Βρέθηκε ο γιγαντιαίος γαλάζιος κρύσταλλος που τροφοδοτούσε την Ατλαντίδα, λίγο έξω από το Μεξικό, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία ακόμα περίεργη ανακάλυψη υποστηρίζεται ότι έγινε μέσω της εφαρμογής Google Earth στα ανοιχτά του Μεξικού και από ότι φαίνεται μοιάζει να έχει μήκος περίπου 1,8 μίλια προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Scott Waring, αναφέρει ότι, ίσως, πρόκειται για ένα υποβρύχιο ΑΤΙΑ που έχει εγκατασταθεί στο βυθό, στην άκρη από ένα σταυροδρόμι κάθετων γραμμών ενός μεγαλύτερου πλαισίου ευθειών που διαγράφονται στον βυθό του Μεξικού, μία περιοχή που κάποιες θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι τα άκρα της βυθισμένης Ατλαντίδας.

Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, τα προηγμένα όντα στο νησί της Ατλαντίδας είχαν ένα γαλάζιο γιγαντιαίο κρύσταλλο που επέτεινε τις ζωές των κατοίκων και, παράλληλα, τροφοδοτούσε την τεχνολογία τους.

Είναι, άραγε, αυτός ο γιγαντιαίος μπλε κρύσταλλος; Είναι μία τεράστια υποθαλάσσια εγκατάσταση; Είναι ένα τεράστιο υποβρύχιο UFO; Είναι απλά ένα σημάδι στον χάρτη της Google που απλά εξάπτει την φαντασία;

Βρέθηκε ο Γιγαντιαίος Γαλάζιος Κρύσταλλος που Τροφοδοτούσε την Ατλαντίδα, λίγο έξω από το Μεξικό;

Οι συντεταγμένες για να το ψάξετε, εδώ: 26°46’14.93″N 110°11’40.87″W

diadrastika / Image by ArtTower from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.