Οντότητες αναγγέλλουν μια εξωγήινη εισβολή

Οντότητες αναγγέλλουν μια εξωγήινη εισβολή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η πιθανότητα μιας εξωγήινης εισβολής και της αναζήτησης της ζωής είναι ένα ζήτημα που έχει γοητεύσει την ανθρωπότητα, καθώς συχνά αναρωτιόμαστε αν είμαστε μόνοι ή όχι σε αυτό το απέραντο σύμπαν.

Επιπλέον, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού παρατηρήσεων UFO που περιγράφουν οι απλοί άνθρωποι, πιστεύεται ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της Γης.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 άρχισε να αυξάνεται ο αριθμός των ιπτάμενων δίσκων και οι επαφές με τα εξωγήινα όντα. Αυτοί οι τύποι εμπειριών άρχισαν να γίνονται δημοφιλείς και να διαδίδονται στις ειδήσεις, γι ‘αυτό και είναι γνωστό ως φαινόμενο UFO.

Έτσι, από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, εμφανίστηκαν πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες που προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο που περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου και ανεξήγητου.

Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες δεν υπήρξε μια σαφής εξήγηση για αυτές τις εμπειρίες που πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν, σχετικά με τα όντα από έναν άλλο πλανήτη.

Όταν γίνεται αναφορά σε στενές συναντήσεις με εξωγήινους, υπερβαίνεται κατά πολύ η απλή παρατήρηση ενός ιπτάμενου δίσκου, ή οποιαδήποτε άλλου είδους λεπτή εκδήλωση.

Αναφέρεται σε ένα άτομο που έρχεται σε επαφή με ένα εξωγήινο ον, είτε βλέπει μια πτήση με ιπτάμενο δίσκο, είτε διαστημικά όντα να περπατούν αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον, ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που είναι μια στενή εμπειρία.

Αυτές οι στενές συναντήσεις είναι αυτές που έχουν καταπλήξει και γοητεύσει τους ουφολόγους που θέλουν να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έτσι τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει μια θεωρία που μπορεί να εξηγήσει με κάποιο τρόπο τι συμβαίνει σε στενές επαφές με UFOs και εξωγήινα όντα.

Η θεωρία της παραμόρφωσης

Η θεωρία της παραμόρφωσης είναι μια υπόθεση που έχει γίνει δεκτή από την κοινότητα των ερευνητών των φαινομένων των UFOs και έχει ως στόχο να εξηγήσει τις εξωγήινες συναντήσεις.

Αυτό που αποδεικνύει αυτή η υπόθεση είναι ότι, σε περιπτώσεις στενής συνάντησης, υπάρχει ο μάρτυρας, ο οποίος γίνεται ο άνθρωπος που συναντά την εξωγήινη ύπαρξη και ο εξωτερικός πράκτορας ο οποίος χρησιμοποιεί την ψυχή των μαρτύρων για να “συνδεθεί” με την κύρια πηγή της τεκμηρίωσης και την αναφορά στην “δημιουργία” όλων των στοιχείων που συναντώνται για να σχηματίσουν την κοντινή εμπειρία UFO.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, η συμβίωση της επικοινωνίας μεταξύ του εξωτερικού πράκτορα (εξωγήινου) και του μάρτυρα (ανθρώπου) είναι ικανή να κάνει μια «ολογραφική προβολή» τόσο περίπλοκη που μπορεί ακόμη και να είναι απτή και ακόμη και να αφήνει σημάδια.

Ο μάρτυρας ή ο παρατηρητής

Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο αυτής της θεωρίας είναι η διαπίστωση ότι ο μάρτυρας ή ο παρατηρητής προσθέτει πάντα χαρακτηριστικά που είναι δικά του, οπότε πολλοί ειδικοί έχουν αποφασίσει ότι αυτά ανήκουν στη δημιουργική διαδικασία του μυαλού του μάρτυρα ή του παρατηρητή και δεν αποτελούν πάντα στοιχεία ενός συμβάντος, απλά προστέθηκαν σε ένα συμβάν.

Έτσι ο μάρτυρας έχει, ουσιαστικά, μια εμπειρία με ασυνείδητα συστατικά που θα εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του με διαστρεβλωμένο τρόπο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θεωρία λαμβάνει αυτό το όνομα της “παραμόρφωσης”.

Αυτό σημαίνει ότι οι στενές συναντήσεις κρύβουν ένα άλλο ριζικά διαφορετικό φαινόμενο, άγνωστο και πολύπλοκο για τον άνθρωπο.

Οι ιδιαιτερότητες των στενών συσκέψεων που διηγούνται οι μάρτυρες σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να μοιραστούν, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους ενώ υπήρξαν στενές επαφές που συνέβησαν σε διαφορετικά μέρη και σε εντελώς αντίθετους ανθρώπους.

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που αναφέρουν ότι βλέπουν τους εξωγήινους με αντικείμενα όπως ραβδιά, λέιζερ, όπλα, μεταξύ άλλων, καθώς και διαστημικά σκάφη που εκπέμπουν ακτίνες ή εξωγήινοι που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον, όπως η απόφασή τους για εξερεύνηση του εδάφους ή την επισκευή του ιπτάμενου δίσκου τους. Επίσης, υπάρχουν ακόμη και κάποιοι μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι είχαν επικοινωνία μαζί τους.

Η παρουσία αυτών των κοινών αντικειμένων σε στενές συναντήσεις είναι εντελώς ανεξήγητη, γι ‘αυτό και η θεωρία της παραμόρφωσης παίζει έναν θεμελιώδη ρόλο, καθώς υποδηλώνει την παρουσία ενός εξωτερικού παράγοντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι στενές συναντήσεις δεν μπορούν να ταξινομηθούν απλά ως ψυχολογικό θέμα, αφού έχει εντοπιστεί ότι υπάρχει μια υψηλότερη νοημοσύνη που ενεργεί πάνω στην ψυχή του μάρτυρα.

Ο εξωτερικός πράκτορας

Ο εξωτερικός πράκτορας που αλληλεπιδρά με το μυαλό του μάρτυρα ή του παρατηρητή, ώστε να δημιουργηθεί η πλήρης εμπειρία της στενής συνάντησης, κάνει μια διαδικασία “Κοινής Ψυχικής Δημιουργίας”.

Έτσι, μέσω της «διανοητικής επικοινωνίας» ο εξωτερικός πράκτορας προσθέτει ασυνείδητα συστατικά στην εμπειρία που είναι μοναδική για κάθε μάρτυρα, έτσι ώστε ακόμα και αν όλες οι εμπειρίες στενής συνάντησης έχουν το ίδιο σχέδιο, ο μάρτυρας θα έχει την δική του προσωπική εμπειρία.

Επομένως, έχει νόημα ότι οι στενές συναντήσεις με εξωγήινα όντα αποκρύπτουν ένα είδος κρυμμένου «ψυχολογικού φαινομένου», όπου ο εξωτερικός πράκτορας ενορχηστρώνει την εμπειρία χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που περιέχονται στην ψυχή του μάρτυρα για να αναπτύξει μέρος της συνάντησης.

Εμπειρίες και αποδεικτικά στοιχεία

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι συναντήσεις με τα UFO και τους εξωγήινους είναι κάτι που περιορίζεται στο φανταστικό σύμπαν, το αντίθετο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τον εξωτερικό πράκτορα για να εκφραστεί είναι η παραμόρφωση του ατομικού περιεχομένου, που προβάλλεται μπροστά από τα μάτια του μάρτυρα, αλλά συγχρόνως ελέγχεται από τον πράκτορα για να συνεχίσει με το σχέδιο μιας εξωγήινης επίσκεψης.

Δηλαδή, ο εξωτερικός παράγοντας ελέγχει την ψυχή του ατόμου για να αποφύγει την προσθήκη ασυνάρτητου υλικού στην εμπειρία του έτσι ώστε η διαδικασία της στενής συνάντησης να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική.

Η θεωρία της παραμόρφωσης καθιερώνει επίσης ότι ο εξωτερικός παράγοντας έχει την ικανότητα να δώσει αυθεντικότητα σε κάποιες παρατηρήσεις δημιουργώντας μία “εφήμερη ύλη”, με σκοπό να ενισχύσει την πραγματικότητα και να ζήσει ο μάρτυρας την εμπειρία του με φυσικό τρόπο.

Ουσιαστικά, όμως, όλο αυτό που αναπτύχθηκε ως θεωρία, δεν είναι παρά μία “εισβολή” στο μυαλό του μάρτυρα ή του παρατηρητή, την οποία οι εξωτερικοί πράκτορες ή εξωγήινοι, αναγγέλλουν και διαμορφώνουν ως εμπειρία κατά την επεξεργασία του εγκεφάλου.

Με έναν ανάλογο τρόπο θα μπορούσε να γίνει από πλευράς τους μία μαζική “παραμόρφωση” ή προβολή στον παγκόσμιο πληθυσμό ή σε κάποιο μικρότερο μέρος της κοινωνίας, ανακοινώνοντας οι εξωτερικοί πράκτορες ή εξωγήινοι στους μάρτυρες ή παρατηρητές, κάνοντάς τους να βιώσουν και μία “πραγματική” εισβολή με ένα μήνυμα προς όλους.

Ο λόγος που πιθανότατα δεν έχει γίνει ακόμα κάτι τέτοιο σε παγκόσμια κλίμακα, ίσως οφείλεται στο ότι δεν είναι εύκολος ο συντονισμός με τεράστια πλήθη μαρτύρων. Ή, ίσως, δεν ήρθε ακόμα η ώρα. Ή, μάλλον, υπάρχει αυτή η “παραμόρφωση” όπου ο κάθε μάρτυρας βλέπει αυτό που νομίζει ότι βλέπει “ανακατεύοντας” προσωπικά στοιχεία που έχει δει ή βιώσει κάποτε στο παρελθόν, αλλά όχι αυτό που βλέπει πραγματικά, όπως του “προσφέρεται” για να δει.

Έτσι, ενώ η αναγγελία της εισβολής μπορεί να έχει ήδη γίνει, αλλά ο καθένας την αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τα θρησκευτικά του πιστεύω, τις πεποιθήσεις του, την μόρφωσή του και πολλά, πάρα πολλά άλλα πράγματα που, όμως, δεν αντιστοιχούν στην πραγματική “εμπειρία” η “εικόνα” που θέλουν οι οντότητες να μεταφερθεί. Κι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί.

Απλοϊκό παράδειγμα παραμόρφωσης: Σε μία συνάντηση με τον μάρτυρα ο εξωτερικός πράκτορας στέλνει την εικόνα μιας ανθρωπόμορφης φιγούρας με τα ίδια γνωρίσματα σε χιλιάδες ανθρώπους. Όλοι θα δουν την ίδια ακριβώς φιγούρα, αλλά ο καθένας θα προσθέσει στοιχεία και χαρακτηριστικά από τον εαυτό του, για να το κάνει πιο οικείο: άλλος νομίζοντας ότι βλέπει μία ωραία γυναίκα, άλλος έναν άγγελο, άλλος, έναν άγιο, τον Χριστό, μία νεράιδα, έναν εξωγήινο, ένα φάντασμα κλπ. Έτσι, το αρχικό μήνυμα έχει ήδη χαθεί.

diadrastika.com