Ανέκδοτο: Η σύζυγος είχε πονοκεφάλους μέχρι που πήγε σε έναν υπνωτιστή

Ανέκδοτο: Η σύζυγος είχε πονοκεφάλους μέχρι που πήγε σε έναν υπνωτιστή

Ένα ζευγάρι αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα: ο σύζυγος ήθελε να το κάνουν κι εκείνη του έλεγε ότι είχε πονοκεφάλους. Εκείνος αρχικά δεν την πίστευε, μέχρι που τελικά αραίωσε αυτό το είδος της επαφής. Αλλά και όταν τύχαινε να το κάνουν, εκείνος δεν είχε ιδιαίτερα κέφια.

Μια μέρα, εκείνη λέει στον άντρα της:

«Ξέρεις πως είχα συνέχεια πονοκεφάλους; Δε θα το πιστέψεις, αλλά εξαφανίστηκαν!»

«Πώς είναι δυνατόν; Πώς τα κατάφερες;» την ρώτησε εκείνος.

«Η Μαρία μου έδωσε το όνομα του υπνωτιστή της και πήγα να τον δω. Μου είπε να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη και να επαναλαμβάνω: “Οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν! Οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν!” και δούλεψε. Δεν είχα ούτε έναν έκτοτε!» απάντησε η γυναίκα του.

Χμ… σκέφτηκε εκείνος

«Γιατί δε το δοκιμάζεις κι εσύ; Είσαι κάπως εκτός εαυτού στο κρεβάτι. Μήπως ο υπνωτιστής μπορεί να κάνει κάτι και για σένα…»

Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του, αλλά αποφάσισε να το δοκιμάσει. Πήγε στον υπνωτιστή και όταν επέστρεψε, έσκισε τα ρούχα του, πέταξε τη γυναίκα του στο κρεβάτι και της ζήτησε να περιμένει ένα λεπτό. Πήγε στο μπάνιο.

Λίγο αργότερα γύρισε και έκαναν το καλύτερο σε ξ της ζωής τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ενθουσιασμένη η γυναίκα αναφωνεί: «Ω Θεέ μου! Ήταν εκπληκτικό!»

Ενθαρρυμένος από το σχόλιό της, ο σύζυγος ξαναπήγε στο μπάνιο, επέστρεψε και για άλλη μια φορά, στα καπάκια, έκαναν το καλύτερο σε ξ της ζωής τους .

Ενθουσιασμένη η γυναίκα αναφωνεί ξανά: «Ω Θεέ μου! Ήταν εκπληκτικό!»

Λίγο αργότερα, ο άντρας ετοιμαζόταν για τρίτο γύρο. Προτού ξεκινήσει, εκείνος πήγε στο μπάνιο και η γυναίκα του, που δεν μπορούσε να καταλάβει τι στο καλό πήγαινε κι έκανε εκεί, τον ακολούθησε και στάθηκε στα κρυφά έξω από την πόρτα μήπως και καταλάβει ποιο ήταν μυστικό του υπνωτιστή που πρότεινε στον άντρα της.

Τέντωσε τα αυτιά της και τον άκουσε να μιλάει μόνος του. Έλεγε στον εαυτό του:

«Δεν είναι η γυναίκα μου! Δεν είναι η γυναίκα μου! Δεν είναι η γυναίκα μου!»

koolnews.gr