Ο Πραγματικός Σκοπός των Όντων που μας Επισκέπτονται, σύμφωνα με την Lisette Larkins

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιος είναι ο σκοπός της εξωγήινης επαφής; Εξυπηρετεί η προσωπική επαφή το ανθρώπινο είδος ή είναι πραγματικά επιβλαβές; Γιατί υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις για το αν οι εξωγήινοι είναι φίλοι ή εχθροί;

Το 1987, μυστηριώδεις επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με την Lisette Larkins. Αρχικά, δεν ήταν βέβαιη για το τι ακριβώς της συνέβαινε. Είχε την εντύπωση πως είχε χάσει τα λογικά της. Όμως προσπάθησε να βάλει το μυαλό της σε τάξη.

Μετά από εκτεταμένες ψυχολογικές δοκιμές και αξιολογήσεις, βεβαιώθηκε πως ήταν απόλυτα υγιής στο νου και το σώμα. Τελικά, η Lisette κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όπως πολλοί άλλοι απλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης, μέσω της οποίας όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με κάποιους κατοίκους από άλλους γαλαξίες.

Όμως, για ποιόν ακριβώς λόγο συμβαίνει αυτό;

Από τότε, η Lisette Larkins είχε επανειλημμένες επαφές με αυτές τις οντότητες και ανέπτυξε μια ευρύτερη πνευματική προοπτική που μοιράζεται μέσα από αρκετά βιβλία της που έχει γράψει αλλά και σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, τα όντα αυτά έρχονται για να μας προσφέρουν τα φώτα τους κατά μήκος του δρόμου που κινούμαστε προς ένα ειρηνικό μέλλον.

Μας προσφέρουν έμπνευση για να διαλύσουμε ενεργά την πολιτισμική αμνησία που μας εμποδίζει να γνωρίζουμε το μεγάλο σχέδιο και τους στόχους του αθάνατου εαυτού μας.

Είναι μία υπόσχεση βελτίωσης της ανθρωπότητας, να αγκαλιάσουμε την αληθινή μας πνευματική δύναμη ως δημιουργικά όντα. Μόνο αναγνωρίζοντας τις εγγενείς μας ικανότητες μπορούμε να σχεδιάσουμε αποτελεσματικά τις εμπειρίες που επιθυμούμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Επίσης, οι οικουμενικοί μας γείτονες περιγράφουν τον τρόπο που συνδέονται μεταξύ τους, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και διεξάγουν την ειρηνική κοινωνία τους. Μας εμπνέουν να γίνουμε πλήρως, εξουσιοδοτημένα από τους εαυτούς μας, δημιουργικά όντα.

Εξηγούν γιατί δεν έχουν ακόμη προσγειωθεί στο χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου, ένα γεγονός που θα συμβεί όταν η επέκταση της πνευματικής μας ετοιμότητας επιτρέψει σαφέστερες ενδείξεις για την παρουσία τους εδώ.

Η Lisette Larkins μας προσφέρει μια ματιά σε έναν τρόπο όπου μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τη ζωή των ονείρων μας και να γίνουμε έμπειροι ώστε να παράγουμε ό,τι χρειάζεται για να ευδοκιμήσουμε.

Μας εμπνέουν και μας προκαλούν να αντιληφθούμε τους εαυτούς μας ως γείτονες μίαw ευρύτερης οικογένειας και κοινότητας, πέρα από τα σύνορα της Γης.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την Lisette Larkins να μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω:

Woman Discovers The True Purpose of Alien Visitation During UFO Encounter

https://youtu.be/z4Xv01C3TRY

diadrastika / Image by Artie_Navarre from Pixabay