Ανέκδοτο: Το μαγικό φίλτρο

Ανέκδοτο: Το μαγικό φίλτρο

Ήταν μια φορά ένα ζευγάρι παντρεμένο. Ο άνδρας ήθελε να πάρει την γυναίκα του από πίσω αλλά αυτή δεν ήθελε με τίποτα. Την είχε πάει σε ψυχολόγους, σε σεξολόγους αλλά αυτή δεν είχε πειστεί με τίποτα να το δεχθεί.

Μετά από πολύ ψάξιμο ακούει έναν φίλο του ο οποίος του συστήνει έναν μάγο! Τι να κάνει ο άνθρωπος, το ήθελε πολύ … μιά και δυό, πάει και τον βρίσκει! Του εξηγεί την κατάσταση πως έχει, τον κοιτάζει ο μάγος με διερευνητικό βλέμμα και του λέει:

– “Ξέρεις υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που μπορώ να σου φτιάξω αλλά τα υλικά τα οποία πρέπει να μου φέρεις είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς!”

– “Και τι υλικά είναι αυτά ;” ρωτάει ο άντρας

– “Είναι ένα φτερό από έναν κόνδορα των Ανδεων, ένα δόντι από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και μιά τρίχα από μια λευκή πολική αρκούδα!!!”, του απαντάει ο μάγος.

Με τα πολλά ο άντρας αποφασίζει και αρχίζει το ψάξιμο.

Παίρνει αεροπλάνο και πάει στις Ανδεις, εκεί ανεβαίνει σε ένα βουνό… μετά από πολύ ψάξιμο εντοπίζει έναν κόνδορα ο οποίος μόλις έχει φύγει από τη φωλιά του. Τρέχει, τρέχει και φτάνει στη φωλιά, βρίσκει ένα φτερό και την ώρα που το πιάνει έρχεται ο κόνδορας και του την πέφτει. Χαμός !! Πούπουλα!! Ξύλο!! Γρατσουνιές!! Τελικά καταματωμένος ο άντρας φεύγει με το φτερό!

Το πάει στο μάγο ο οποίος του λέει:

– “Μπράβο, τώρα μπορώ να ξεκινήσω. Αντε φέρε και τα υπόλοιπα”

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παίρνει μια βάρκα πάει στον Ειρηνικό και αρχίζει το ψάρεμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πιάνει έναν λευκό καρχαρία ο οποίος είναι τεράστιος. Τον φέρνει κοντά και προσπαθεί να του βγάλει ένα δόντι. Ο καρχαρίας τον δαγκώνει και καταματωμένος και με το χέρι του να μισοκρέμεται την γλυτώνει!!!

Πάει στο μάγο και του δίνει το δόντι.

– “Ααα, μπράβο! Είσαι πολύ καλός… πλησιάζουμε στο φίλτρο σύντομα”, του λέει.

“Μένει μόνο η τρίχα από την αρκούδα. Αντε φέρτο κι αυτό.”

Πάει ο άντρας στην Αλάσκα και αρχίζει το ψάξιμο. Μετά από μέρες εντοπίζει μια αρκούδα η οποία έχει αράξει κάτω από τον ήλιο στον πάγο και κοιμάται. Πάει σιγά σιγά και εκεί που κοιμόταν της τραβά μια τρίχα!!! Ξυπνά η αρκούδα και τον πιάνει και τον αρχίζει στο ξύλο! Δεν έμεινε κόκαλο άσπαστο.

Μετά από μερικές ημέρες πάει γεμάτος γάζες και γύψους παντού στον μάγο.

-“Ααααα επιτέλους το έφερες, και σε περίμενα μέρες τώρα. Λοιπόν κάτσε και περίμενε δε θα αργήσω…”

Αρχίζει ο μάγος τα δικά του… μπλέ κόκκινα υγρά … καπνοί εκρήξεις … χαμός!!

Μετά από λίγο γυρνάει και του δίνει ένα μικρό μπουκαλάκι με ένα γαλάζιο υγρό μέσα

– “Λοιπόν αυτό είναι το φίλτρο”, του λέει

– “Επιτέλους”, λέει ο άντρας, “αλλά για πες μου τι το κάνω αυτό;” ρωτάει τον μάγο.

– “Ακου να δεις! Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα αφήσεις το μπουκαλάκι κάτω από το κρεβάτι από την πλευρά της γυναίκας σου.”

– “Και μετά; Και μετά;”, ρωτάει ο άντρας.

– “Μετά, έτσι όπως θα είστε γυμνοί με τη γυναίκα σου, θα της πεις:”

– “Αγάπη μου: Σκύβεις να πιάσεις το μπουκαλάκι;”

asteiakia.gr