Ανέκδοτο: Μία ξανθιά, μία μελαχρινή και μία κοκκινομάλα είναι αντιμέτωπες με την ηλεκτρική καρέκλα

Ανέκδοτο: Μία ξανθιά, μία μελαχρινή και μία κοκκινομάλα είναι αντιμέτωπες με την ηλεκτρική καρέκλα

Τρεις γυναίκες, μία ξανθιά, μία μελαχρινή και μία κοκκινομάλλα πήγαν στο Μεξικό μία νύχτα, παλιά, για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους από το κολέγιο.

Εκεί γύρισαν όλα τα μπαρ που υπήρχαν, μέχρι που στο τέλος μέθυσαν τόσο πολύ που την την άλλη μέρα ξύπνησαν στην φυλακή και εκεί έμαθαν πως σκόπευαν να τις εκτελέσουν στην ηλεκτρική καρέκλα – παρόλο που καμία δεν θυμόταν τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα και ποιος ήταν ο λόγος της εκτέλεσής τους.

Έδεσαν την κοκκινομάλλα στην ηλεκτρική καρέκλα και την ρώτησαν εάν είχε κάτι τελευταίο να πει. Εκείνη είπε:

“Μόλις αποφοίτησα από τη σχολή Θεολογίας και πιστεύω ότι ο παντοδύναμος Θεός θα παρέμβει για να σώσει τους αθώους”.

Οι άνθρωποι που χειρίζονταν το μηχάνημα πάτησαν τον διακόπτη για να ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά τίποτα δεν έγινε. Η ηλεκτρική καρέκλα δεν λειτούργησε και τότε, οι εκτελεστές θεώρησαν πως έγινε θαύμα Κυρίου. Έπεσαν αμέσως στα γόνατα παρακαλώντας για συγχώρεση και την έλυσαν από τα δεσμά της.

Σειρά είχε, τώρα, η μελαχρινή. Την έδεσαν με τα λουριά και την ρώτησαν αν είχε τίποτα τελευταία λόγια να πει, κι εκείνη είπε:

“Μόλις αποφοίτησα από τη Νομική σχολή και πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα παρέμβει και θα σώσει τους αθώους.”

Οι άνθρωποι που χειρίζονταν την ηλεκτρική καρέκλα πάτησαν τον διακόπτη για να ξεκινήσει η διαδικασία, αλλά και πάλι τίποτα δεν έγινε. Η ηλεκτρική καρέκλα δεν λειτούργησε και τότε, οι εκτελεστές θεώρησαν πως έγινε θαύμα της θεάς της Δικαιοσύνης, έπεσαν αμέσως στα γόνατα παρακαλώντας για συγχώρεση και την έλυσαν από τα λουριά που την είχαν δέσει στην ηλεκτρική καρέκλα.

Ήρθε και η σειρά της τελευταίας, της ξανθιάς. Την έδεσαν κι αυτήν στην ηλεκτρική καρέκλα και την ρώτησαν αν είχε κάποια τελευταία λόγια να πει, κι εκείνη είπε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Εγώ, επειδή μόλις τέλειωσα ηλεκτρολόγος μηχανικός θα σας πω πως εάν δεν βάλετε το μηχάνημα στην πρίζα, δεν πρόκειται να εκτελέσετε κανέναν!”

fanpage.gr και diadrastika.com