Η Νέα Γη που θα Φιλοξενήσει Ανθρώπους και οι Βιόσφαιρες του Ανώτατου Συμβουλίου της Ανδρομέδας

Η νέα Γη που θα φιλοξενήσει τους ανθρώπους είναι ένας πανέμορφος καταπράσινος πλανήτης με λόφους, βουνά, κρυστάλλινα ποτάμια, καταρράκτες και μεγάλους ωκεανούς, ο οποίος είναι εντελώς παρθένος και χωρίς ιθαγενείς κατοίκους. Περιστρέφεται γύρω από δύο 2 ήλιους, με συνέπεια να επικρατεί εκεί μόνο ημέρα με πλήρη ηλιοφάνεια.

ΟΙ 12 ΒΙΟΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Για το τι ακριβώς είναι το Ανώτατο Συμβούλιο της Ανδρομέδας και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δείτε εδώ: andromedacouncil.com

Είναι γιγαντιαίοι πλανήτες – σκάφη οι οποίοι παρέχουν τα πάντα για να έχουν φυσιολογική ζωή οι επιβαίνοντες, που είναι όντα 4ης, 5ης και 6ης διάστασης..

Υπάρχουν δώδεκα (12) βιόσφαιρες αυτή τη στιγμή στο ηλιακό μας σύστημα, τοποθετημένες πλησίον του περιβάλλοντα διαστημικού χώρου της Γης. Όλες οι βιόσφαιρες διαθέτουν συνθήκες διαβίωσης και εργασίας. Η καθεμία διαθέτει πολλά πάρκα διαφόρων μεγεθών με μονοπάτια πεζοπορίας, λίμνες κολύμβησης, δέντρα και ζώα, όπως τα ελάφια, τα κουνέλια και τους σκίουρους. Η Πρωτεύουσα Βιόσφαιρα είναι ένα διαγαλαξιακό και και διαστρικό κυβερνητικό κέντρο καθώς και συντονιστικό κέντρο όλων των άλλων Βιοσφαιρών. Είναι πολύ καλά προστατευμένη με εξαιρετικά ισχυρές αμυντικές ασπίδες και έχει περίπου το μέγεθος του Πλούτωνα. Διαθέτει 26 επίπεδα, τροφοδοτείται από μια γεννήτρια σύντηξης κρυσταλλικής ενέργειας και επιβαίνει σ’ αυτήν εκτελεστικό προσωπικό 15 αξιωματικών και πλήρωμα πλήθους 50.000 ατόμων μαζί με τις οικογένειες τους. Η Βιόσφαιρα αυτή μπορεί να μεταφέρει και να συντηρήσει πάνω από 2 εκατομμύρια ανθρώπους σε πλήρη χωρητικότητα. Περιέχει τους εξής ορόφους:

1) Κύριο τμήμα διοίκησης.
2) Κεντρικό τμήμα διοίκησης υπεύθυνο για το κρυσταλλικό σύστημα προώθησης, το οποίο είναι τοποθετημένο στο κέντρο.
3) Αστρονομικό Τμήμα.
4) Χώρους διαβίωσης των αξιωματικών και του διοικητή.
5) Χώρους διαβίωσης του πληρώματος.
6) Κεντρικό τμήμα επισίτισης (διάφορα εστιατόρια).
7) Κήπους.
8) Θερμοκήπια.
9) Περιοχές διαβίωσης για όλα τα ζώα / Βοσκοτόπια.
10) Ολογραφικό Κέντρο. 
11) Περιοχές αθλητικών δραστηριοτήτων.
12) Σχολεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Σχολές Πτήσεων.
13) Υπόστεγα και αποβάθρες ανιχνευτικών σκαφών και σκαφών ίσων με το μέγεθος μίας πόλης.
14) Τμήμα υπεύθυνο για τον έλεγχο του κλίματος.
15) Περιοχές διαβίωσης όντων ανώτερων διαστάσεων.
16) Την έδρα του Συμβουλίου της Ανδρομέδας μαζί με όλες τις υποεπιτροπές και τα συμβουλευτικά συμβούλια.
17) Ιδιωτικούς χώρους διαβίωσης για Πρεσβευτές, Διπλωμάτες και ανώτερα μέλη του Συμβουλίου της Ανδρομέδας.
18) Κατοικίες για οικογένειες.
19) Οικολογικά θερμοκήπια & πολλούς κήπους.
20) Παιδικές χαρές.
21) Χώρους σίτισης οικογενειών.
22) Παιδικές Σχολές.
23) Χώρους αναψυχής και αθλητισμού.
24) Κέντρα ιατρικού ελέγχου για οικογένειες.
25) Αστρονομικά παρατηρητήρια για οικογένειες
26) Γεννήτρια που λειτουργεί με κρυσταλλική σύντηξη καταλαμβάνοντας κατακόρυφα τα τέσσερα (4) κεντρικά επίπεδα της βιόσφαιρας.

Εκτός από την Πρωτεύουσα Βιόσφαιρα, πέντε από αυτές έχουν διαφορετικό ή και κοινό σκοπό η κάθε μία και είναι οι εξής :

1) Βιόσφαιρα CENTORIA: Σκοπός της Βιόσφαιρας αυτής είναι η Άμυνα. Άνθρωποι από το άστρο του Προκύωνα (Procyon) εδρεύουν σε αυτή την βιόσφαιρα. Έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάρρευση όλων υπόγειων και υποθαλάσσιων βάσεων των ερπετοειδών στην Γη με την τεχνογνωσία τους.

2) Βιόσφαιρα NEMANSTAE: Πρόκεθται για Βιόσφαιρα διαβίωσης τρισδιάστατων (3D), τετραδιάστατων (4D), και πενταδιάστατων όντων (5D) τα οποία θα βοηθήσουν τους τρισδιάστατους γήινους ανθρώπους όλων των φυλών να προσαρμοστούν και να εγκλιματιστούν στον νέο τρισδιάστατο πλανήτη, στον οποίο θα παραμείνουν 10 με 12 γήινα χρόνια. Αυτή η βιόσφαιρα έχει χωρητικότητα 1.75 + δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Υπολογίζεται πως πάνω από το 50% του πληθυσμού των γήινων ψυχών θα επιλέξουν να μεταβούν στην νέα Γη και ο λόγος είναι πως η διαστατική μετατόπιση χαρακτηρίζεται από το Γαλαξιακό Συμβούλιο με την λέξη “imminent” δηλαδή ως επικείμενη, κάτι που πρόκειται να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουμε πάρει παράταση χρόνου με την ρύθμιση της ροής της κοσμικής και της ηλιακής ενέργειας που γίνεται από τις Βιόσφαιρες, για να έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η νέα Γη θα έχει το μέγεθος του Δία. Πρόκειται για έναν πανέμορφο καταπράσινο πλανήτη με λόφους, βουνά, κρυστάλλινα ποτάμια, καταρράκτες, μεγάλους ωκεανούς (με γλυκό νερό) ο οποίος είναι εντελώς παρθένος χωρίς ιθαγενείς κατοίκους, παρά μόνο με αυτόχθονα ζώα, με τέσσερις (4) ξεχωριστές μεγάλες ηπείρους και με μικρά και μεγάλα νησιά. Ο πλανήτης αυτός περιστρέφεται γύρω από δύο 2 ήλιους, με συνέπεια να επικρατεί μόνο ημέρα με πλήρη ηλιοφάνεια.

3) Βιόσφαιρα PLEIADRA: Έχει ακριβώς τον ίδιο σκοπό και την ίδια χρήση με την προηγούμενη βιόσφαιρα NEMANSTAE, η οποία έχει το μέγεθος του Δία.

4) Βιόσφαιρα SARSTA: Είναι Βιόσφαιρα μηχανικής και κατασκευών. Αυτή η βιόσφαιρα θα βοηθήσει στην δημιουργία νέων βιώσιμων δομών στην νέα τετραδιάστατη Γη, όπως δομές κατοικιών, δομές για καθαρό νερό και αέρα, κατασκευή διαστημικών λιμανιών και κατασκευή διαστημικών σκαφών. 
Έχει το μέγεθος της Αφροδίτης.

5) Βιόσφαιρα VIERA: Πρόκειται για Διαστρικό και Πολυδιαστατικό Κέντρο Επικοινωνίας για όλο τον Γαλαξία μας. Εδώ βρίσκεται το παρατηρητήριο των επιχειρήσεων Τηλεπαθητικής και Φωνητικής Επικοινωνίας και εδώ στεγάζονται πολλοί επιστήμονες και κοινωνιολόγοι. Έχει περίπου το μέγεθος του Άρη.

Οι υπόλοιπες 6 Βιόσφαιρες είναι νοσοκομειακές. Η θεραπεία των ασθενών σε αυτές γίνεται με την χρήση διαφορετικών συχνοτήτων ενέργειας, φωτός, χρώματος, ήχου και συσκευών αναπαραγωγής φαγητού με τον τρόπο που ορίζουν οι γιατροί.

Συμβουλευτικές ομάδες γιατρών θα διαχειριστούν την ενεργειακή αναπροσαρμογή καθώς και την ψυχολογική συναισθηματική και νοητική σταθερότητα των γήινων ασθενών. Μόλις θεραπευθούν τα φυσικά και συναισθηματικά τους τραύματα, οι θεραπευμένοι ασθενείς θα μεταφέρονται σε άλλη νοσοκομειακή Βιόσφαιρα για προσανατολισμό και εκπαίδευση.

Οι 6 νοσοκομειακές Βιόσφαιρες είναι οι ακόλουθες :

1) Βιόσφαιρα PONTAE: Εδώ θα γίνεται φυσική θεραπεία όλων των τρισδιάστατων γήινων ανθρώπινων μορφών ζωής. Η βιόσφαιρα αυτή θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην εξυπηρέτηση μόνον του γήινου πληθυσμού. Ο λόγος είναι για να περιοριστεί ο περαιτέρω ψυχικός τραυματισμός των γήινων ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με άλλες μορφές ζωής. Μόλις οι ασθενείς υποβληθούν σε θεραπεία και συμβουλές, τότε θα τους επιτρέπεται να βλέπουν ανθρωποειδή από άλλους πλανήτες. Η Βιόσφαιρα αυτή έχει το μέγεθος του Πλούτωνα.

2) Βιόσφαιρα ΤESTSOL: Εδώ θα παρέχεται Ψυχολογική και Συναισθηματική Θεραπεία σε όλες τις μορφές ζωής όλων των διαστάσεων και κυρίως όσων συμμετείχαν στον πόλεμο κατά των ερπετοειδών για την απελευθέρωση της Γης.

3) Βιόσφαιρα MANTRAEL: Εδώ θα παρέχεται Ενεργειακή Θεραπεία των Ψυχών.

4) Βιόσφαιρα MIKA: Σκοπός: Συμβουλευτική Ψυχολογική και Συναισθηματική καθοδήγηση.

5) Βιόσφαιρα ANDORA: Σκοπός: Ανάκληση της μνήμης των καταγεγραμμένων ψυχών. Λειτουργεί σαν ένα είδος “κεντρικού υπολογιστή”. Παρουσιάζει καταγεγραμμένα όλα τα αρχεία της συνολικής ψυχικής ζωής των ασθενών τα οποία θα χρησιμοποιούνται προς το τέλος της διαδικασίας επούλωσης των ασθενών για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τη μεγαλύτερη συνολική εικόνα των συνολικών εμπειριών των ενσαρκώσεων τους.

6) Βιόσφαιρα WANDEKI: Σκοπός: Ξανασμίξιμο των αστρικών οικογενειών παράλληλα με τελικές συμβουλευτικές συνεδρίες.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε:

Η Νέα Γη που θα Φιλοξενήσει Ανθρώπους και οι Βιόσφαιρες του Ανώτατου Συμβουλίου της Ανδρομέδας
Η Νέα Γη που θα Φιλοξενήσει Ανθρώπους και οι Βιόσφαιρες του Ανώτατου Συμβουλίου της Ανδρομέδας

Βιόσφαιρα του Ανωτάτου Συμβουλίου εμφανίστηκε σκοπίμως δύο φορές στις 20 Ιανουαρίου 2019 την ημέρα της έκλειψης και στις 21 Ιανουαρίου 2019 πάνω από το ηφαίστειο Popocatépetl, την δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Μεξικού, για να αρχίσει η ανθρωπότητα να εξοικειώνεται στην θέαση της. Πρόκειται για την Βιόσφαιρα “Xanterexx” από τον αστερισμό του Κύκνου και τον πλανήτη Pahlka του αστρικού συστήματος Deneb, 9ου επίτιμου μέλους του Γαλαξιακού Συμβουλίου. Η εμφάνιση της σηματοδοτεί την έλευση σημαντικών αλλαγών στον πλανήτη μας και αποτελεί τον προάγγελο της αλλαγής και της “ανοιχτής πρώτης επαφής” του Γαλαξιακού Συμβουλίου με την ανθρωπότητα. Επίσης σηματοδοτεί το τέλος αυτού του τρισδιάστατου κόσμου και την έναρξη του νέου τετραδιάστατου κόσμου..

Πηγές: andromedacouncil.com και Nicos Kastanias