένβερ, η οποία σε συνεννόηση με την ZlandCommunications, περιγράφει και αναλύει πώς αυτά τα δύο νεαρά παιδιά είδαν τουλάχιστον τρία πλάσματα σε ένα ασυνήθιστο σκάφος σχήματος οβάλ, μέσα στο οποίο, μερικές μέρες αργότερα μπήκαν στο εσωτερικό του και πήραν κομμάτια από τα συντρίμμια.

Κάποια από τα τεμάχια που απέσπασαν κρυφά έμοιαζαν με “μαλλιά αγγέλου” όπως περιγράφουν, κάποια ήταν λαμπερά μέταλλα και θα μπορούσαν να συγκριθούν με εκείνα που βρέθηκαν στο Περιστατικό Roswell.

Ολόκληρη την συνέντευξη που που πήρε η Paola Haris μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.paolaharris.com/remebaca.html

Το βιβλίο Born on the Edge of Ground Zero: Living in the Shadow of Area 51, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην amazon.com, περιγράφει λεπτομερώς την περιπέτεια των παιδιών Jose Padilla και Reme Baca για το τι συνέβη, τι είδαν και τι έζησαν, από την συντριβή και τις εμφανίσεις των πλασμάτων έως την εμφάνιση του στρατού, την εκκένωση της περιοχής και πολλά άλλα. 

diadrastika.com

loading...